Kali Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Borris, ca am vazut acolo si linkul asta. E vechi, dar sa moara ma-sa, rad si acum cum lacrimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Check this shit out! Bai frate....exista asa ceva ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 nu, niciun motiv special...era ceva in privinta caruia trebuia sa ma decid? nu-mi amintesc... ... batranetea asa... medicii recomanda Lecitina... lasa ca vorbim diseara la un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Neatza all...iar am uitat sa va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Ca tot aruncati cu linkuri, ca tot e dimineata.. Mie mi-a sarit in ochi de la linkul lui Kali Editat Octombrie 29, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Borris, ca am vazut acolo si linkul asta. E vechi, dar sa moara ma-sa, rad si acum cum lacrimi Daaaa! Asta-i clasica! Ce de oameni talentati in tara asta misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ... batranetea asa... medicii recomanda Lecitina... lasa ca vorbim diseara la un suc mda, cred ca o sa apelez la Lecitina... si sucul si-l bea fiecare in fata computerului, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Magarule Munca streseaz, este? Mie imi place piesa asta de... nu stiu, 8-9-10 ani?.. Poveste fara sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Ca tot aruncati cu linkuri, ca tot e dimineata.. Mie mi-a sarit in ochi de la linkul lui Kali Ar fi fost mai interesant filmat din spate Edit: _danule spune "buna dimineata" la oameni! Nu-i frumos sa spionezi Editat Octombrie 29, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 mda, cred ca o sa apelez la Lecitina... si sucul si-l bea fiecare in fata computerului, nu? Corect , amandoi in fata unui computer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Corect , amandoi in fata unui computer Ca in scoala generala Sa nu-mi spui ca va faceti si temele impreuna ca nu va cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Militariul, apelez la voi pentru o cauza nobila. Vineri seara, in Paw, e un party de Halloween. Scopul acestui party este de a ajuta un biker sa revina in sha (detalii pe privat). Intrucat multi plecati la munte, ma gandeam ca poate azi sau maine seara ne-am fi putut aduna sa punem si noi umarul la fericirea omului, cat putem fiecare. Pliz?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Militariul, apelez la voi pentru o cauza nobila. Vineri seara, in Paw, e un party de Halloween. Scopul acestui party este de a ajuta un biker sa revina in sha (detalii pe privat). Intrucat multi plecati la munte, ma gandeam ca poate azi sau maine seara ne-am fi putut aduna sa punem si noi umarul la fericirea omului, cat putem fiecare. Pliz?... Kali,dam. Maine seara la Ursu e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ce bine e de unii. eu de ieri sint pietont. si e naspa cu mijloacele de transport in comun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Kali,dam. Maine seara la Ursu e bine? Maine e Karaoke, stii nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Maine e Karaoke, stii nu? Si ce? Am voce,nu mi-e frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Pai merem la karaoke, atunci Parca as behai si io ceva. Poate ma da Ursu afara, ca-i sperii clientii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Militariul, apelez la voi pentru o cauza nobila. Vineri seara, in Paw, e un party de Halloween. Scopul acestui party este de a ajuta un biker sa revina in sha (detalii pe privat). Intrucat multi plecati la munte, ma gandeam ca poate azi sau maine seara ne-am fi putut aduna sa punem si noi umarul la fericirea omului, cat putem fiecare. Pliz?... ce a patit? cu ce-l putem ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Si ce? Am voce,nu mi-e frica Vecinico, te bagi la vocalize cu matrimoniacii? Vezi ca sunt antrenati. Sa nu te dea afara ca esti offtopic si nu falsezi ca restul lumii. Ai vazut ca in sfirsit s-au intilnit Niko si Abidasul. Acuma am scapat de si Parca as behai si io ceva. Poate ma da Ursu afara, ca-i sperii clientii e obijnuit. Are staul in fiecare joi acolo. Si oricum la tine nu e cazul de behait. ce a patit?cu ce-l putem ajuta? PE PRIVAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Vecinico, te bagi la vocalize cu matrimoniacii? Vezi ca sunt antrenati. Sa nu te dea afara ca esti offtopic si nu falsezi ca restul lumii.Ai vazut ca in sfirsit s-au intilnit Niko si Abidasul. Acuma am scapat de Ma bag,ma bag.Ce alegeti...Max Cavalera sau Rob Halford? Pai sa ma cinstiti k le-am facut cunostinta Am scapat nu doar de pupaturi,ci si de @Nico&Adidas ,glumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Vecinico, te bagi la vocalize cu matrimoniacii? Vezi ca sunt antrenati. Sa nu te dea afara ca esti offtopic si nu falsezi ca restul lumii.Ai vazut ca in sfirsit s-au intilnit Niko si Abidasul. Acuma am scapat de si e obijnuit. Are staul in fiecare joi acolo. Si oricum la tine nu e cazul de behait. PE PRIVAT paiii...pe privat !!!! bineinteles ca se intelege subintelesu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Mi-am cunoscut stapana azi-noapte! ARC careva diseara, o tigara, un suc....? se-ntampla sa ai si oglinda mea? aia pe care a lasat-o Khael lui Ovy_d si el tzie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 se-ntampla sa ai si oglinda mea? aia pe care a lasat-o Khael lui Ovy_d si el tzie... nici acum nu ai recuperat oglinda??!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Razvaneeeeeeee, ne aduci diseara ce ne-ai promis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 salutare ! nu prea am maia vut timp sa intru p´acilea,dar vorbim diseara la cico. va pup! Razvaneeeeeeee, ne aduci diseara ce ne-ai promis ? )) va aduc dar unde o haliti?la bar? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate