jordy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) uite ceva care chiar merita vazut : http://www.webz.ro/andreea-raicu-alergand-dezbracata/ bre lasa-te de prostii ca ne dai palpitatii acu de 1 aprilie Editat Aprilie 1, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Da, GeiGei, azi la mine, pe la 8, daca va tine sa stati pe jos Hai, sa mor, veniti? Pentru voi fac orice, mananc si un pui fript! Aimin, dupa munca ma duc intai la Udristei sa vad daca reusesc sa obtin copie dupa PV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Hai ca fac un chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 cred ca mai am vreo 2 litrii de vin nush ce productie pe-acasa, si o sticluta de uzo, la care ma chinui de mult si nu reusesc sa o termin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 cred ca mai am vreo 2 litrii de vin nush ce productie pe-acasa, si o sticluta de uzo, la care ma chinui de mult si nu reusesc sa o termin aoleu ce probleme. vreau si eu asa probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Am vrut sa scriu chec si a iesit chef Nu-i bai, va astept oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Hai ca fac un chef. Vroiam sa dorm!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Vroiam sa dorm!! Gaseste mama Kali un patut pentru noi tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Vroiam sa dorm!! Hmm... poti refuza un chef...sau un chec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 @alexander, stii ca-l cunosc pe MAX ? poate il atragem si pe el ! Max nu prea vine k n`are nici unu` din motoare inmatriculate...mai iese la cate o plimbare in jurul blocului...sau pana la Bolintin (Jordy stie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Max nu prea vine k n`are nici unu` din motoare inmatriculate...mai iese la cate o plimbare in jurul blocului...sau pana la Bolintin (Jordy stie ) parca banditu cu care a mers era inmatriculat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Hmm... poti refuza un chef...sau un chec Deja mi-a promis ca o sa ma lase sa zac acolo unde pic prima oara!! Nu ca daca m-ar muta cineva as si simti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Sa feresti cainele, pisica si iguana. In rest, poti pica unde vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Vroiam sa dorm!! Pisi tu d knd ai fost la Oltenitza n`ai mai dormit (bine) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) Sa feresti cainele, pisica si iguana. In rest, poti pica unde vrei. @alexander: nu prea!! Editat Aprilie 1, 2008 de Amrita Devi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 @alexander: nu prea!! pai schimba patul cu o sea de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Deja mi-a promis ca o sa ma lase sa zac acolo unde pic prima oara!! Nu ca daca m-ar muta cineva as si simti! Mujc dejtele, da' mi-e lene sa bag zmailiu'.. Sa feresti cainele, pisica si iguana. In rest, poti pica unde vrei. Same as above.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 pai schimba patul cu o sea de mobra Mobra mea e confortabila...Adu`ti aminte ce se plangea Mandibula de dureri de maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Mobra mea e confortabila...Adu`ti aminte ce se plangea Mandibula de dureri de maini lasa ca si tu te plingeai de miini pe autostrada oare s-o putea iesi la o plimbare scurta diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 lasa ca si tu te plingeai de miini pe autostrada oare s-o putea iesi la o plimbare scurta diseara? Ma scuzi...da` cu nakedu` la 200 nu prea mai e confortabil Eu abia ajtept sa ajung home sa`mi scot Banditu` la o plimbare La 7 pm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Ma scuzi...da` cu nakedu` la 200 nu prea mai e confortabil Eu abia ajtept sa ajung home sa`mi scot Banditu` la o plimbare La 7 pm? io unu nu m-am plins in principiu da. oricum vb pe messenger. si sa speram ca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 salutare eu sunt mai intarziat ..... dar sunt totusi din militari si m-as baga si eu cu un ninja zx6r din 97 rosu/visiniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 salutare eu sunt mai intarziat ..... dar sunt totusi din militari si m-as baga si eu cu un ninja zx6r din 97 rosu/visiniu Welcome...da`ne un add pe mess daca esti dispus sa iesi mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 salutare eu sunt mai intarziat ..... dar sunt totusi din militari si m-as baga si eu cu un ninja zx6r din 97 rosu/visiniu pai vino si tu pe la 19 si te intilnesti cu noi. eu am id-ul de mess in profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 nu stiu daca ajung in zona pana la ora aia pe unde e locul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate