jonlup Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) la 8 vin in poli, cum am zis mai sus. va astept... da' nu prea mult, ca mai pe seara vreau la bere Editat Mai 10, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) in poli la coloana ? nu Editat Mai 10, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 LMA noua tuturor motociclistilor....si asfalt uscat si pasagerilor aceleasi urari, chiar daca unii din ei sunt mai betivi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 misto echipament i-ai luat lu' Shinu ! LMA noua ! AM GAZ PT VREO 100 DE KM DECI : UNDE MERGEM ???????? PM PE MESS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 iesim pe undeva asta seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Pozele cu cei cativa din militari, intalnirea de azi, dar mai la final: http://picasaweb.google.ro/raven30hell/DuminicaMatrimoniax Zuzule sa nu ma dai in judecata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Pozele cu cei cativa din militari, intalnirea de azi, dar mai la final: http://picasaweb.google.ro/raven30hell/DuminicaMatrimoniax Zuzule sa nu ma dai in judecata!!! mai mai cata promptitudine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Multumin ptr poza ravenitzo'.... dragute....! Shinu e cel mai tare in toate pozele =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 io purtam tricoul cu burta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 mai mai cata promptitudine normal, ca doar is tanara si energica Multumin ptr poza ravenitzo'.... dragute....! Shinu e cel mai tare in toate pozele =)) Cu placere mai! si nu incepe iar cu Shinu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Cu placere mai! si nu incepe iar cu Shinu... Ce se inceapa cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 daca n-ai burta ! ti iubisc femeile, si ii morti dupi tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Sunt 22 de grade afara. Pe la 19 - 19:30 dam o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 tinand cont de faptul ca azi e marti si 13, eu intotdeauna am avut ghinion pe data de 13 si martea, eu nu ies..in ciuda vremii aa...si alexander...nu mai rula frate cu viteza asa mare printre masini....vezi ieri pe iuliu maniu...pe la veteranilor...mai aveai si pasager!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 tinand cont de faptul ca azi e marti si 13, eu intotdeauna am avut ghinion pe data de 13 si martea, eu nu ies..in ciuda vremii aa...si alexander...nu mai rula frate cu viteza asa mare printre masini....vezi ieri pe iuliu maniu...pe la veteranilor...mai aveai si pasager!! Superstitiosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Superstitiosule sssssttttt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 astia din militari v'ati plimbat azi (5/13/2008) pe bd. iuliu maniu? erau in jur de 5 motoare....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 astia din militari v'ati plimbat azi (5/13/2008) pe bd. iuliu maniu? erau in jur de 5 motoare....... asa e.. eram chiar 5 motoare si am dat o tura si pe iuliu maniu, insa doar eu eram din militari. Ceilalti 4 sunt din Aviatiei.. au venit cu mine sa imi schimb viziera de soare cu cea de noapte merge cineva maine la intalnirea de la 7 la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) eram cu un scuter albastru cu neoane ........ m'am tinut dupa voi de la autogara pana la cora ca trebuia sa fac dreapta acolo ..... parca sa zic ca pe la gorjului la semafor era o fata cu o masina si ati inceput toti sa ambalati motoarele si eu eram fix cu fata la toba unuia dintre voi Editat Mai 14, 2008 de r3mIx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 merge cineva maine la intalnirea de la 7 la Arc? cred ca ajung eu cum te recunosc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 La arc i'm in too....cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 cred ca ajung eu cum te recunosc ? ce-i drept o sa fie cam greu... saptamana trecuta au fost destul de multi, dar te descurci tu.. banuiesc ca nu e nevoie sa imi scriu nr. de inmatriculare mare pe o pancarta (o sa arat ca in poza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 aex...plecam amandoi din militari?...sau ne intalnim acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Merg si eu, unde ne vedem? La mine in fata blocului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ne intalnim la 7 fara 20 la albastra in fata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate