nikolas_09 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Nu ma pot abtine sa nu precizez ca Niki e chiar draguta foc nu pot decat sa ti spun...multumesc! Niko, zi-le ceva, zi-le de doua ori ca sa ajungi la 500 sa vedem in ce te transformi. in fluturas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 a tinut? Vedem mai jos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 nu pot decat sa ti spun...multumesc! in fluturas... Inca ceva, ca sa faci 500! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 nu pot decat sa ti spun...multumesc! "Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda." Adidasu' tuma' a fost ingenuncheat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 daca a tinut replica asta la mine cu honey crezi ca o sa meraga si la niko? sper sa ai noroc N-a tinut replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Inca ceva, ca sa faci 500! Tanara, singura, dragutza(dupa aprecierea altora), viitoare motociclista...astept sa ma transform! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Tanara, singura, dragutza(dupa aprecierea altora), viitoare motociclista...astept sa ma transform! .... in ce?? ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Tanara, singura, dragutza(dupa aprecierea altora), viitoare motociclista...astept sa ma transform! "Dragutza foc" Nu vezi k asa se zice mai nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 .... in ce?? ;) in tanara, combinata, motociclista si mai dragutza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) in fluturas... da' ce acu esti larva ('pupa' ca sa amestec un pic un trent tampit de pe alt topic) ? Hai ca esti baietel daca ne luam dupa culorile forumului. Editat Octombrie 10, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 da' ce acu esti larva ('pupa' ca sa amestec un pic un trent tampit de pe alt topic) ? Hai ca esti baietel daca ne luam dupa culorile forumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Nu ma pot abtine sa nu precizez ca Niki e chiar draguta foc Afemeiatule De ce nu dai o fuga cu unul din beculetze in mana la orice magazin de piese auto?? Si eu tot asa mi-am luat.. cauta pe net specificatiile standard, eventual.. Nu pot scoate becu' ca nu am macar o cheie, surubelnita etc. Laptopul mi l-am desfacut cu-n cutit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 cam da, trebe sa modifici si la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 cam da, trebe sa modifici si la profil nu merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 nu merge! pacat artistica poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 nu merge! Nu mai tin minte exact nr paginii.....cand am vbt cu voi prima oara m-a ajutat Anca sa-mi schimb.E un link...nu-l mai gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 luati aminte baieti!! Un tip statea cu sotia la TV. La un moment dat, el se intoarce spre ea si-i spune: "Pun pariu ca nu-mi poti zice nimic care sa ma faca si bucuros si trist in acelasi timp." Replica ei? "Ai cea mai mare p*** dintre toti prietenii tai." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 pacat artistica poza este, este...poza intreaga este mult mai interesanta si mai artistica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 io si sonea...pe balcon la o narghilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 este, este...poza intreaga este mult mai interesanta si mai artistica! Presupun ca nu ai nimic pe tine Presupun bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Presupun ca nu ai nimic pe tine Presupun bine? parca se vede un pic dintr o bluza pe partea stg cum te uiti la poza dar daca tot ai intrebat sa vedem si raspunsul ...... nico da un upload la poza pe forum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Presupun ca nu ai nimic pe tine Presupun bine? am, am...cravata si fusta de scolaritza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 am, am...cravata si fusta de scolaritza! fara bluzitza? adidas ai cuvantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 fara bluzitza? adidas ai cuvantul Ce cuvant? Am ramas mut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 fara bluzitza? adidas ai cuvantul pozele au fost facute de sora mea...sunt poze artistice facute dupa modele deviantART! http://www.deviantart.com/ Ce cuvant? Am ramas mut Pfffuuu, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate