alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 eu vreau sarmai si cozonac! ca tot sunt pieton merge si o bere, chiar 2-3! Si un dans ca aseara Asea ,batraneste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Si un dans ca aseara Asea ,batraneste. ieo, dansuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 proasta comparatie nu era o comparatie , era o asemuire. Da' tu nu esti tot matrimoniac ma? Te-ai schimbat intre timp ? Ba, nustiu. Sunt? am fost? cum se dovedeste asta? ce a aia? cum se scapa de asaceva? de unde o iei? ce medicatie se recomanda? tre sa tii regim? exista un ritual? e transmisibila genetic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 nu era o comparatie , era o asemuire. hazliule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 nu era o comparatie , era o asemuire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 ieo, dansuri? da-da-da-daaansuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 da-da-da-daaansuri ai martori ca am dansat? credibili, nu dupa bauta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Eu nu simt Pastele ! Sunt defecta? Si nu prea simt sa urez Paste Fericit ...prefer sa urez SANATATE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Eu nu simt Pastele ! Sunt defecta? Si nu prea simt sa urez Paste Fericit ...prefer sa urez SANATATE ! mery x-mas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Eu nu simt Pastele ! Sunt defecta? Si nu prea simt sa urez Paste Fericit ...prefer sa urez SANATATE ! Nu esti . Nici eu nu-l simt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 mery x-mas e nevasta lu' moj jerila? Nu esti .Nici eu nu-l simt . ...de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 e nevasta lu' moj jerila? amanta, nevasta cica e un iepuras ...de ce? not tic inaf @ alexutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 (editat) Io sunt trista . Ce naiba faceti acasa la ora asta? ah.. @ Costin Editat Aprilie 18, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 mery x-mas Mery? Merisor eram eu din clasa a 2a pana in a 8 a - la limba engleza ne-a pus nume de cand am intrat in cls a 2 a si mie mi-a spus Mary , deoarece erau mai multe Madaline in clasa si de la Mary - Merisor ! Io sunt trista . Ce naiba faceti acasa la ora asta? ah.. @ Costin Merem in Paw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Merem in Paw? nu imi place acolo, eu vreau in iron au pus scari rulante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Merem in Paw? Nu mai merg nicaieri ,m-am suparat . nu imi place acolo, eu vreau in iron au pus scari rulante? te ducem pe sus ,beibi ,pe tine:) Eu cu Madalushu .ce zici ,te combini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 te ducem pe sus ,beibi ,pe tine:)Eu cu Madalushu .ce zici ,te combini? asta suna a gang bang voi vreti sa mi rupeti fiarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 asta suna a gang bang voi vreti sa mi rupeti fiarele Nici gand ! Noi suntem doo inocente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Ati luat si topicul asta la infestat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Nici gand ! Noi suntem doo inocente! Oh,yeah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Ati luat si topicul asta la infestat? acum ca e sarbatoare ne lasi si pe noi daca te rog frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 acum ca e sarbatoare ne lasi si pe noi daca te rog frumos? Si ne-a lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Si ne-a lasat liniste sa nu il trezim ca se intoarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 dupa ce luam lumina o punem de'o plimbare??? Am fost pana la Biker's si era inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 liniste sa nu il trezim ca se intoarce Nu cred ca doarme... Nu vrei sa te muti tu mai bine la matrimoniaci,acolo poti chatui in voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate