Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Mai nou ma iubeste pe mine... quote] Ia ia,gata cu glumele Cum facem diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pana la urma va futeti si voi intre voi sau va limitati sa aberati pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pana la urma va futeti si voi intre voi sau va limitati sa aberati pe forum? Anca,pe forum ne incalzim doar. D-asta ne vedem in fiecare seara,sa punem in practica ce vorbim aici. Si nu ne *****,ci facem love,k ne iubim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Anca,pe forum ne incalzim doar.D-asta ne vedem in fiecare seara,sa punem in practica ce vorbim aici. Si nu ne *****,ci facem love,k ne iubim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Mai nou ma iubeste pe mine... quote] Ia ia,gata cu glumele Cum facem diseara? Pai voi veniti...noi va asteptam...bem...cantam...puncte puncte(pt 14) Pana la urma va futeti si voi intre voi sau va limitati sa aberati pe forum? Curioasa mica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Curioasa mica... CURioasa ma.... Ai uitat ce ne-a invatat JJ? DECI E GLUMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Curioasa mica... Treci acasa. CURioasa ma.... Ai uitat ce ne-a invatat JJ? DECI E GLUMA CURioasan mica nu prea mergea, ca nu prea e mic Dar nici nu-l pun la bataie pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 CURioasan mica nu prea mergea, ca nu prea e mic Dar nici nu-l pun la bataie pe forum Ce mai faci?pe unde ai umblat? Nu prea ai mai intrat pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Anca,pe forum ne incalzim doar.D-asta ne vedem in fiecare seara,sa punem in practica ce vorbim aici. Si nu ne *****,ci facem love,k ne iubim. Pun apartamentul la bataie si camera de filmat pe ON (nu va uitati la LED-ul rosu care clipeste). Prima naveta de Jack e de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 aici sunt,casa casa,jeep jeep. bogatanca ti-am mai zis eu ...si masaj la talpi ti-as face Vezi ca asta e trademark Sonea. Apropo, se cunoaste ca Sonea a inceput munca. Nici net nu are saracu' @sclavi&stapani: Bai nene, ce v-a apucat pe toti? Cand puneti in aplicare sa filmati, sa vedem si noi Pun apartamentul la bataie si camera de filmat pe ON (nu va uitati la LED-ul rosu care clipeste). Prima naveta de Jack e de la mine Gand la gand cu bucurie, am postat in acelasi timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) @sclavi&stapani: Bai nene, ce v-a apucat pe toti? Cand puneti in aplicare sa filmati, sa vedem si noi Gasiti-mi si mie o sclava ca om face si filmari :( Editat Octombrie 30, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pun apartamentul la bataie si camera de filmat pe ON (nu va uitati la LED-ul rosu care clipeste). Prima naveta de Jack e de la mine eu aduc sucul de mere si mult red bull! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 eu aduc sucul de mere si mult red bull! Maine la munte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) nu cred ca mai vin maine .... au intervenit niste probleme si nu mai pot pleca dupa program .. Editat Octombrie 30, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 eu aduc sucul de mere si mult red bull! Avem si prima vedeta participanta Acum serios, Nicki, trebuie sa alegi din toti sclavii, pe ala preferat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Avem si prima vedeta participanta Acum serios, Nicki, trebuie sa alegi din toti sclavii, pe ala preferat! Grabit mai esti.... rabdare .. calm .. hai sa mergem la o tigara , pana se va hotara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Ce mai faci?pe unde ai umblat? Nu prea ai mai intrat pe forum. Program joi 30 octombrie 2008: 7:10 trezirea - dus, mancare, imbracat, tencuit 8:30 serviciu 16:00 Laborator facultate care ar trebui sa tina 4 ore, dar maixm la 19 ma car de acolo 19:10 dus, dat jos tencuiala, mancat si pregatit ghiozdanu 20:00 aerobic 21:15 fitness 22:30 dus 23:00 socializare la cico si somn de voie alea alea De ce ma imbratisezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Avem si prima vedeta participanta Acum serios, Nicki, trebuie sa alegi din toti sclavii, pe ala preferat! Pai sunt singura, ce crezi ca te impart cu cineva!?! Sa nu uitam totusi cine este stapana aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 De ce ma imbratisezi? Degeaba. nu cred ca mai vin maine .... au intervenit niste probleme si nu mai pot pleca dupa program .. Pai atunci cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Program joi 30 octombrie 2008: alea alea De ce ma imbratisezi? http://www.comunicatemedia.ro/Locuitorii_a...te_ic19530.html Free Hugs today! Cine mai pofteste? Cine mai doreste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) nu stiu .... o sa gandesc , poate next time Editat Octombrie 30, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pai sunt singura, ce crezi ca te impart cu cineva!?! Sa nu uitam totusi cine este stapana aici! Stiu! Te testam doar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Atat pupaturile cat si imbratisarile mi se par gesturi care nu trebuie aruncate in stanga si in dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Stiu! Te testam doar! Vezi ca iar strang lantul, ca te intinzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Vezi ca iar strang lantul, ca te intinzi! daca vrei te ajut ... sa faci nod dublu .. asa nu mai scapa .. il tii aproape Editat Octombrie 30, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate