Barbie Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Va spun diseara Imi permit sa va dezvalui misterul care invaluieshte Militariul...Buburuza, dupa indelungi repetitzii pe nenumarate trasee, ne va delecta cu asa ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 Imi permit sa va dezvalui misterul care invaluieshte Militariul...Buburuza, dupa indelungi repetitzii pe nenumarate trasee, ne va delecta cu asa ceva: Foarte tare! Dar oricat te-ai stradui sa te deghizezi in buburuza, sa stii ca tot cu tine semeni in imaginile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Foarte tare! Dar oricat te-ai stradui sa te deghizezi in buburuza, sa stii ca tot cu tine semeni in imaginile alea was that a joke? Macar bicicleta mea are motor si-tzi trebuie permis sa faci burnout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 was that a joke?Macar bicicleta mea are motor si-tzi trebuie permis sa faci burnout Draga mea, poti sa-ti bagi in gat cate unghii vrei pentru ca nu esti invitata diseara. Mai pastreaza si pentru altadata pentru ca vor mai fi ocazii Aaa...si sa nu uit...esti neinteresanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Imi permit sa va dezvalui misterul care invaluieshte Militariul...Buburuza, dupa indelungi repetitzii pe nenumarate trasee, ne va delecta cu asa ceva: Ne plictisesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Ne plictisesti. continuatzi... im place numnai femeile te pot delecta cu un astfel de spectacol ) @barbie: nu iese fum din roti asa cum ai spus ala e doar praf ) dar, pe bune este super tare filmuletzu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=wUo5RoVgl7I P-asta il stiati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Draga mea, poti sa-ti bagi in gat cate unghii vrei pentru ca nu esti invitata diseara. Mai pastreaza si pentru altadata pentru ca vor mai fi ocazii Aaa...si sa nu uit...esti neinteresanta Nici nu veneam ca am alte planuri in seara asta...si nu te mai stresa in general daca apar, ca are cine ma invita chiar daca nu vrei si iti sta in gat P.S. Tu demult nu mai esti interesanta pt nimeni...inclusiv pt barbatzi Ne plictisesti. Se pare ca nu pe toti...luatzi-va motoare si nu veti mai avea timp de plictiseala cu posturile mele intrigante! continuatzi... imi place numai femeile te pot delecta cu un astfel de spectacol ) THE SHOW MUSH GO ON! yeah!!! Nici nu veneam ca am alte planuri in seara asta...si nu te mai stresa in general daca apar, ca are cine ma invita chiar daca nu vrei si iti sta in gat P.S. Tu demult nu mai esti interesanta pt nimeni...inclusiv pt barbatzi Se pare ca nu pe toti...luatzi-va motoare si nu veti mai avea timp de plictiseala cu posturile mele intrigante! THE SHOW MUST GO ON! yeah!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Nici nu veneam ca am alte planuri in seara asta...si nu te mai stresa in general daca apar, ca are cine ma invita chiar daca nu vrei si iti sta in gat P.S. Tu demult nu mai esti interesanta pt nimeni...inclusiv pt barbatzi Stai tu linistita in privinta asta, daca asta te rodea, dar eu nu sunt expirata ca tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 LATEST 2 WHEEL VEHICLE CUSTOM MADE FOR A LADYBUG SOMEWHERE IN ROMANIA!!! NO NEED FOR HELMETS, JUST BLONDES! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 No brains, no headache... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Imi permit sa va dezvalui misterul care invaluieshte Militariul...Buburuza, dupa indelungi repetitzii pe nenumarate trasee, ne va delecta cu asa ceva: was that a joke?Macar bicicleta mea are motor si-tzi trebuie permis sa faci burnout LATEST 2 WHEEL VEHICLE CUSTOM MADE FOR A LADYBUG SOMEWHERE IN ROMANIA!!! NO NEED FOR HELMETS, JUST BLONDES! Salut , nu prea scriu pe aici , dar va cunosc pe multi dintre voi.. Totusi , ceva nu inteleg ... Barbie ? Who the F*#k is Barbie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Lasati-o sa vorbeasca singura ca ma amuza, saracuta Credeam ca asa ajungi dupa 80-90 de ani, dar la ea e cam grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Carmen , pentru numarul de posturi care l-ai facut pe motociclism.ro iti dedic urmatoarea ps: am aterizat p-aci din greseala asa ca nu ma intereseaza replica ta Editat Septembrie 22, 2008 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 mih, sezi bland te rog eu frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 de ce nu va trimiteti voi mesajele de incurajare reciproca pe privat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 mih, sezi bland te rog eu frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Voiam sa editez, ca sa nu mai "adun" un post, dar a fost jordy mai rapid Pe scurt: eventualele frustrari/nemultumiri/l.abe/*ui si altele de genul ar fi bine sa vi le serviti in privat. Nu suntem obligati sa va suportam, pentru simplul fapt ca nu ne puteti forta sa va dorim prezenta printre noi. Imi mai ies si eu din pepeni si uit de cei 7 ani de acasa, atunci cand vad atatea rautacisme din partea unora. Vba lui Musatescu, "numai dupa invidia celor din jur iti dai seama de propria valoare". Acestea fiind spuse, pentru mih, cu dedicatie Pentru Barbie nu e nevoie de dedicatie, face si singura Editat Septembrie 22, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Voiam sa editez, ca sa nu mai "adun" un post, dar a fost jordy mai rapid Pe scurt: eventualele frustrari/nemultumiri/l.abe/*ui si altele de genul ar fi bine sa vi le serviti in privat. Nu suntem obligati sa va suportam, pentru simplul fapt ca nu ne puteti forta sa va dorim prezenta printre noi. Imi mai ies si eu din pepeni si uit de cei 7 ani de acasa, atunci cand vad atatea rautacisme din partea unora. Vba lui Musatescu, "numai dupa invidia celor din jur iti dai seama de propria valoare". Acestea fiind spuse, pentru mih, cu dedicatie Pentru Barbie nu e nevoie de dedicatie, face si singura kali nu tre sa te enervezi pt unii........... vezi ca dedicatia nu merge Editat Septembrie 22, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 Acu' merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Acu' merge yep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Acestea fiind spuse, pentru mih, cu dedicatie There u go....... go girl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 caut si eu forumul motociclistilor ... ma ajuta cineva cu un link ? ps. cred ca am nimerit din greseala aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Multumesc pentru dedicatie Mihai, dar te-am cam recunoscut pe tine ) Offf....si ti-am mai spus de nu stiu cate ori sa nu mai asculti manele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Carmen , alta era melodia pentru tine , in fine trecem peste acest aspect cu filme blonde . Kali - urat din partea ta .. punct. Editat Septembrie 22, 2008 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate