nikolas_09 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Ne-am intors! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Bine v-am regasit! Ma duc la somn...sunt rupta.Vbm maine!Somnic pufos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Ne-am intors! ups. mi-am adus aminte ca tre sa ma fac ca nu stiu de o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 ups. mi-am adus aminte ca tre sa ma fac ca nu stiu de o poza. ce poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 veniti in pana mea mai repede back, ca nu mai am ce citi! si nici de cine ma lua! N-ai vrut sa ne vezi sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 3 useri fara motoare pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 3 useri fara motoare pe forum Esti foarte perspicace Tu esti Arnold? - Da Van Damme! - Am venit sa ne caftim, Da' vezi cum dai cu piciorul Ca e la misto, e-n film Orice gand ai tu Van Damme Si oricat caftesti de bine Cat am mitraliera-n mana Io's mai ciumeg ca tine - Da' asta cine-i? manca-ti-as... - Este Cearles Bronson si e mardeas Cand da brandul sa mor ca te-ndoaie C-a jucat in filme cu superbataie. Cat dinspre partea cu cafteala Zi acu' sa-nebunesti Ca io-s smecher de Rovine Iar tu de Romanesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 seara buna la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Neatza! O saptamana cat mai frumoasa si mai usoara la serviciu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 N-ai vrut sa ne vezi sambata i-am vazut pe kali si choperica!!! asa scurt, ca erau cu conserva opritzi la cumparaturi pe marginea drumului, asta daca nu cumva s-au oprit special pentru noi pentru ca deoarece care este, ei ne vazusera cu ceva timp inainte pe drum. am trecut fix prin bran, dar la o ora la care nu ne mai permiteam sa pierdem timpul in zona am fost la Plaiu Foii. e super acolo. o sa vedeti pozele (azi cred) voi poze ceva?... hai ca vreau sa vad cum v-ati dar in barci la chermeze! Neatza! O saptamana cat mai frumoasa si mai usoara la serviciu! nu-mi urai si tu o saptamana cat mai frumoasa si mai usoara acasa!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 neata. off ce bine era ieri la ora asta saptamana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 pozele noastre, printre care e si kali si choperica, sunt aici ale voastre unde sunt?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 'Neatza all, mda, foarte bineeeee era ieri pe la ora asta, dar deh nu toata viata este o vacantza... hai sa azvetzi o zi linistita si pasnica si o saptamana usoara...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Neatza. Ale noastre sunt prea indecente de pus pe forum Editat Noiembrie 3, 2008 de Choparica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 neatza ! @RamonaM, cum ati ajuns ieri ? ..... ieri pe vremea asta nu era bine, ca dormeati cu totii, numai io haladuiam singur prin curte. @kawa faine poze. noi cred ca tb sa facem o selectie, apai o sa le postam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Neatza everybody. Bai nene da sambata a fost destrabalare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Neatza everybody. Bai nene da sambata a fost destrabalare rau. s-a lasat cu amnezie ! auzi tu la ei...au citit 4 romane, scriitori consacrati...johnny, j&b, etc am o priveliste superba... 4 insi agatzati in funii dau cu bidineaua pe un bloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 neatza !@RamonaM, cum ati ajuns ieri ? ..... ieri pe vremea asta nu era bine, ca dormeati cu totii, numai io haladuiam singur prin curte. @kawa faine poze. noi cred ca tb sa facem o selectie, apai o sa le postam. am ajuns foarte bine, pe la 6 am fost in bucuresti, drumul a fost liber pe siriu si nu a plouat deloc..... voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 noi am plecat la 14.20 si am facut 5 ore pe drum. am facut si o pana..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 super fain , weekendul asta , presarat cu de-toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 @jordy pozele cu andu motociclist sunt dementiale........este haios foc......o sa le primitzi si voi pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 @jordy pozele cu andu motociclist sunt dementiale........este haios foc......o sa le primitzi si voi pe pm si noi si noi si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 si noisi noi si noi si voi toti, stati sa le aranjeze vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate