Sari la conținut

FlyMAD

Membru
  • Număr conținut

    223
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.vimeo.com/user1579456/videos

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki GSR600, Honda Shadow
  • Numar Moto
    THP/MAD
  • Club
    Air Adrenaline SB

Vizitatori Recenți Profil

718 citiri profil

FlyMAD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Am cauciucuri cu talon alb - is tare faine. Doar ca p-ala din spate, pe stanga, e plin de stropi de ulei de la lant. Cu ce dracu se curata? Am incercat cu spray pentru discuri de frana. Se duce cat de cat dar numai dupa ce frec la greu si se cam duce si albeata cauciucului. Se pare ca-i vopsit; eu am crezut ca e strat de cauciuc alb acolo. Daca stie careva vreo metoda mai buna, va ascult. Mersi fain si drum uscat.
  2. FlyMAD

    Bursa Locala

    Vand genti laterale textil Moto Detail, 15 litri cred, cu husa pentru ploaie atasata, folosite, fara rupturi sau alte defecte. Predare personala in Sibiu. 120 lei fix. Detalii la tel 0722614860 Vand pantaloni textil dama/copil Probiker Warrior, M (152/158), folositi, in stare foarte buna, lungime crac ext. 100cm, int. 70cm, talie 70cm, sold 90cm. Se mai pot scurta vreo 4cm - au fermoare deasupra genunchilor. In talie au benzi velcro. Au mesada si protectii la genunchi. 150 lei fix. Predare personala in Sibiu. 0722614860 » Post actualizat in 29 Jul 2017 16:47 Gentile s-au vandut.
  3. Salut. Ai gasit apartament? Daca nu, am eu unul, 2 camere, decomandat, pe Milea.
  4. La Maris Fest, la Targu Mures, merge careva? Eu vreau sa plec maine din Sibiu pe la 16-17 dar nu-i batuta ora-n cuie. Daca va bagati la un mers in grup, dati de veste - 0722614860.
  5. Nasoala traba ai patit. Ma intereseaza arcul protector de la furtunul din dreapta ce merge la radiator. Daca a ramas intact. Spune-mi te rog un pret pe pm. Bafta multa.
  6. Ai dreptate. Nu stie sa mance mai putin de 6. Avantajul e ca ramane asa. Iti zic eu, dupa 45000 cu ea.
  7. ierea dinainte ... decat ca noi habar nu stiam ... pentru ca ... a venit doar ca sa ne cante noua niste rock'n'roll. Si a stiut cum sa faca asta. Tare muzica ... tare rachiul. Simt ca parca am murit un pic ... cu omul asta (si nu doar cu el). Sa fim noi sanatosi si sa ... ne tinem cat de tari. ATAt. asfal uscat s-avem. la multi ani ca vine 2016.
  8. RIP Lemmy :rose: https://www.youtube.com/watch?v=j0kGTC-aoWw
  9. Am constatat acum "psychocydd.co.uk" aka rockboxtorrent a fost doborat. Parca vehicula cineva p-acilea ceva alternative si nu reusesc sa gasesc posturile. Mai bagati inca o data link-urile ca le notez. Danke sehr.
  10. Ala nu-i parbriz. Ala e o protectie ca sa nu mai intre mustele pe la turometru si restul ... E mic rau. Ma mir ca n-ai zburat din sa la viteza aia. Al meu are vreo 10 cm in plus (ala de la Puig) si pe la 220 parca simt ca ma gonflez. Poate e si din cauza hainelor si poate si casca are ceva influenta. Cat despre aspect - e mishto ... dar prea mic.
  11. Am cautat pe youtube si, la o prima vedere, se pare ca nu-i chiar asa de groaznic. Cand am sapat mai adanc - io zic ca mai bine nu.
×
×
  • Creează nouă...