Zuzu Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ne intalnim la 7 fara 20 la albastra in fata.. haoleu macatziash cate cbrici pe metru patrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) aa...si alexander...nu mai rula frate cu viteza asa mare printre masini....vezi ieri pe iuliu maniu...pe la veteranilor...mai aveai si pasager!! daca vrei viteza, fugi pe circuit. nu te pune cu toti bizonii care sunt in trafic, ca nu face nimanui placere sa faca vizite la spital. macar gandeste-te la noi, daca la tine nu te gandesti Editat Mai 14, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 haoleu macatziash cate cbrici pe metru patrat Ne-am gasit Si mai suntem si vecini cativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Mai merge cineva la arc din militari????? ca sa ne intalnim in cartier sa mergem impreuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Mai merge cineva la arc din militari????? ca sa ne intalnim in cartier sa mergem impreuna... Eu merg dar ne vedem direct acolo, plec de la birou ca mai am treaba si nu pot ajunge pe la terasa albastra... pe la 7:15 sunt la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedala Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 eram cu un scuter albastru cu neoane ........ m'am tinut dupa voi de la autogara pana la cora ca trebuia sa fac dreapta acolo ..... parca sa zic ca pe la gorjului la semafor era o fata cu o masina si ati inceput toti sa ambalati motoarele si eu eram fix cu fata la toba unuia dintre voi erau 2 maimutze cu masina si se bagau aiurea in seama, probabil nu te-a observat ala care a ambalat motoru' ca esti in fata:).Scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Ceva poze de azi?? ravenitooo...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Ceva poze de azi?? ravenitooo...... de ce am impresia ca Ravenitza nu prea intra pe topicul de Militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Pentru ca nu prea o face Ieri oricum nu cred ca s-au facut pozne Noh, o fo frumos, imi place tot mai mult fenomenul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 S-au facut niste poze. O sa apara ele mai devreme sau mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Ravenita a mai postat cateva poze si in trecut pe militari.....so mai intra serbane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 daca vrei viteza, fugi pe circuit.nu te pune cu toti bizonii care sunt in trafic, ca nu face nimanui placere sa faca vizite la spital. macar gandeste-te la noi, daca la tine nu te gandesti I`ll keep that in mind. Nu e o scuza da` chiar ne grabeam. Cat despre circuit....mi`ar placea...da` n`am voie cu naked`ul meu...trebe neaparat carenata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 /index.php?...p;#entry1188435 UP UP UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 maine plecare caineni pe valea oltului. in jurul orei 16.00. ne intoarcem duminica. Hai militari nu se ofera nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 (editat) Eu as veni, dar nu am liber. Poate next time. @ Militari: mergeti, ma, ca e misto, ne-am distrat la maximum data trecuta. @ Nebun@ke, motociclistul ala cu motoreta neagra pe care l-ai salutat pe Calea Floreasca azi la pranz eram eu. Mi-era cunoascuta alura ta pe moto si am reusit sa intorc capul sa vaz nr. B-01-NEB. Erai deja departe. Editat Mai 15, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Tot trece cineva cu un SS prin Militari, ziua, culoare rosie/visinie. Inclusiv astazi orele 18:10 - Cora. In majoritatea datilor cand l-am vazut (ca mereu ne-am intalnit pe contra-sens) NU avea nici un bec de faza aprins. Pacat, un bec nu e scump iar daca instalatia electrica e buba, nu e un capat de tara sa o refaci. Scriu aceste randuri in speranta ca poate nu stie ca nu are faza si nu ca merge cu ea inadins inchisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) Copii, mai ramane cineva in Bucureshit? Iese careva diseara? Preferabil Apasu sau Albastra, ca la Paw e cam mult fum si nu-i place unei anumite persoane (nu dam nume, ok? ) Editat Mai 16, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Copii, mai ramane cineva in Bucureshit? Iese careva diseara? Preferabil Apasu sau Albastra, ca la Paw e cam mult fum si nu-i place unei anumite persoane (nu dam nume, ok? ) Fara locatii dubioase Shinule, ok? ) Eu raman in bucuresti, poate iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Si eu vreau sa ies, dar as prefera Albastra. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 cred ca ies si eu, dar daca ne vedem la albastra ca as veni pe jos si oricum sunt si foarte obosita! hotarati voi de la ce ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 unude ne vedem diseara ? ca ora zic in jur de 20.30 - 21.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 ne vedem la albastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 da, la albastra la 21 zic eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 da, la albastra la 21 zic eu! se voteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 16, 2008 Autor Share Postat Mai 16, 2008 Roger that Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate