costin_hammer Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Nu mai bine cu niste halbere? la fix, te astept la amkart in weekend sau mai bine pe sisesti cand o fii cald hai sa lasam copii sa discute despre starea vremii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Vorba vine "de mere acre". La tine se aplică: "m-am săturat de ei ca de praz" Boris te-as suna,dar stiu ca esti la munca si acolo chiar nu ne intelegem prin telefoane.....Al tau e prost..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Boris te-as suna,dar stiu ca esti la munca si acolo chiar nu ne intelegem prin telefoane.....Al tau e prost..... AÂşa bă, râzi de oamenii săraci... Ia gata cu caterinca... văd că mai am puțin Âşi fac 500 de posturi Âşi nu vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Sa vedeti voi ce inseamna omul al dracu..Am o veste mare...Boris a scapat de telefon....si nu in lac....Cred ca asta ne pregateste cate o invitatie pt nunta ca prea tine cu casa de la un timp incoace.Ce ziceti ne vedem maine seara.....?Aici se intalnesc doar cei din militari asa ca cei din Ghencea sau petromu ala de pe colt se excud singuri.....Maine la 8 la Cocosu rosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 AÂşa bă, râzi de oamenii săraci... Da are dreptate bre Bine ca ti l-ai vandut,ca nush cum ne intelegeam cu tine cand te mai sunam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 ca prea tine cu casa de la un timp incoace. Cu casa cui țin? Ce ziceti ne vedem maine seara.....?Aici se intalnesc doar cei din militari asa ca cei din Ghencea sau petromu ala de pe colt se excud singuri.....Maine la 8 la Cocosu rosu? Ce ÂŞonea, iar ai chef de un karaoke cu PuÂşca Âşi cureaua lată de vrei la CocoÂşu RoÂşu? Se mai exclude Âşi ăla care a plecat la lux în centru Âşi tace mâlc ) Da are dreptate bre biggrin.gifBine ca ti l-ai vandut,ca nush cum ne intelegeam cu tine cand te mai sunam. Tu liniÂşte că-ți fur toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 inima si sufletul ... tot in Militari au ramas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ce ÂŞonea, iar ai chef de un karaoke cu PuÂşca Âşi cureaua lată de vrei la CocoÂşu RoÂşu? Se mai exclude Âşi ăla care a plecat la lux în centru Âşi tace mâlc ) Tu liniÂşte că-ți fur toba Nu ti-o dau mah,nu mai visa atat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) ca tot va veselitzi atat, sa va dau motiv de ras in continuare! Editat Aprilie 22, 2009 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 ca tot va veselitzi atat, sa va dau motiv de ras in continuare! da toba, unde e toba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) da toba, unde e toba? ajunge la modificat, bre! fac cea mai internationala mobra! toti producatorii japonezishti sunt reprezentati pe mobra aia! L.E. : ar mai fi loc de 2 mobre in "garaj"... Editat Aprilie 22, 2009 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 DKW-ule o mecanicuoasa iti mai trebuie si sa fie tacamul complet , neaparat imbracata in piele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 DKW-ule o mecanicuoasa iti mai trebuie si sa fie tacamul complet , neaparat imbracata in piele ! o tot caut, bre, da' n-o gasesc... ai vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) ajunge la modificat, bre! fac cea mai internationala mobra! toti producatorii japonezishti sunt reprezentati pe mobra aia! L.E. : ar mai fi loc de 2 mobre in "garaj"... nenea, eu ma cam plictisesc in weekend acasa (deh nu ma pot plimba cu fetili cu mobra) si daca ai nevoie de ceva ajutor la mobre m as descurca si de niste beri DKW-ule o mecanicuoasa iti mai trebuie si sa fie tacamul complet , neaparat imbracata in piele m am oferit eu voluntara la reconditionat mobre ofcors Editat Aprilie 22, 2009 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 nenea, eu ma cam plictisesc in weekend acasa (deh nu ma pot plimba cu fetili cu mobra) si daca ai nevoie de ceva ajutor la mobre m as descurca si de niste beri m am oferit eu voluntara la reconditionat mobre ofcors retzinut ideea! acum e nevoie de 2 mecanicoase? sau mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) retzinut ideea! acum e nevoie de 2 mecanicoase? sau mai multe! Face fata si spate una singura ...important e sa o gasim tustrei ! Bre hai sa ne mutam pe Matrimoniale! Ca aici s-au scris mult prea multe pagini cu nimic ! Editat Aprilie 22, 2009 de madalushu'mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) retzinut ideea! acum e nevoie de 2 mecanicoase? sau mai multe! tu vrei sa montam mobre sau sa motam...... voluntare plizz Editat Aprilie 22, 2009 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Sa vedeti voi ce inseamna omul al dracu..Am o veste mare...Boris a scapat de telefon....si nu in lac....Cred ca asta ne pregateste cate o invitatie pt nunta ca prea tine cu casa de la un timp incoace.Ce ziceti ne vedem maine seara.....?Aici se intalnesc doar cei din militari asa ca cei din Ghencea sau petromu ala de pe colt se excud singuri.....Maine la 8 la Cocosu rosu? Nici nu veneam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Face fata si spate una singura ...important e sa o gasim tustrei ! Bre hai sa ne mutam pe Matrimoniale! Ca aici s-au scris mult prea multe pagini cu nimic ! corec! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 vreun garaj prin zona? stau la cora... ca aduc mobra de la tzara vineri si nu prea am unde s`o tin ..n`am nici lant nici husa..si mi`e sa nu ma trezesc fara ea:)) si nici cu lantz nu ma simt in sigurantza sincer. ce e facut de mana omului, de mana omului se desface.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 De făcut am eu ce face, vreme bună să fie O meduză, o hamsie... se găsesc de vrăjit Bine ca nu te faci fachir sa spui povesti la serpalau....Cred ca cel mai bine ascunzi toba aia pe care o furi la mine la motocicleta in locul asteaia pe care o am.... Uitasem de bogatanul de Dan care se trage mai spre centru in pasi mici dar siguri.Eu unu deja ma duc sa imprumut o pereche de pantofi ca maine poimaine mergem la nunta.... Nu cred ca mai gasesti garaje,ca stiu ca s-au demolat toate,poate in parcarea subterana de pe timisoara...intreaba-l pe VLD ca el o tine acolo parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Uitasem de bogatanul de Dan care se trage mai spre centru in pasi mici dar siguri.Eu unu deja ma duc sa imprumut o pereche de pantofi ca maine poimaine mergem la nunta.... eeee, hai, sa nu exageram totusi.... pasii mari implica multe responsabilitati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Buna dimineatza ! eeee, hai, sa nu exageram totusi.... pasii mari implica multe responsabilitati.... apropo de pasi..... un mic pas pentru mine un mare pas pentru ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Buna dimineatza ! apropo de pasi..... un mic pas pentru mine un mare pas pentru ..... sa nu-mi spui ca pentru omenire P.S. sunt responsabilitati pe care nu sunt dispusa sa mi le asum deocamdata... anii care trec nu se mai intorc... Editat Aprilie 23, 2009 de Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Dane vezi ca vrea sa zboare pasarica,cred ca a aflat ceva de Iulia Hohan...Ne vedem diseara toti la un cico? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate