danradu Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Buna dimineata !... .. miros de weekend ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Am pofta de ceva super dulce.Eu sunt super dulce.Oare suna nashpa daca spun si eu ca am chef de ceva super dulce? In pauza ma duc sa-mi iau clatita d-aia gretzos de dulce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Oare suna nashpa daca spun si eu ca am chef de ceva super dulce? In pauza ma duc sa-mi iau clatita d-aia gretzos de dulce. Vecine ... De unde iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 De unde iti iei? De la Foisor, daca or mai avea. Daca nu, de la astia de pe Dacia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 De la Foisor, daca or mai avea. Daca nu, de la astia de pe Dacia. Raspunsul corect ar fi fost : "Vecina,ti-e pofta? De care vrei sa-ti iau?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Raspunsul corect ar fi fost : "Vecina,ti-e pofta? De care vrei sa-ti iau?" "..si halim impreunescu in tiNp ce ne pliNbam prin parc, ca doi gugushtiuci ce ne estem.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Raspunsul corect ar fi fost : "Vecina,ti-e pofta? De care vrei sa-ti iau?" Asta daca nu stiam ca vrei. Evident ca inainte sa plec intreb de care sa fie (asa din politetze ca oricum cu ciocolata o sa fie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Buna dimineata Militari!Ne vedem la Biker's Otopeni, da? Frumoasa? I-auzi Niki, ne jucam in 3! venim venim,sa ne urcam pe mese..... o fata 2 baieti 3 posibilitati... Eu o sa vin dupa ora 22.30,imi iau plovarasul ala bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 venim venim,sa ne urcam pe mese.....o fata 2 baieti 3 posibilitati... Eu o sa vin dupa ora 22.30,imi iau plovarasul ala bun... Shonea... uhmmm... Eo n-as fi spus asta, in locul tau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Shonea... uhmmm... Eo n-as fi spus asta, in locul tau.. UFF m-am dat in fapt ca sunt pervers...Cate gaur accesibile are fata? Dimineata am facut blatul cu Camelia in 41 si ma simt vinovat.EA a compostat biletul meu si eu pe al ei.......Unde mai pui ca e si surda...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 UFF m-am dat in fapt ca sunt pervers...Cate gaur accesibile are fata? si de ce te-ai oprit la 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 si de ce te-ai oprit la 3? Atat mi-a spus si mie o fata...Vai ce prapadit sunt sa vb din auzite.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Asta daca nu stiam ca vrei. Evident ca inainte sa plec intreb de care sa fie (asa din politetze ca oricum cu ciocolata o sa fie) Dulceata de trandafiri "..si halim impreunescu in tiNp ce ne pliNbam prin parc, ca doi gugushtiuci ce ne estem.." imi iau plovarasul ala bun... Eu zic sa-ti iei camasa aia rosie de Zorro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 UFF m-am dat in fapt ca sunt pervers...Cate gaur accesibile are fata? Pai depinde cat te lasa imaginatia, ca fomeia o convingi, ca esti frumos.. 1. Dulceata de trandafiri 2. 3. Eu zic sa-ti iei camasa aia rosie de Zorro 1. Neah, dai in diabet!! Mai bine grefe, ceva, sa mai taie din dulceatza.. 2. yourself, don'shoara!! 3. Eu zic sa-ti iei pantalonii maron.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 2. yourself, don'shoara!! JJ-ule stiu ca ma iubesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Nu mai folositi biciul, ca ucideti romantismul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Dulceata, de trandafiri Bine dulceatza de trandafiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Bine dulceatza de trandafiri. A intrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) Nu mai folositi biciul, ca ucideti romantismul Ai dreptate, un lantz e mai eficient.. A intrat Unde?? cat?? JJ-ule stiu ca ma iubesti ..si po\' sa-ti spun si cat de des, dulce, tandru, si alte detalii picantoase.. Editat Noiembrie 14, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Buna dimineata Militari!Ne vedem la Biker's Otopeni, da? Frumoasa? I-auzi Niki, ne jucam in 3! Pai ele sunt deja 2 si cu tine 3...eu as fi a 4...deci ma retrag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Eu zic sa-ti iei camasa aia rosie de Zorro Aia e cameshutza de crai,daca o iau diseara rup inimi si nu sunt inca pregatit.......frumusetea meau uluitoare face multe vitime.cred ca o sa castig mai multi banii decat tot farumul la un loc...ma apuc de intarcat fatzada...la ce fatzada am ma angajaza aia sigur.... Pai depinde cat te lasa imaginatia, ca fomeia o convingi, ca esti frumos.. 1. Neah, dai in diabet!! Mai bine grefe, ceva, sa mai taie din dulceatza.. 2. yourself, don'shoara!! 3. Eu zic sa-ti iei pantalonii maron.. JJ Daca imi iau pantalonii aia incep gagicile sa-si rupa hainele de pe ele....doar doar o sa mi se vada cocosul prin aia ca sunt stramti pe fese si transparenti in fatza...dar asa cum zice Kali hamsia nu are cautare...Pana la urma cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Nu mai folositi biciul, ca ucideti romantismul are si el farmecul lui in relatie, o face mai interesanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Pai ele sunt deja 2 si cu tine 3...eu as fi a 4...deci ma retrag! retrage-te la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 retrage-te la mine... Sonex, stii ca te iubesc...dar nu pot face fata unei vieti de star ca a ta! Aaaaaaaaaa, buna ziua tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Aaaaaaaaaa, buna ziua tuturor! Buna de dimineata viermisor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate