Sari la conținut

pussicat

Membra
  • Număr conținut

    112
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pussicat

  1. salutare,ma intereseaza si pe mine de unde pot inchiria sau imprumuta contra cost o comunista cu atas?
  2. salutare,am un zx4r,achizitionat anul trecut,am mers cu el vreo 800 km de cand l-am luat,insa de atunci ma lupt cu o problema la el care nu i-am gasit raspuns.am tot tinut-o prin service,i-am schimbat cam tot ce se poate schimba la una:filtre,bujii,pompa benzina,semeringuri furca,cabluri,...etc.problema este ca in decurs de 2 luni i-am facut sincronizarea plus reglaje de vreo 4 ori.sta la relanti merge frumos la accelerare normala,insa daca bag mana in gaz,nu conteaza ca e rece sau calda,dupa vreo 4000 de ture parca nu se alimenteaza,nu se accelereaza cum trebuie.cel care mi-a facut sincronizarea se pricepe spune el,dar mi-a spus ca pot fii si clapetele uzate.ideea este ca nu am gasit pe cineva care sa-mi rezolve aceasta problema. parerea ta care este?ai mai intalnit asa ceva?poate la alta motocicleta?
  3. Sa nu uiti sa iti pui monopostul Neutral here
  4. Neutral here De o saptamana va urmaresc din umbra de cand mi-am luat BAN si mai am inca o saptamana pana cand voi putea intra pe cont. De fumat am putut sa ma las dar de voi ba ,offff sa vina caldura odata.
  5. pana la urma mai exista si alt topic pentru detinatori de zxr4?
  6. La naiba am nimerit din greseala pe topicul scuteristilor
  7. pussicat

    Ducati ST4

    Nenea face(-ti) si cuburi de gheata frigiderul dumneavoastra? in cazul in care mai functionati si in aceasta perioada.
  8. niste dansuri specifice indienomotociclistilor din tribul cbr-istilor daca ati auzit de ei http://www.youtube.com/watch?v=xSQn-heg6-E...feature=related Neutral here sa ne mai descretim un pic fruntile de la frigul asta
  9. Nu cumva tu ai depasit pe dreapta si erati de fapt amandoi pe aceeasi banda?
  10. pussicat

    am facut buf 2

    la asta nu m-am gandit, ,dadea bine in CV.
  11. pussicat

    am facut buf 2

    cine stie poate spune...dehh eu n-am stiut,k asa se intampla...eu obisnuita sa franez cum am invatat..franez usor plus treapta inferioara,frana de motor...dar dehhh...n-a mers.actioneaza relativ mai repede blocand roata,fara sa se incarce amortizoarele..asa-i? iar cu janta...geanta...am specificat.
  12. pussicat

    am facut buf 2

    mercik de incurajare,sa-mi fie invatare de minte,chiar daca altii ma critica,altii imi dau sfaturi,dar probabil celor carora li s-a mai intamplat la un chopper,va spune ca franele sunt diferite.nu sa mergi sa exersezi in poligon,sau sa-ti iei trotineta.asta e,putea sa fie mai rau.
  13. pussicat

    am facut buf 2

    este vb de geanta de voiaj,atasata la unele choppere,stiu ce spun
  14. pussicat

    am facut buf 2

    sunt de acord cu tine,alte frane,...experienta se capata mergand,dar nu pe trotineta. mercik,tu mi-ai aparat spatele,k altfel cine stie...poa faceam buf mai rau...cotul mi-a trecut,insa am gasit o mika zgarietura la sold,1cm...poate de la curea.. mi-am invatat lectia.
  15. pussicat

    am facut buf 2

    hmmmm...referitor la prima denumire a topicului,al meu e nr.2,pt k si eu am cazut ieri cu chopperul...dar fiind prima mea iesire pe el,binenteles nu prima data pe motor,se intampla sa fac o plimbare pana la targoviste.eram 3 motociclisti,eu si ink 2.ei erau pe viteziste,dar asta nu a contat pt k mergeam incet.la iesirea din bucuresti spre pitesti,la un semafor,cu nici 10m inaintea lui,am franat brusc,numa asteptam sa blochez roata fata,si uite-ma cum "i'm flyin"....bineinteles in momentul acela,chiar nu stiam ce se intampla,fiind prima data cand cad,nici nu stiam cum e..nu aveam in cap decat "ia uite-l cum se duce!"m-am ridicat de jos,m-am dus la motor,cei 2 m-au ajutat,prietenul meu a ridicat motorul de jos si l-a tras pe partea dreapta langa bordura. avarii:nici una,un far era indoit putin,si geanta de pe spate putin zgariata.in rest nimik.eu nam avut nimik,m-a protejat echipamentul.ahhh si "ma durea in cot",dar la propriu. daca nu mi sa intamplat niciodata asta nu inseamna k nu mi se putea intampla. dupa toate astea am luat motorul si mi-am continuat plimbarea,binenteles mai atenta si mai preventiva! nu zik k unii ma vor critica insa se intampla si celor experimentati....
  16. pussicat

    Yamaha VIRAGO ZONE

    ms frumos...m-a ajutat insa nu am gasit...de fapt astept raspuns..
  17. pussicat

    Yamaha VIRAGO ZONE

    salutare tuturor..am mare nevoie de o scarita dreapta pilot pt un virago 535. stie cineva unde pot gasi sa cumpar?noua sau sh...rog pm sau astept un raspuns.
  18. nu conteaza de cand il ai,conteaza cat mergi
  19. r6 e cam nervoasa din cate am auzit,cbr se accelereaza constant..
  20. shin stie el ceva,si nu cred sa pacaleasca.
  21. un f4i sport,rosu sa nu fie.max 3500
×
×
  • Creează nouă...