jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 voi vreti sa schim poza, sau gagica ? ambili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Mergem in lume.... Eu vreau in Egipt sau la Paris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Eu vreau in Egipt sau la Paris deloc modesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Eu vreau in Egipt sau la Paris Eu am fost la Paris,vreau Egipt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 voi vreti sa schim poza, sau gagica ? Mie imi place asta, dar baietii astia se plictisesc cam repede deloc modesta Deloc Eu am fost la Paris,vreau Egipt! Eu as prefera Parisul ca nu l-am vazut. In Egipt mai am de vazut piramidele ca de plimbat cu camila, m-am plimbat, cu jeepul prin desert la fel....Ar fi frumos sa mergem cu totii sa ne plimbam cu camilele. E super senzatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Mie imi place asta, dar baietii astia se plictisesc cam repede Deloc Eu as prefera Parisul ca nu l-am vazut. In Egipt mai am de vazut piramidele ca de plimbat cu camila, m-am plimbat, cu jeepul prin desert la fel....Ar fi frumos sa mergem cu totii sa ne plimbam cu camilele. E super senzatie au camile supersport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Paris.... ..orasul Luminii ... da prefer sa mergem la Paris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 au camile supersport? au de care vrei tu ca nu te obliga nimeni sa stai in anumita pozitie pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 avatar update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 au de care vrei tu ca nu te obliga nimeni sa stai in anumita pozitie pe ele Dupa ce te dai jos oricum mergi cracanat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 io tot tzatzoasa o vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Paris.... ..orasul Luminii ... da prefer sa mergem la Paris Paris sa fie atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Dupa ce te dai jos oricum mergi cracanat pe camila stai intr-o parte, nu stai calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 io tot tzatzoasa o vad ai trecut de la carenate la naked? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Eu as prefera Parisul ca nu l-am vazut. In Egipt mai am de vazut piramidele ca de plimbat cu camila, m-am plimbat, cu jeepul prin desert la fel....Ar fi frumos sa mergem cu totii sa ne plimbam cu camilele. E super senzatie E frumos,intr-adevar! Editat Septembrie 25, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) asta-i model 2008, are mai putine plastice pe ea, e mai aerodinamica, da tot sport este Editat Septembrie 25, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 io tot tzatzoasa o vad Si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 asta-i model 2008,are mai putine plstice pe ea, e mai aerodinamica, da tot sport este sport extrem , diseara dormi pe pres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 @bubu...super senzatie sa vezi cu buldozeru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 E frumos,intr-adevar! am avut si eu o zi sa ma plimb prin paris. simpaticut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 pe camila stai intr-o parte,nu stai calare eu am mers pe dromader de fapt, ma scuzati si am stat calare...nu-mi place intr-o parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 @bubu...super senzatie sa vezi cu buldozeru vreau si eu sa ma dau cu buldozerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 @bubu...super senzatie sa vezi cu buldozeru nu stiu, dar poate voi avea ocazia Eu m-am urcat intr-o macara si vedeam oamenii asa micuti. Nu aveam niciun fel de siguranta (asta facea totul si mai tare )si nenea ala ma plimba cand intr-o parte cand in cealalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 @bubu: pai daca tu preferi sa te duci pe drumul oaselor prin Viana spre Paris luand-o pe scurtatura prin Egipt, toate astea cu danradu... normal ca ma re-orientez si eu! rechinule ce-i asta ma?... pe langa ailalta, asta joaca la pitici . atata ca nu mai are plastice pe ea. mare dezamagire. eu astept noul model deja cu nerabdare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 eu am mers pe dromader de fapt, ma scuzati si am stat calare...nu-mi place intr-o parte Haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate