Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 n-am inteles Nici nu trebuie vecine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Nici nu trebuie vecine. dar eu da viata mea, ca intotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Ce cauti bre pe topicul meu ? ( da da da,cu tine vorbesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Ce cauti bre pe topicul meu ? ( da da da,cu tine vorbesc ) eu spioneaza bre. vezi ca ai sa-mi dai o sticla de vin, dar tu nu stii asta diseara posibil sa apar si eu la megapartyul din Biker's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 eu spioneaza bre. vezi ca ai sa-mi dai o sticla de vin, dar tu nu stii asta diseara posibil sa apar si eu la megapartyul din Biker's Mai Vali,in loc sa-mi dai tu de baut ca sunt fata ... si mai suntem si colegi pe deasupra ... Da,diseara ne vedem acolo sa dansam ca Michael. As da zile de la mine sa te vad dansand Chiar,la ce ora apari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Mai Vali,in loc sa-mi dai tu de baut ca sunt fata ... si mai suntem si colegi pe deasupra ... Da,diseara ne vedem acolo sa dansam ca Michael. As da zile de la mine sa te vad dansand Chiar,la ce ora apari? daca te imbeti? nu stiu pe la ce ora, dupa 22.00 probabil, trebuie sa vad de unde si cum il culeg pe Tudor. daca nu gasim locuri, poate ne primiti si pe noi la masa voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 daca te imbeti? nu stiu pe la ce ora, dupa 22.00 probabil, trebuie sa vad de unde si cum il culeg pe Tudor. daca nu gasim locuri, poate ne primiti si pe noi la masa voastra Frateeee.......vine si Tudor ?????? Sa vezi ce-i fac In sfarsit,bem si noi o bere impreuna ... eu o sa fiu cu masina,daca vreti sa beti. Va primim domne, k deh .... sunteti rockeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Frateeee.......vine si Tudor ?????? Sa vezi ce-i fac In sfarsit,bem si noi o bere impreuna ... eu o sa fiu cu masina,daca vreti sa beti. Va primim domne, k deh .... sunteti rockeri sa speram ca vine, trag de el mai rau decat de o femeie bem, dar fara alcool, ca venim calare. ai zis rock, drink ....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 sa speram ca vine, trag de el mai rau decat de o femeiebem, dar fara alcool, ca venim calare. ai zis rock, drink ....? Pai Tudor e mai deosebit ,nu stii ? Ii place sa se lase greu si e si ffff incapatanat ( sper sa nu citeasca ) Spune-i ca vin si eu si ca am mare nevoie de sfaturile lui intr'ale motociclismului Rock nush sigur ( dar mi-as doooriii) ,dar drink ... Hai la o .... gura de aer ... pe balcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Hai la o .... gura de aer ... pe balcon Eu cred ca defapt fumeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Pai Tudor e mai deosebit ,nu stii ? Ii place sa se lase greu si e si ffff incapatanat ( sper sa nu citeasca ) Spune-i ca vin si eu si ca am mare nevoie de sfaturile lui intr'ale motociclismului Rock nush sigur ( dar mi-as doooriii) ,dar drink ... Hai la o .... gura de aer ... pe balcon Tudor nu mai are internet, nu are cum sa mai citeasca, e deosebit Tudor se da reisling de la o vreme, nu ai nevoie de sfaturile lui e frig afara, dar fie... hai pe balcon sa eliberam topicul putin. vad ca nimeni nu se baga peste discutia noastra. ntz ntz ntz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Doua degetzele sus cei din Militari, hai! Ca noi am cam ramas de izbeliste. Dr. Taberei s-a inchegat, Crangasi-1 Mai, la fel, numai noi nu. Io - Kali Suzuki GSx600F negru. buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Dupa supravecherea atenta a balconului am constatat ca NU A FUMAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Dupa supravecherea atenta a balconului am constatat ca NU A FUMAT ba a fumat si a baut cancer, aaa... cola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Dupa supravecherea atenta a balconului am constatat ca NU A FUMAT ba a fumat si a baut cancer, aaa... cola Gata,m-am suparat pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Gata,m-am suparat pe tine. ne impacam diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 ne impacam diseara Ai grija ce scrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Ai grija ce scrii de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 de ce? Las' ca-ti zic eu Las' ca-ti zic eu Daca mai apuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Las' ca-ti zic eu Daca mai apuc gata, am aflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Frumoasa? I-auzi Niki, ne jucam in 3! E rusoaica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Va doresc un week-end cat mai frumos si placut! Va pupa Nikolas pe toti si va urez distractie placuta diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 E rusoaica Va astept pe amandoua! Niuzaitpagadi si nasnedagoniat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Vine si buburuza cu o bunaciune...Am vazut-o azi.......Dar eu sunt luat.....Asa ca cine e singur......adica dan sa nu care cumva sa lipseasca.. Te-ai uitat repede Nu cu ea vin Va doresc un week-end cat mai frumos si placut! Va pupa Nikolas pe toti si va urez distractie placuta diseara! Dar tu de ce nu mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Cami,la cat plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate