shin Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Zise el Eu vin cu masina,sa nu ma ignorati,da? Sorry, cred ca fui un pic cam rautacios Poate, poate ajung si eu tonite si trag un pic chiulu' de la studii Daca nu, have fun si pt mine pipalilor! Va pupa shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Sa ai o ciocolata Excelenta in mana sau un Tic_Tac Vroiam sa bag si eu faza cu Tic-Tac,dar mi-a fost ca o sa faceti misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Voi vreti sa va rupeti capu` deci nu veniti cu motoarele...corect? Mai mult decat corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 si in seara asta va imbatati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 dupa casa roz daca aveti chef de distractie stiti unde ne gasiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Deci voi nu aveti chef de roz in seara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Deci voi nu aveti chef de roz in seara asta... pai eu stau in floreasca si roz e prea departe si pe langa asta ma duc la un tov sa face un gratarel si dupa, gata bine dispusi plecam la djs sigur nu vrei sa vii? ai nr meu pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 thanks incerc sa ajung.te sun daca venim.Have phun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 thanks incerc sa ajung.te sun daca venim.Have phun! crezi ca o sa reusesti sa convingi pe cineva sa vina? va astept cu masa plina ;P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 la bermude si papuci toti tovarasii p-afara pam pam pam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 la bermude si papuci toti tovarasii p-afara pam pam pam imbracata asa poate iei masa afara langa club andra la 9 nu trebuia sa te vezi cu grupul din militari? sau ai plecat si ai lasat forumul deschis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 imbracata asa poate iei masa afara langa club Ti-o fi rusine cu mine asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Ti-o fi rusine cu mine asa in bermude intrii doar la ................. tine in camin blaze hai la betivaneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 pierdut voce... declar nula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Sigur ca m-am intalnit cu ei... la 21:15,am intarziat putin N-am reusit sa stau mult nici la Cocos,nici in DJ's,dar a fost chiar super! Sunteti ffff ok si ma bucur mult k am cunoscut aseara o parte dintre voi. Aveti grija azi! V-am pupat PS : Yuppiiiiiiii ,am devenit MEMBRA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 N-am reusit sa stau mult nici la Cocos,nici in DJ's,dar a fost chiar super! Sunteti ffff ok si ma bucur mult k am cunoscut aseara o parte dintre voi. Iesim si azi! Pana deseara bag ceai cu lamaie sa-mi treaca raceala si sa fiu in forta Ma duc la fete in pantilimon sa ma hraneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 pierdut voce... declar nula si folosesti CE in locu' ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 si folosesti CE in locu' ei? vorbeste prin semne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 vorbeste prin semne de circulatie? sau de punctuatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 de circulatie? sau de punctuatie? de care stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Hello! Ne bucuram ca ai venit si te mai asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 ce de lume !!!!!!! de mult nu am mai vazut forumul asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 si au fugit toti candam intrat eu? neatza azi o luam de la capat pierdut bataie, se ofera recompensa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 vorbeste prin semne Zambesc si clipesc des )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Si diseara? Tot DJ's? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate