costin_hammer Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Apasa F5. Sau Ctrl + R Sau cauta in meniu Reload. A ramas poza in cache. inlocuit de acum 3 posturi thx anyway Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Oricand, cu placere O avea dubla personalitate Si o dezvolta pe a treia De acord cu tine, pan' la aiurea. Ma inflacarez aiurea uneori dar certurile in care ma bag au si ele un scop.Si in special cand sunt facut cu ou si cu otet, e dreptul meu sa ma apar. Valabil si in cazul in care se ia cineva de prietenii mei. Cu alte cuvinte nu exista cazuri in care sa fi intervenit aiurea sau sa fi jignit pe cineva pe nedrept. Cata pasiune cumulata in 40 de kile `neatza soldatzilor! Am pierdut niste evenimente de pe-aici... Tu cine esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 14 bune drogurile??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Cata pasiune cumulata in 40 de kile 65, rautate mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) 14 bune drogurile??? lux 65, rautate mica Iarta-mi estimarea eronata ---- update-uri din birou ---- * La judecata de apoi cand vine isus nu mai ai ce sa mai contesti. Toata lumea accepta lucrul asta si lumea se imparte de-o parte si de alta. Lucrurile sunt clare. * Cumva particula o ia prin ambele parti, asta e ideea, intelegi? Asta e chestia... ma... e, practic daca blochezi partea aia, asta ar sti ce se intampla pe aici (fascicul de lumina). Editat Septembrie 26, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 ... si lipseste buburuza de la apel![/color] Am venit. Am avut multe trebi si am fost sa ma si inscriu la master Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Am venit. Am avut multe trebi si am fost sa ma si inscriu la master Unde s-a inscris Bubu? Poate o sa fim colege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Unde s-a inscris Bubu? Poate o sa fim colege La Cantemir- Marketing si negocieri in afaceri De abia astept sa incep Editat Septembrie 26, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Am venit. Am avut multe trebi si am fost sa ma si inscriu la master bine ca ai ajuns buburuzo....hai pregatesti sedintza de diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Ce v-a apucat cu masteru??? Dupa facultate as pleca o perioada prin strainezia sa lucrez, sa-mi deschid orizonturile ))) Si daca ma ratez, ma-ntorc in tara si stau pe un salariu decent cat sa am un leasing de masina, motoreta si o casa cu printu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 La Cantemir- Marketing si negocieri in afaceri De abia astept sa incep Eu in ASE...la Management. Si eu sunt nerabdatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Succes Editat Septembrie 26, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 bine ca ai ajuns buburuzo....hai pregatesti sedintza de diseara? Anuntam imediat pe toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Ce v-a apucat cu masteru??? Dupa facultate as pleca o perioada prin strainezia sa lucrez, sa-mi deschid orizonturile ))) Si daca ma ratez, ma-ntorc in tara si stau pe un salariu decent cat sa am un leasing de masina, motoreta si o casa cu printu ) Vrem sa ne cladim si noi un trai mai bun Multumim.Bafta si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Eu in ASE...la Management. Si eu sunt nerabdatoare ASE???? Ce-ti veni? Eu acolo am facut facultatea si nu mai vreau sa aud de ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 ASE???? Ce-ti veni? Eu acolo am facut facultatea si nu mai vreau sa aud de ei... Mi "s-o" pus pata sa fac acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Vrem sa ne cladim si noi un trai mai bun Multumim.Bafta si tie! Nu te gandi ca ma duc la cules capsune )) Ideea ca masteru ma mai tine legata 1 an jumate sau 2 ani, ma sperie Ma mai gandeam si la faptul ca nu are valoare foarte mare masterul romanesc, in schimb sunt multe certificari internationale care adauga greutate CV-ului. Teoria o invatam si singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 ASE???? Ce-ti veni? Eu acolo am facut facultatea si nu mai vreau sa aud de ei... hey lasa ca-i bine la ASE , eu as mai vrea sa-l mai fac odata .... mi-a placut mult , mai am anul asta si dau divort de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Era odata un barbat care avea trei iubite, dar nu stia cu care sa se insoare. Deci a decis sa-i dea fiecareia cate 5000 de dolari ca sa vada cum ii cheltuie fiecare. Prima iese in oras si se machiaza de toti banii. Isi ia haine noi, isi schimba coafura, isi face manichiura, pedichiura, tot tacamul si-i zice barbatului: "Am cheltuit banii ca sa fiu frumoasa pentru tine pentru ca te iubesc asa de mult." A doua a iesit in oras si a cumparat crose noi de golf, un CD player, un televizor si o combina si i le-a dat barbatului. I-a zis: "Am cumparat aceste cadouri pentru tine cu banii pentru ca te iubesc asa de mult." Cea de-a treia ia cei 5000 de dolari si-i investeste in actiuni, isi dubleaza suma, returneaza cei 5000 de dolari barbatului si reinvesteste restul. Ea i-a zis: "Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru ca te iubesc atat de mult." S-a gandit el mult si tare despre cum au cheltuit femeile banii si a decis sa se insoare cu cea cu tatele cele mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 hey lasa ca-i bine la ASE , eu as mai vrea sa-l mai fac odata .... mi-a placut mult , mai am anul asta si dau divort de el Nu stiu cum e la master in ASE, dar mi-au ajuns anii de facultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 hey lasa ca-i bine la ASE , eu as mai vrea sa-l mai fac odata .... mi-a placut mult , mai am anul asta si dau divort de el Unde esti Dan? Master sau facultate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 master , dar si facultatea tot la ei am facut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Alexander, plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Alexander, plimbare? Cand, unde, cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Salutare! Are cineva o varianta de calitate mai mare si/sau format vectorial a imaginii atasate? Multzam frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate