nikolas_09 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Cosplay?? Neah, porc si simplu te ubec, ma!! Pai cum sa nu-l iubesti?? In sf ai recunoscut, in sf ma iubeste si pe mine cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 am ras cu lacrimi citind asta http://en.wikipedia.org/wiki/Romanian_profanity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 S-a epuizat cafeaua Daca vrei trimit pliculete 3in1 Ori cafea serioasa ori deloc. (mai bine deloc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 In sf ai recunoscut, in sf ma iubeste si pe mine cineva! Diplomatia e arta de a zice "cutu-cutu" pana pui mana pe o piatra.. :) Ori cafea serioasa ori deloc. (mai bine deloc) Si-asa, a zis ca-ti trimite DOAR pliculetele!! Halal serviciu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Diplomatia e arta de a zice "cutu-cutu" pana pui mana pe o piatra.. Ai grija sa nu fie prea grea piatra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Si-asa, a zis ca-ti trimite DOAR pliculetele!! Halal serviciu!! Ne certam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 am ras cu lacrimi citind asta http://en.wikipedia.org/wiki/Romanian_profanity ...foarte tare, cred ca s'au straduit ceva timp sa le culeaga si mai ales sa le traduca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Diplomatia e arta de a zice "cutu-cutu" pana pui mana pe o piatra.. Ai grija sa nu fie prea grea piatra... Sunt mai puternic decat ma arata fizique-ul!! Ne certam Neaaah.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Aduci pana la urma cafeaua sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Neaaah.. Aduci pana la urma cafeaua sau nu? Da,o aduc rece diseara,cand trec sa-mi dai hamsterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 La multi ani Jordy, sa fi iubit Neata all @honey: 2 for me pls with extra milk PS: sa te astept cu masa pusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 La multi ani Jordy, sa fi iubit Neata all @honey: 2 for me pls with extra milk PS: sa te astept cu masa pusa? Tu vrei sa nu mai stau nemancata in timpul zilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Da,o aduc rece diseara,cand trec sa-mi dai hamsterul Uamenii astia vorbeste codificat, care este, sau mi se nazare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Da,o aduc rece diseara,cand trec sa-mi dai hamsterul Va rog sa observati ce subtilitate foloseste bunny......Pai daca tine cafeaua la inima si se gandeste la mine vine cu ea clocotita.....Ce sa mai zic de hamster.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Tu vrei sa nu mai stau nemancata in timpul zilei pai o salata pe zi e cam putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Uamenii astia vorbeste codificat, care este, sau mi se nazare?? Nu vorbeste bre codificat,ce-ai? Ti-e somnic Ideea e k eu vreau sa-mi cumpar un hamster,si my friend here Sonea s-a oferit sa-mi dea unul de la magazin. Vi-l arat diseara,k vin cu el in borcan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Sonea , vezi ai grija sa nu incurci hamsterul cu guzganul ... prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Nu vorbeste bre codificat,ce-ai? Ti-e somnic Ideea e k eu vreau sa-mi cumpar un hamster,si my friend here Sonea s-a oferit sa-mi dea unul de la magazin. Vi-l arat diseara,k vin cu el in borcan Mi-e somnic rau de tot, da' asta nu inseamna ca nu gandesc mai putin clar decat de obicei!! (which is not saying much, actually.. ) Mda, ce sa-ti povestesc, vii cu un hamster diseara, ca sa ne induci in teroare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Mda, ce sa-ti povestesc, vii cu un hamster diseara, ca sa ne induci in teroare.. Ce teroare bai? Poai nu va plac hamsterii? Iote ce fumos e asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Uamenii astia vorbeste codificat, care este, sau mi se nazare?? JJ aici cand e vb de love nu ai cum sa te incurci..HUnny e innebunita dupa Razvan baiatul cel nou si se sfatuieste cu mine cum sa-l cucereasca...Eu i-ak recomandat sa faca vraja aia cu hamsterul.....Razvane nu mai scapi......ca te vrea si BUburuza cu Nicolas..... Nu vorbeste bre codificat,ce-ai? Ti-e somnic Ideea e k eu vreau sa-mi cumpar un hamster,si my friend here Sonea s-a oferit sa-mi dea unul de la magazin. Vi-l arat diseara,k vin cu el in borcan Stati linistiti ca nu bag eu hamsterul in borcan ca nu incape....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 JJ aici cand e vb de love nu ai cum sa te incurci..HUnny e innebunita dupa Razvan baiatul cel nou si se sfatuieste cu mine cum sa-l cucereasca...Eu i-ak recomandat sa faca vraja aia cu hamsterul.....Razvane nu mai scapi......ca te vrea si BUburuza cu Nicolas..... Stati linistiti ca nu bag eu hamsterul in borcan ca nu incape....... Soneooo....innebunisi de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Soneooo....innebunisi de tot Da' chiar!! Pai dai fata in fapt, chiar asa, pe fatza?? *fetele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Sonea , vezi ai grija sa nu incurci hamsterul cu guzganul ... prietenii stiu de ce Nu ca nu am cum, guzganul a fost prins la clei, de o gospodina. Mi-e somnic rau de tot, da' asta nu inseamna ca nu gandesc mai putin clar decat de obicei!! (which is not saying much, actually.. ) Mda, ce sa-ti povestesc, vii cu un hamster diseara, ca sa ne induci in teroare.. Stai mai un pic ca nu e asa de grav...JJ hamsterul e un nume de scena.....nu sti ca aia pot sa manance pana isi umfla laterealele Ce teroare bai?Poai nu va plac hamsterii? Iote ce fumos e asta Pai asta e un hamster?Eu nu-i stiu decat pe aia epilati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Niki, ti-a trecut raceala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Soneooo....innebunisi de tot Stiu sunt un porc ca dau din casa...De Boris supranumit si gamba de aur era vorba dar eu am vrut s-ti pastrez obrazul curat ca nu te uiti dupa oameni insurati ,tu m-ai obligat sa spun acum adevarul..... Da' chiar!! Pai dai fata in fapt, chiar asa, pe fatza?? *fetele.. Fetele sunt rele........ ma dezamagiti rau ......sa nu facem si noi o cearta ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate