breten_razvan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 eu sunt spaima secretarelor si a noile angajati! gata,m-am hotarat ..imi schimb jobul.daca aveti propuneri care sa contina si stat degeaba si luat bani sunt cel mai indicat.O sa fac fata cu brio. cand e concertul de care vorbiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 gata,m-am hotarat ..imi schimb jobul.daca aveti propuneri care sa contina si stat degeaba si luat bani sunt cel mai indicat.O sa fac fata cu brio. cand e concertul de care vorbiti? vineri la arenele romane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM imi cumpar leu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 vineri la arenele romane! Wrestling?? Ce bani?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Wrestling?? Ce bani?? 35RON, vb cu anca ca azi se duce sa cumpere bilete! http://www.youtube.com/watch?v=ytKdfjZ16pM...feature=related amintiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 BBL: mai ai nevoie de nr de tel de care vb vineri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 BBL: mai ai nevoie de nr de tel de care vb vineri?? Da, @all stie careva un faiantar bun si nu prea scump? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Sonea vad ca iar trandavesti ... Mi-a venit coletul :rock: Editat Octombrie 7, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 35RON, vb cu anca ca azi se duce sa cumpere bilete! Slab, aici castig mult mai mult!! Da, @all stie careva un faiantar bun si nu prea scump? ..intrebarea.. Sonea vad ca iar trandavesti ... ..si raspunsul?????? Oh, IRONIA!!! Mi-a venit coletul Fata sau baiat?? Uita-te la botosei, vezi daca's albastri sau roz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Da, @all stie careva un faiantar bun si nu prea scump? Cate randuri ai nevoie sa pui,ca sunt unii cam statuti Sonea vad ca iar trandavesti ... Nu mai trandavesc ,imi fac curaj sa ma dau jos din pat,dar far succes.. Al dracu jj cum imi gaseste el mie de munca....Pt Nanook fac orice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ..intrebarea.. ..si raspunsul?????? Oh, IRONIA!!! Fata sau baiat?? Uita-te la botosei, vezi daca's albastri sau roz.. Sunt si de fetite si de baietei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Da, @all stie careva un faiantar bun si nu prea scump? il postez dupa 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 misca buburuza........ NU credeam ca nu ne mai da nici un pic de atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 misca buburuza........NU credeam ca nu ne mai da nici un pic de atentie. Nu prea mai misca. Tocmai a mancat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM imi cumpar leu Si eu stiam acest filmuletz Impresionant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Si eu stiam acest filmuletz Impresionant. imi este rau, am febra, schimbat te rog poza de la avatar. Stim cu totii ca il iubesti dar nu ne tortura cu poza lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 imi este rau, am febra, schimbat te rog poza de la avatar. Stim cu totii ca il iubesti dar nu ne tortura cu poza lui Stim k si tu il iubesti in secret,asa k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Si eu stiam acest filmuletz Impresionant. AM uitat sa-ti zic....Mi se mai spune si Sonea Inima de Leu... Honey nu schimba poza ca frangi cateva inimi pe aici........Ti-au mai cerut-o si altii sa si-o puna pe desktop?Honey e plina de admiratori secreti,si Dan Radu e printre ei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Stim k si tu il iubesti in secret,asa k am tinut forumul fara certuri si vb urate 2 sapt si acum te ai gasit tu cu " " nu e frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 AM uitat sa-ti zic....Mi se mai spune si Sonea Inima de Leu... Honey nu schimba poza ca frangi cateva inimi pe aici........Ti-au mai cerut-o si altii sa si-o puna pe desktop?Honey e plina de admiratori secreti,si Dan Radu e printre ei..... ai cazut din patutz .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Honey nu schimba poza ca frangi cateva inimi pe aici........Ti-au mai cerut-o si altii sa si-o puna pe desktop?Honey e plina de admiratori secreti,si Dan Radu e printre ei..... Sunt de acord am tinut forumul fara certuri si vb urate 2 sapt si acum te ai gasit tu cu " " nu e frumos Pai daca te-ai luat aiurea de mine.... ai cazut din patutz .... Dan,a glumit,iti dai seama Il iertam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Am luat pastilutze, am baut ceiutz si am stat cuminitica in patutz! Nu-ti trece, ca ai uitat un ingredient! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ai cazut din patutz .... Aha,deci nu ai de gand sa recunosti nimic.....Lasa ca am vazut cu te uitai la ea si cum erai geana pe ea...Ai plecat mai repede ca nu mai suportai cand vedeai ca il soarbe din priviri pe Angel....... Sunt de acord Aha....... Dan,a glumit,iti dai seama Il iertam? Nu am glumit cu nimic ....voi canteti popi sa puteti sa ma iertati si chiar daca ati vrea sa o faceti eu nu intru sub fusta lu Dan ca poate dau de floarea de Scotia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Pai daca te-ai luat aiurea de mine.... recunosc ca m am luat un pic cam tare de tine dar eu am vb cu "te rog" .................. cred ca virusii sunt de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 recunosc ca m am luat un pic cam tare de tine dar eu am vb cu "te rog" .................. cred ca virusii sunt de vina Ia cere-ti iertare,sa ne impacam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate