Sari la conținut

FlyMAD

Membru
  • Număr conținut

    223
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FlyMAD

  1. Salut. Am cauciucuri cu talon alb - is tare faine. Doar ca p-ala din spate, pe stanga, e plin de stropi de ulei de la lant. Cu ce dracu se curata? Am incercat cu spray pentru discuri de frana. Se duce cat de cat dar numai dupa ce frec la greu si se cam duce si albeata cauciucului. Se pare ca-i vopsit; eu am crezut ca e strat de cauciuc alb acolo. Daca stie careva vreo metoda mai buna, va ascult. Mersi fain si drum uscat.
  2. FlyMAD

    Bursa Locala

    Vand genti laterale textil Moto Detail, 15 litri cred, cu husa pentru ploaie atasata, folosite, fara rupturi sau alte defecte. Predare personala in Sibiu. 120 lei fix. Detalii la tel 0722614860 Vand pantaloni textil dama/copil Probiker Warrior, M (152/158), folositi, in stare foarte buna, lungime crac ext. 100cm, int. 70cm, talie 70cm, sold 90cm. Se mai pot scurta vreo 4cm - au fermoare deasupra genunchilor. In talie au benzi velcro. Au mesada si protectii la genunchi. 150 lei fix. Predare personala in Sibiu. 0722614860 » Post actualizat in 29 Jul 2017 16:47 Gentile s-au vandut.
  3. Salut. Ai gasit apartament? Daca nu, am eu unul, 2 camere, decomandat, pe Milea.
  4. La Maris Fest, la Targu Mures, merge careva? Eu vreau sa plec maine din Sibiu pe la 16-17 dar nu-i batuta ora-n cuie. Daca va bagati la un mers in grup, dati de veste - 0722614860.
  5. Nasoala traba ai patit. Ma intereseaza arcul protector de la furtunul din dreapta ce merge la radiator. Daca a ramas intact. Spune-mi te rog un pret pe pm. Bafta multa.
  6. Ai dreptate. Nu stie sa mance mai putin de 6. Avantajul e ca ramane asa. Iti zic eu, dupa 45000 cu ea.
  7. ierea dinainte ... decat ca noi habar nu stiam ... pentru ca ... a venit doar ca sa ne cante noua niste rock'n'roll. Si a stiut cum sa faca asta. Tare muzica ... tare rachiul. Simt ca parca am murit un pic ... cu omul asta (si nu doar cu el). Sa fim noi sanatosi si sa ... ne tinem cat de tari. ATAt. asfal uscat s-avem. la multi ani ca vine 2016.
  8. RIP Lemmy :rose: https://www.youtube.com/watch?v=j0kGTC-aoWw
  9. Am constatat acum "psychocydd.co.uk" aka rockboxtorrent a fost doborat. Parca vehicula cineva p-acilea ceva alternative si nu reusesc sa gasesc posturile. Mai bagati inca o data link-urile ca le notez. Danke sehr.
  10. Ala nu-i parbriz. Ala e o protectie ca sa nu mai intre mustele pe la turometru si restul ... E mic rau. Ma mir ca n-ai zburat din sa la viteza aia. Al meu are vreo 10 cm in plus (ala de la Puig) si pe la 220 parca simt ca ma gonflez. Poate e si din cauza hainelor si poate si casca are ceva influenta. Cat despre aspect - e mishto ... dar prea mic.
  11. Am cautat pe youtube si, la o prima vedere, se pare ca nu-i chiar asa de groaznic. Cand am sapat mai adanc - io zic ca mai bine nu.
  12. Lantul (plus pinioanele) te tine vreo 20000, in functie de cum mergi. Primul (ala original), parca a dus un pic mai mult. Daca tot ai ajuns deja acasa, eu zic ca nu are sens sa iti bati capul cu zale scoase si alte inventii - iti iei kit si il schimbi. Asta cu zale scoase ar fi o solutie atunci cand mai ai ceva sute de km de drum. Numa' sa mergi la careva care se pricepe si are si scule. Am patit-o si io - suna frana de motor ca talanga de craciun. Si da, si eu, la prima patanie, am avut impresia de on/off, in sensul cacand s-a slabit e deja groasa treaba. In schimb, asta toamna, a trebuit sa mut axul cu doar vreo linie jumate ca sa fie bine ... sa nu fie rau. Bafta - hai cu vara! PS: Modelul asta nu are probleme ... daca te porti frumos cu el.
  13. N-are voie sa miste absolut deloc. Teoretic ar trebui sa auzi si ceva zgomote cand pui frana. Ti-am atasat un fisier cu instructiuni de service. Ai sa te minunezi ce bine franeaza dupa ce vezi de el. S-auzim de bine. GSR600-Service-Manual-Rear-Brake.pdf
  14. Salut. Are cineva de vanzare o cutie de sigurante in stare ok pentru Shadow VT600C? M-as multumi si doar cu soclul. Drumuri faine s-aveti.
  15. Consum decent pe dracu - la ultimul drum Sibiu - Bucuresti si retur - 6,7 medie. Cu masina bag maxim 6, motorina, cu clima si incarcat. Dar totusi, adrenalina bate consumul, cat ar fi el.
  16. Cati km v-au tinut pe voi placutele de frana pe fata? E vorba de alea originale. Eu le-am schimbat ieri, la 45000. Is curios cat o sa ma tina astea noi. Si inca o chestie: acum, cu placutele noi, mi-o crescut drastic nivelul la lichidul de frana, in rezervor. Ma gandesc ca-i normal, nu? Drumuri faine!
  17. Ieri ma intorceam de la Timisoara spre Sibiu si intr-un sat (Chizatau), dupa o curba ... radar. Aveam viteza clar dar i-am vazut si eram pe franare. Ma opreste politaiul - cica aveam 87; probabil. Eu vorbesc frumos (ii sugerez ca poate as merita doar un avertisment), el imi zice cat e amenda, ii dau actele si incep sa ma desfac ca era caldura mare. Nu trece 1 minut si ma cheama la masina si imi da actele inapoi si-mi spune sa merg mai incet. Super ok oamenii. Dar ce ma-ntreb eu e cum fac aia cu radarul? Nu se inregistreaza ceva, acolo? Cum motiveaza ca nu mi-au luat banii? A ... si m-au intrebat din ce echipa sunt ... cu motorul.
  18. FlyMAD

    "free Talk"

    ... poate doar cu cricul central si cu picioarele balanganind pe langa ... cat de lungi sa ai cracii la un metru juma' s-un pic ... si cata sala sa fi bagat fata la 47 de kile ca s-o tii p-aia de 175? Poate daca fac astia varianta pocket, ne bagam ...
  19. FlyMAD

    "free Talk"

    Are cineva cumsecade de p-acilea o Honda Rebel 125 sau 250 in posesie? O gagica mica ar dori sa-si faca o proba la rece pe ea ca sa vada daca ar putea-o gestiona. Daca e si de vanzare poate ...
  20. Pai aia-i toba sau teava? La cat o dai? Banuiesc ca suna, nu gluma ... poate ai un filmulet ... asa ca de exemplu ca-s tare curios.
  21. E bine 2,5. Cu cauciucurile reci. Si daca ai pasager 3 pe spate. Umbla eventual la reglajele suspensiilor ... ca "scutura prea tare" e destul de relativ. Si mie imi pare ca, pe acelasi drum, zuza e mai dura decat o honda shadow dar am zis ca-i normal. Drum curat.
×
×
  • Creează nouă...