Ruxandra Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Dane vezi ca vrea sa zboare pasarica,cred ca a aflat ceva de Iulia Hohan...Ne vedem diseara toti la un cico? in fiecare seara il suna Iulia Hohan...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea....da ne vedem...unde, la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 unde vreti voi.mergem la Cocosu Rosu?daca vreti in alta parte e ok oriunde,propuneri sa fie.Parca vad mergem numai noi 3...adica voi 2 ca eu intarzii.La 20,hai ca dau mass... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 salutare everyone...si eu din militari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 salutare everyone...si eu din militari... Azi e ziua Deja-vu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Azi e ziua Deja-vu? e primavara, apar clonele ca ciupercile dupa ploaie Editat Aprilie 23, 2009 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 e primavara, apar clonele ca ciupercile dupa ploaie adik ce vrei sa spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 adik ce vrei sa spui? da tu cine esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 da tu cine esti? pai o ciuperca dupa ploaie dupa spusele tale...dak sunt pe forum ghici ce sunt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 pai o ciuperca dupa ploaie dupa spusele tale...dak sunt pe forum ghici ce sunt.. O ciuperca forumista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 O ciuperca forumista rautaciosule.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 rautaciosule.... Ptiu! De unde ai stiut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) pai o ciuperca dupa ploaie dupa spusele tale...dak sunt pe forum ghici ce sunt.. am intrebat cine esti nu ce esti din parte mea poti fii si naomi O ciuperca forumista astea dau halucinatii sau se lasa cu mers la dermatologie? Editat Aprilie 23, 2009 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 offtopicilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 offtopicilor Eram ontopic pina sa apara iar spori matrimoniaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Eram ontopic pina sa apara iar spori matrimoniaci pusicat a stat un timp pe matrimoniale. si nu uita ca la origini tot matrimoniac esti si tu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Eram ontopic pina sa apara iar spori matrimoniaci sporul, la singular te rog. eu nu am semnat actul de aderare @spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 pusicat a stat un timp pe matrimoniale.si nu uita ca la origini tot matrimoniac esti si tu..... Tot nu mi-ai zis ce anume ma face pe mine 'matrimoniac'. Eu sunt pe aici (forum) de multa vreme, nu am intrat pe forum ca sa pot sa dau reply-uri si sa ma conversez cu colegul de birou prin intermediul topicului de matrimoniale. sporul, la singular te rog. eu nu am semnat actul de aderare Pai de la doua in sus e plural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Tot nu mi-ai zis ce anume ma face pe mine 'matrimoniac'. Eu sunt pe aici (forum) de multa vreme, nu am intrat pe forum ca sa pot sa dau reply-uri si sa ma conversez cu colegul de birou prin intermediul topicului de matrimoniale. Pai de la doua in sus e plural esti offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Tot nu mi-ai zis ce anume ma face pe mine 'matrimoniac'. Eu sunt pe aici (forum) de multa vreme, nu am intrat pe forum ca sa pot sa dau reply-uri si sa ma conversez cu colegul de birou prin intermediul topicului de matrimoniale. Ai dreptate,m-am inselat. Tu nu te poti numi matrimoniac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Prin aceeasi logica ar trebui sa fiu si "militarist" nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Dupa logica mea de copil mic, ai umblat cu noi, erai de-al nostru, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Dupa logica mea de copil mic, ai umblat cu noi, erai de-al nostru, nu ? Fac-la-naiba....adica sunt IT-st? (ca sa nu o zic p-ailalta cu ghei) Deci, pussicat. ASL-PLS (parca asa era) Editat Aprilie 23, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 Ce-ar fi sa ne avem si noi ca fratii? Ce ziceti? Matrimonialele la ele pe topic, discutiile noastre moto, non-moto, de calatorii si altele - aici. Cross-over-urile nu sunt f reusite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Dupa logica mea de copil mic, ai umblat cu noi, erai de-al nostru, nu ? si tu ai uitat de unde ai plecat? fugi si pune berile alea la rece Ce-ar fi sa ne avem si noi ca fratii? Ce ziceti? Matrimonialele la ele pe topic, discutiile noastre moto, non-moto, de calatorii si altele - aici. Cross-over-urile nu sunt f reusite e nevoie sa ma justific cu primele 500 de posturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 pussicat cine e pussicat?? ...numai albastrii pe aici si un rosu ce evolueaza lumea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate