Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Oooo,bine ai revenit Jordy! Rezumat...pai in ultimele 100pagini am scris toti k suntem toti raciti In rest,toate bune. Tu?Noutati? LMA pt maine! Pt poimaine Scuzeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) eu nu-s raciiiiit Editat Octombrie 7, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Oooo,bine ai revenit Jordy!Rezumat...pai in ultimele 100pagini am scris toti k suntem toti raciti In rest,toate bune. Tu?Noutati? LMA pt maine! Pt poimaine Scuzeeeeee mercic, dar mai e eu am venit aseara in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Rezumat...pai in ultimele 100pagini am scris toti k suntem toti raciti am plecat la timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ce se mai intimplat? ca sint multe pagini scrise de vineri cind am intrat ultima data si e mult de citit. un rezumat, ceva? bine ai revenit jordy. asteptam noi un rezumat de la tine;) Ps stiu ca nu e frumos ca debea ai venit si sar cu gura pe tine dar te asteapta cineva pe sisesti, dar de joi ca pana atunci e ingrecia la seres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 bine ai revenit jordy. asteptam noi un rezumat de la tine;) Ps stiu ca nu e frumos ca debea ai venit si sar cu gura pe tine dar te asteapta cineva pe sisesti, dar de joi ca pana atunci e ingrecia la seres probabil ca vineri o sa trec pe acolo. nu m-am stresat ca zisese 30 de zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 am plecat la timp Dar te vei intoarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Neatza! neata! cine se scoala de dimineata,casca toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 neata! cine se scoala de dimineata,casca toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 te-ai trezit bine dispusa ? eu am o febra musculara...sunr robocop azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 te-ai trezit bine dispusa ? eu am o febra musculara...sunr robocop azi momentan...m-am trezit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 momentan...m-am trezit! cea mai eronata decizie pe care ai luat-o azi,sa te ridici din pat..eu ama juns deja la croitorie aici si nu mai am cum sa repar,dar macar tu ai grija de sanatatea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Neata! Eu sunt pe baricade... urmaresc cursul EUR si astept sa fiarba apa pentru cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Neata!Eu sunt pe baricade... urmaresc cursul EUR si astept sa fiarba apa pentru cafea neata. eu am fortat o lacrima cand am vazut la cat a ajuns ) o sa ajungem sa ne vindem trupurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 eu am fortat o lacrima cand am vazut la cat a ajuns ) o sa ajungem sa ne vindem trupurile Asta in ultima instanta Am cumparat ieri EUR cu 3.99 si imi venea sa plang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Asta in ultima instanta Am cumparat ieri EUR cu 3.99 si imi venea sa plang trebuie sa creasca...cu cat mai mare cu atat comisionul de la tranzactia de azi mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 trebuie sa creasca...cu cat mai mare cu atat comisionul de la tranzactia de azi mai mare! Daca ne dai si noua sa ne platim ratele nu ne mai suparam ca a crescut euro. Neata everybody. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Niko, de tine e bine. Eu am rata la banca in EUR si salariul in RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 preferintze? Va arat zilele astea ce a iesit Neatza tovarasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Neata everybody. Neata. Cum mai e viata pe santier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Niko, de tine e bine. Eu am rata la banca in EUR si salariul in RON am salariul si comisionul tot in Euro! Daca ne dai si noua sa ne platim ratele nu ne mai suparam ca a crescut euro. Neata everybody. Chiria si ratele tot in Euro le am si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Neata. Cum mai e viata pe santier? E bine. Saptamana asta sunt iar sef, ma dau cu ATV si "frec duda" (citat din clasicul mandibula). Astept sa scada euro , si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Aaaa, si mai caut revelion la Innsbruck, tot ce stiam eu...nu mai sunt camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Va pup, merg la serviciul meu minunat...adica azi sunt pe coclauri in Mogosoaia, ma duc sa vand o casa unui directoras de la Romtelecom! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Chiria si ratele tot in Euro le am si eu! Dar comisioanele tot in EUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate