super_buburuza Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Mai bine sa te usture pielea decat sufletul,nu-i asa BUBURUZO?(am scris cu caps ca nici nu vede bine) Nu stiu daca-i asa. Poate stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Nu stiu daca-i asa. Poate stii tu Diseară la 20 la ÂşarÂşafuri Care se combină, două degețele sus ca să Âştim câte mese rezervăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Privet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Privet Iulia, nu ti-am mai văzut demult ochiÂşorii, vii Âşi tu diseară? Tot singurică? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Privet servus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Privet , Boris , nu acum singura in aceasta perioada tovarasul meu de viata este plecat acasa la Chisinau si abia pe saptamana ce va urma soseste in oras , nu pot veni diseara , sunt persoane care sincer m-au dezamagit si nu vreau sa mai dau ochii cu ele , dar poti veni tu pe la mine dupa ce te vezi tu cu ei , sper ca nu ai uitat intefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Privet , Boris , nu acum singura in aceasta perioada tovarasul meu de viata este plecat acasa la Chisinau si abia pe saptamana ce va urma soseste in oras , nu pot veni diseara , sunt persoane care sincer m-au dezamagit si nu vreau sa mai dau ochii cu ele , dar poti veni tu pe la mine dupa ce te vezi tu cu ei , sper ca nu ai uitat intefonul Daca a uitat interfonul il spun eu. Eu nu l-am uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 servus nem tu dom... cunosc o singura limba , graiul moldovenesc cu influente sudiste , Limba in sensul de grai , nu de limba de pantof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 nem tu dom... cunosc o singura limba , graiul moldovenesc cu influente sudiste , Limba in sensul de grai , nu de limba de pantof Am zis Servus nu Jo nopot kivanot!. Nici eu nu stiu rusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Am zis Servus nu Jo nopot kivanot!. Nici eu nu stiu rusa. treceti batalione Romane carpatii............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Daca a uitat interfonul il spun eu. Eu nu l-am uitat. Privet Romeo , eu te stiam mai discret ... , stiu ca stii interfonul dar asta trebuia ramane intre noi , asa poate afla oricine .. si stii ca nici eu si nici tu nu suntem singuri , si nu vreau sa se lase cu scantei . te astept deseara la portita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 am descoperit paradisul motociclistului .... asfalt, curbe, peisaje.... si cand te saturi de asfalt....25 euro pe zi/ motor, si aveai muntele la discretie. romeoooooooooooooo te dau in gat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Diseară la 20 la ÂşarÂşafuri Care se combină, două degețele sus ca să Âştim câte mese rezervăm. Rezervam toate mesele ca vom fi cata frunza si iarba Eu si Sonex venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 La multi ani, Rechine! Sa fii sanatos si la punga gros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Servus. Din Sibiu sunt. Vin in Bucuresti pentru B'estfest si mi-as lua-o si pe Suzi cu mine. O sa stau la bloc, pe la Veteranilor. Intrebarea e: is pe bune zvonurile ca ramai fara motor cand ti-e somnul mai dulce? Are vreun rost sa imi iau lant s-o leg de ceva, sa vin cu scula sa-i sudez cadrul de vreun stalp sau va trebui sa dorm pe ea? Fara nici o suparare, va rog, pe cei care stati la bloc, sa ma sfatuiti cum sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 la m,ulti ani rechine....................................... stai linistit toti le tinem legate de cate un stalp. Uf imi e tare dor de voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 La multi ani rechine. cu intirziere ca azi noapte la 1 am ajuns in tara am descoperit paradisul motociclistului ....asfalt, curbe, peisaje.... si cand te saturi de asfalt....25 euro pe zi/ motor, si aveai muntele la discretie. romeoooooooooooooo te dau in gat ! ai inchiriat moto acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 multam fain ! ..... imi puteti face cadou un mbw-150 executive edition. pana mea...bulgarii sunt mai civilizati ca romanii. raman la ideea de baza -> romania tara de cacao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Uite pe unde ne-am motociclit duminica: Veliko Tarnovo. Pozili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 ma untelefon nu ati fi dat....Sonea a stat singur si trist in casa.....Tre sa imi gasesc o crestina sa o iau pe calul meu cel rosu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Servus. Din Sibiu sunt. Vin in Bucuresti pentru B'estfest si mi-as lua-o si pe Suzi cu mine. O sa stau la bloc, pe la Veteranilor. Intrebarea e: is pe bune zvonurile ca ramai fara motor cand ti-e somnul mai dulce? Are vreun rost sa imi iau lant s-o leg de ceva, sa vin cu scula sa-i sudez cadrul de vreun stalp sau va trebui sa dorm pe ea? Fara nici o suparare, va rog, pe cei care stati la bloc, sa ma sfatuiti cum sa fac. Salut. La Veteranilor stau eu, e zonă destul de aglomerată, nu-ți pot spune că e foarte sigură, dar dacă vrei, la mine la bloc mai e un loc lângă motorul meu. E un loc ferit Âşi n-am avut niciodată probleme. La Mulți Ani Rechine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) ma untelefon nu ati fi dat....Sonea a stat singur si trist in casa.....Tre sa imi gasesc o crestina sa o iau pe calul meu cel rosu.... A fost plecare neprogramata. Trebuia sa iesim putin cu un incepator care nu a mai venit, dupa ce l-am asteptat pe rechinu o ora, am plecat intr-o plimbare scurta in...Bulgaria. Multumim Vlad pentru pont si indicatii. Asfaltul ok, oameni civilizati, mai sa intre in sant sa te lase sa treci. Repetam in curand, dar mai lung (dupa Veliko Tarnovo) si cu plecare mai de dimineata nu la 1 jumate ca acum. PS: Va place coafura mea? Editat Iunie 30, 2009 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 A fost plecare neprogramata. Trebuia sa iesim putin cu un incepator care nu a mai venit, dupa ce l-am asteptat pe rechinu o ora, am plecat intr-o plimbare scurta in...Bulgaria. Multumim Vlad pentru pont si indicatii. Asfaltul ok, oameni civilizati, mai sa intre in sant sa te lase sa treci. Repetam in curand, dar mai lung (dupa Veliko Tarnovo) si cu plecare mai de dimineata nu la 1 jumate ca acum. PS: Va place coafura mea? Da, bună freză. Să-mi spui de unde ți-ai luat bigudiurile Am observat Âşi pagerul de la alarma aia de care numai jmecherii au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Salut. La Veteranilor stau eu, e zonă destul de aglomerată, nu-ți pot spune că e foarte sigură, dar dacă vrei, la mine la bloc mai e un loc lângă motorul meu. E un loc ferit Âşi n-am avut niciodată probleme. Merci de sfaturi. Ieri mi-am montat alarma, azi imi iau lant. Husa n-am si nici nu-mi iau. Pana la urma: "Cat de rau poate fi?". Ne-om vedea pe strazi p-acolo. Sa ne salutam sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate