jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) va laudati a?? pe prietena noastra nu o baga nimeni in seama? Buna "privet" , ce mai faci puisor? privet puisor , azi tot la fel ca ieri vrei sa ne petrecem ziua ? te pup iar incepeti? Editat Septembrie 19, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 ti a lasat de lucru prodigy? /quote] Am primit acum pe mail acum. Sunt mai multe poze. Iti dau forward? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 este bine asa , zic sa face si treburi mai constructive .... ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 @ Tytus voi erati aseara la restaurantul de vis a vis de Spring Floreasca? azi va mai intalniti? poate vin si eu sa va cunosc ca stau in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Special pentru IuliaMASINA DE CULES CASTRAVETI INVENTATA DE CERCETATORI DIN REPUBLICA MOLDOVA asta e tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 iar incepeti? Nu incepem, continuam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Nu incepem, continuam BBL este prescurtarea de la ,, Baiat Bun dar Laudaros '' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 BBL este prescurtarea de la ,, Baiat Bun dar Laudaros '' ? Din ciclu "Am cu ce" Bad Boy for Life uneori, sau BeBeLush pentru prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 [Am primit acum pe mail acum. Sunt mai multe poze. Iti dau forward? costin.vasilescu@ranbaxy.com ( <5MB) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Din ciclu "Am cu ce" Bad Boy for Life uneori, sau BeBeLush pentru prieteni. este doar impresia ta ... stiu ca este bine sa visezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 costin.vasilescu@ranbaxy.com ( <5MB) Am trimis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 este bine asa , zic sa face si treburi mai constructive .... ok? sa facem treburi mai constructive? cam ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) este doar impresia ta ... stiu ca este bine sa visezi Sa visez la ce? Esti prea subtila pentru mine 5 Guests and 2 Anonymous Users, si Prodigy e plecat Editat Septembrie 19, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 este doar impresia ta ... stiu ca este bine sa visezi culmea si noi prietenii lui avem aceeasi impresie ca si BBL ;P azi sunt flowerpower Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Din ciclu "Am cu ce" Bad Boy for Life uneori, sau BeBeLush pentru prieteni. Mai bine BeBeLu azi sunt flowerpower ai prizat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 azi sunt flowerpower A plecat sefu si am ramas eu sef, deci azi nu fac nimic. De fapt fac...posturi. Poate ma albastresc si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 cred ca ar fi mai bine sa discutam pe messeger , nu este indicat sa afle toata lumea , nu de alta dar te-ar invidia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 A plecat sefu si am ramas eu sef, deci azi nu fac nimic. De fapt fac...posturi. Poate ma albastresc si eu. sau GALBEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 privet Laur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 cred ca ar fi mai bine sa discutam pe messeger , nu este indicat sa afle toata lumea , nu de alta dar te-ar invidia Ai ID-ul meu la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Iulia, tu esti tipa de pe canapea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 costin.vasilescu@ranbaxy.com ( <5MB) O sa-ti trimit si tie mail-uri de-alea de infrumusetat ziua Isprava ta cu Dacia mi-a adus aminte de o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Iulia, tu esti tipa de pe canapea? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 @BBL primit, nu cumva trebuiau sa stea invers si sa culeaga castravetii cu poponeatza? @iulia: u got PM O sa-ti trimit si tie mail-uri de-alea de infrumusetat ziua Isprava ta cu Dacia mi-a adus aminte de o poza sa vezi ce radeau giurgiuvencele dupa ce am luat mana din gaz si ma depasit capsunaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 A plecat sefu si am ramas eu sef, deci azi nu fac nimic. De fapt fac...posturi. Poate ma albastresc si eu. hi hi hi eu mai am putin sa ma albastresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate