Just_John Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Sunt anonim, crucificati-ma!! Ce'acetzi, bre?? long time no.. nothing.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 trebuie sa ies acum de pe net , va doresc la toti de bine paka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Sunt anonim, crucificati-ma!! Ce'acetzi, bre?? long time no.. nothing.. Anonimule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Buna ziua! Cata activitate! Tradndafir de la Moldova......ne fc formatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Radu chiar ma intrebam ce mai faci , astep sa ne vedem la o berica Editat Septembrie 19, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 trebuie sa ies acum de pe net , va doresc la toti de bine paka Me Julie, fu tare placut sa stam de vorba.. Anonimule Ce'aci, mandro? Care tzi-s superputerile?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Buna ziua! Cata activitate! Tradndafir de la Moldova......ne fc formatie? vroiam sa scriu trandafir! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Buna ziua! Cata activitate! Tradndafir de la Moldova......ne fc formatie? Bineinteles Nu mai stiu ce mai cantam aseara Ce'aci, mandro? Care tzi-s superputerile?? Vrei sa-ti spun de fata cu toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Buna ziua! Cata activitate! Tradndafir de la Moldova......ne fc formatie? Si eu sunt de prin zonele alea Radu chiar ma intrebam ce mai faci , astep sa ne vedem la o berica Ne vedem pe la Ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Bineinteles Nu mai stiu ce mai cantam aseara Vrei sa-ti spun de fata cu toata lumea? Iar v-ati betivit aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Vrei sa-ti spun de fata cu toata lumea? Nu, baga pe messengereanu'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Bineinteles Nu mai stiu ce mai cantam aseara Pffffuuuuu, nici eu...dar era muzica populara sigur! Angel, n ai vrut sa te fc o hora...sa ti fc antrenamentul ptr nunta de sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Bineinteles Nu mai stiu ce mai cantam aseara Pffffuuuuu, nici eu...dar era muzica populara sigur! Angel, n ai vrut sa te fc o hora...sa ti fc antrenamentul ptr nunta de sambata! Tre' sa mai trec pe la biserica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Aseara a fost distractiv de betivit.... , nu mai stiu ... ne-am betivit ? Editat Septembrie 19, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 BBL daca tot esti sef azi si nu ai ce face hai la o cafea pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Aseara a fost distractiv de betivit.... , nu mai stiu ... ne-am betivit ? da unde ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 BBL daca tot esti sef azi si nu ai ce face hai la o cafea pe undeva Din pacate nu pot sa parasesc santierul. Am multi muncitori de supravegheat (de la distanta). Multumesc de invitatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Din pacate nu pot sa parasesc santierul. Am multi muncitori de supravegheat (de la distanta). Multumesc de invitatie. oki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 da unde ati fost? la Cocos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 sa prestezi ai zis ? Yes. Prestez in campul muncii. Pentru binele societatii la Cocos Cine a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Yes.Prestez in campul muncii. Pentru binele societatii Cine a fost? eu, danradu, cami si angel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 eu, danradu, cami si angel! Eu mi-am batjocorit trupul la kfc si apoi am luat-o spre casa per pedes de la universitate. Daca stiam dadeam un ocol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Nu, baga pe messengereanu'.. Offf...n-am voie Nico, nasol daca nu ne mai aducem aminte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Offf...n-am voie Nico, nasol daca nu ne mai aducem aminte ... Au cantat prea multe melodii! Nu noi suntem de vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Eu mi-am batjocorit trupul la kfc si apoi am luat-o spre casa per pedes de la universitate. Daca stiam dadeam un ocol Ai pierdut o perinita, cateva hore si pe mine si pe Nicolas cantand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate