costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 iulia ai umplut "zona" de extracomunitari sa ne vedem la urmatoarea intalnire a celor din Militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) iulia ai umplut "zona" de extracomunitari sa ne vedem la urmatoarea intalnire a celor din Militari cu siguranta , din octombrie nu o sa ratez ocazia de a va cunoaste si vom , ca tot vine frigul si vom avea nevoie de alcool Editat Septembrie 19, 2008 de iuliahohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Babane, La Multi ANi! Iulia, esti frumusica. Vrei sa fii prietena mea pe haifaiv? Editat Septembrie 19, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 cu siguranta , din octombrie nu o sa ratez ocazia de a va cunoaste si vom , ca tot vine frigul si vom avea nevoie de alcool invitatia era pt "extracomunitari" (ca si mine d ealtfel) tu stai in militari deci esti in "zona" am dat add Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Babane, La Multi ANi! Iulia, esti frumusica. Vrei sa fii prietena mea pe haifaiv? nu am cont pe hi5 , si prietena ta nu pot fi , inima mea este data altei persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 nu am cont pe hi5 , si prietena ta nu pot fi , inima mea este data altei persoane Crezi in dragoste la prima vedere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 nu am cont pe hi5 , si prietena ta nu pot fi , inima mea este data altei persoane iti multumesc pt ca inca imi esti fidela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Crezi in dragoste la prima vedere? cu siguranta , totul este posibil si nimic imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 ce de guests avem. Unde esti tu Prodigy sa le zici cum sti mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 ce de guests avem. Unde esti tu Prodigy sa le zici cum sti mai bine Asta am zis si io. Da' cica e out of Bucharest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 /index.php?...p;#entry1473549 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Io-s Guest? Daca-l cunosc pe DanRadu, pot sa mai stau pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Io-s Guest? Daca-l cunosc pe DanRadu, pot sa mai stau pe aici? Ziceai ca te muti in Militari. Ce facusi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Io-s Guest? Daca-l cunosc pe DanRadu, pot sa mai stau pe aici? Guest adica cei care nu intra cu id-ul lor sau stau ascunsi. cu ei avea Prodigy probleme. Acum ar fi fost extaziat la citi sint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Io-s Guest? Daca-l cunosc pe DanRadu, pot sa mai stau pe aici? 7 Guests and 4 Anonymous Users nu ai nevoie de permisiunea nimanui dar la urmatoarea intalnire dai un rand de bere just kidding Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Io-s Guest? Daca-l cunosc pe DanRadu, pot sa mai stau pe aici? sal Radu , sa stii ca nu impart cu nimeni , nimic, sunt egoist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Ziceai ca te muti in Militari. Ce facusi? Am ramas tot aici, nu am gasit nimic prin Militari. Oricum stau la 5 min de Militari 7 Guests and 4 Anonymous Users nu ai nevoie de permisiunea nimanui dar la urmatoarea intalnire dai un rand de bere just kidding Am sa va fac o vizita, ca si asa cunosc pe multi dintre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Finally the MOVIE is out. Angel are filmuletele de la Dragomiresti. Cand ne vedem cu el ne da cd-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Am ramas tot aici, nu am gasit nimic prin Militari. Oricum stau la 5 min de Militari Am sa va fac o vizita, ca si asa cunosc pe multi dintre voi Pai te asteptam @Dan Radu: parca pe Iulia o imparteai cu Sonea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Finally the MOVIE is out. Angel are filmuletele de la Dragomiresti. Cand ne vedem cu el ne da cd-ul. uraaaaaaa o sa ne vedem farurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) uraaaaaaao sa ne vedem farurile sau scanteile. Abia astept sa vad cum scoteam scantei din mobra. Multumesc lui Angel pentru informatii despre cum se face. Editat Septembrie 19, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 sau scanteile. Abia astept sa vad cum scoteam scantei din mobra. eeeeee, daaaa de asta uitasem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Tare asta "Lujeru' - pt Prodigy" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Tare asta "Lujeru' - pt Prodigy" Pai el ma stresa ca era scris doar Lujeru si ca tre Lujeru' sau lujerului. si am modificat. cu dedicatie pt el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 last min info prodigy sta in dreapta, bea bere si asculta Depeche Mode eu fac pariu ca si a luat cercelul cu vibratii la el poate are nevoie soferul (a se citii soferita) de un impusl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate