Honey Bunny Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 scuze pt replica aia. nu i doresc nimic din ce am scris dar si el e un pic fumat NU-I MAI BINE FARA CAPS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 io ma car acasa. trec in drum pe la niste magazine cu piese auto, imi cumpar niste ciocolata, vreti sa va iau ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUGEN_R6 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 NU-I MAI BINE FARA CAPS ? e minunat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 io ma car acasa.trec in drum pe la niste magazine cu piese auto, imi cumpar niste ciocolata, vreti sa va iau ceva ? Eu tocmai am mai bagat o prajiturica ...cu greu...dar e prea buna si nu puteam sa o las acolo...mai sunt cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 SAL TUTUROR EUGEN - R6 - VETERANILOR welcome am o pofta de motor !btw. mi-a murit si bateria. tb sa ma pun cu burta pe ea, ca nu mai merge rechine schimba tata avatarul ca am cosmaruri noaptea cu asta, si mi se sperie si copiii daca il vad iar ti-a murit bateria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 io ma car acasa.trec in drum pe la niste magazine cu piese auto, imi cumpar niste ciocolata, vreti sa va iau ceva ? ciocolata, suc, un patutz, o paturica, un TV, un cont in euro de vreo 200.000de euro si cam atat...tipul il gasesc si singura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Ploaie in luna lui marte..... scuze septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Eu tocmai am mai bagat o prajiturica ...cu greu...dar e prea buna si nu puteam sa o las acolo...mai sunt cateva si ce te lauzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUGEN_R6 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CINE MERGE LA O PLIMBARE CU MOTO:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 si ce te lauzi Am cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 ciocolata, suc, un patutz, o paturica, un TV, un cont in euro de vreo 200.000de euro si cam atat...tipul il gasesc si singura! hi hi hi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Ploaie in luna lui marte..... scuze septembrie Mda...ploua si nu-mi place...eu trebuia sa ma nasc in tarile calde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) CINE MERGE LA O PLIMBARE CU MOTO:)) putin mai incolo. inca nu ploua destul de tare eu tocmai am venit din otopeni pina la lujeru' cu motorul. si acum am iesit de la baia fierbinte, de incalzire de suparare ca ploua m-am albastrit Editat Septembrie 25, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) la camile?... tie chiar iti plac... dromaderii d-aia vrei in tarile calde Editat Septembrie 25, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUGEN_R6 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 cine ma poate ajuta. nu pot sa mi pun poza la avatar si nu stiu de ce la profill imi apare da pe avatar nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Mda...ploua si nu-mi place...eu trebuia sa ma nasc in tarile calde... la Rio de Janeiro , este super clima acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) la Rio de Janeiro , este super clima acolo bai dane da tu chiar mi-ai furat buburuza cu excursiile astea. pana acu erai prin paris pe la bastilica, o tura prin egipt... si acu iaca ati trecut podu la rio. cum dom`le sa concurez cu uameni d`astia? Editat Septembrie 25, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Prefer Rio, dar as mai incerca oricand un dromader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUGEN_R6 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu imi apare poza la avatar ce pot sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu imi apare poza la avatar ce pot sa fac sigur pui poza la AVATAR si nu la PROFIL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 edit avatar settings da SHIN dc-i galben ? e bolnav ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 edit avatar settings ma rechine, tu chiar vrei sa ne sperii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 edit avatar settings da SHIN dc-i galben ? e bolnav ? are galbeneala! shinu glumim!:* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 bai dane da tu chiar mi-ai furat buburuza cu excursiile astea. pana acu erai prin paris pe la bastilica, o tura prin egipt... si acu iaca ati trecut podu la rio.cum dom`le sa concurez cu uameni d`astia? Cairo , Paris , Rio de Janeiro .... mergem spre Vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 da SHIN dc-i galben ?e bolnav ? e carantinat , bolnav de scarlatina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate