dumistef Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Merge careva la intrunirea din acest week-end de la Paulesti? Eu plec vineri dimineata la ora 07.00 din fata de la Cora Lujerului. Voi fi acolo la 06.45 si plec la 07 fix. Astept PM daca vrea sa ma insoteasca cineva. Viteza de deplasare ve fi in limite legale (+,- 20-30 km/h). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Merge careva la intrunirea din acest week-end de la Paulesti? Eu plec vineri dimineata la ora 07.00 din fata de la Cora Lujerului. Voi fi acolo la 06.45 si plec la 07 fix. Astept PM daca vrea sa ma insoteasca cineva. Viteza de deplasare ve fi in limite legale (+,- 20-30 km/h). s-ar putea sa ajung pe-acolo sambata, in trecere. ATM nu's sigur nici macar daca ajung, ca sa nu mai spun de cat stau, samd. vezi ca parca era un topic despre intrunirea asta pe undeva, daca nu gasesti colegi de drum aici incearca acolo. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Copii, incercati sa va traiti viata cat mai frumos si faceti toate nebuniile care va trec prin cap pentru a nu avea regrete mai tarziu. Incercati sa va petreceti cat mai mult timp cu oamenii dragi, cu prietenii, cu familia pentru ca e mult prea scurta viata asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Copii, incercati sa va traiti viata cat mai frumos si faceti toate nebuniile care va trec prin cap pentru a nu avea regrete mai tarziu. Incercati sa va petreceti cat mai mult timp cu oamenii dragi, cu prietenii, cu familia pentru ca e mult prea scurta viata asta bine mami , asa o sa facem ..dar ce sa intamplat de ai atitudinea asta atat de pozitiva ? Mesaj completat ce se aude cu intalnirea de joi ? se mai tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 cineva are depresia de toamna,cred ca e vb de Boris,tarrfa dracu e prin piscina.......imi lasa numai mesaje pline de evlavie cred ca si pe el concediu il va face mai bun si mai frumos.Eu nu cred ca vin. Mesaj completat Stabiliti si voi ora si locul si ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaan Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 eu am fost la Breaza la paulesti nu stiu daca voi putea ajunge sper sa ajung la rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Dragi tovarasi, Ne-am gandit, eu cu Sonea si chiar si Boris, ca luna viirtoare sa mergem la Bran. La pensiunea unde si-a serbat Borisake anul trecut ziua. Ce ziceti? Cine vine? Stabilim data in functie de cum poate majoritatea. Mesaj completat Aici Dan Radu sau Iulia Hohan sau cine stie ce matracuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Eu vin la Bran,Dane am auyit ca o ai lunga si groasa cam asa de vreo 3 toli,26 capatana de miel.Crezi ca poti sa+mi faci placerea sa ma popandesti prin KURdistan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Dane tre sa iei fata asta de nevasta ,daca dintr+o singura mufare a apreciat cati toli ai insemna ca e un fel de minitehnicus.Sper sa nu+mi rupa dintisorii mei superbi alexa. Mesaj completat Dan Radu, Eu si Sonea ne+am gandiit sa facem la palat un gratarel cu ciupercute si neaparat cantare la vaza si Sonex mai vrea si cateva parasute. Se poate? Asteptam cu inters raspunsul dvs. stimabile. Mesaj completat Pusca si cureaua lata, ce barbat era Sonex odata... Mesaj completat JUR CA NU SUNT INDRAGOSTIT...DAR STIU PE CINEVA CARE E..... SI NU E ,.....E....... Mesaj completat lASA-MA LASA-MA DE PE RADAR\ STRGE MA......IN OGLINDA-MI FACEAM FREZA SI AM DEPASIT VITEZA.... Mesaj completat CAND A DEPASIT EA 69? Mesaj completat PENTRU SONEX http://www.youtube.com/watch?v=zWENDs50lAQ...feature=related DAR NU STIU CARE E AL DOILEA MESTER Mesaj completat sUNT INDRAGOSTIT RAU DE TOT.SONEa here Mesaj completat si nu sunt singurul.......mai stiu eu o matracuca. Mesaj completat ma da rau, rau.si eu si ea dar de diferiti mentionez..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Dane tre sa iei fata asta de nevasta ,daca dintr+o singura mufare a apreciat cati toli ai insemna ca e un fel de minitehnicus.Sper sa nu+mi rupa dintisorii mei superbi alexa. neah... de ce zici asa? stii doar ca sunt o blanda si o delicata. ma duc sa ascut niste scobitori. am auzit ca dau niste senzatii anume infipte sub unghii.. Editat August 27, 2009 de alexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Tovarasi, ne vedem la "cearsafuri" la 8.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Ma alaturi si eu de voi (daca sunt primit), am permis din mai an asta, si mobrita de 2 saptamani , o GPZ batrana dar simpatica. Ne vedem pe strazi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Tovarasi, ne vedem la "cearsafuri" la 8.30 ok , sunt prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Ma alaturi si eu de voi (daca sunt primit), am permis din mai an asta, si mobrita de 2 saptamani , o GPZ batrana dar simpatica.Ne vedem pe strazi! Pai vino si tu E terasa de vis-a-vis de Sir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 sa nu fie aglomerat la cearceafuri , e meci de la 20.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 sa nu fie aglomerat la cearceafuri , e meci de la 20.30 Daca e aglomerat ne mutam in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Ma alaturi si eu de voi (daca sunt primit), am permis din mai an asta, si mobrita de 2 saptamani , o GPZ batrana dar simpatica.Ne vedem pe strazi! pai vino si tu , baietii sunt de treaba ...pe mine m-au primit cu bratele deschise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 pai vino si tu , baietii sunt de treaba ...pe mine m-au primit cu bratele deschise Rautaciosule, eu te-am primit. Ei de abia au venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Daca e aglomerat ne mutam in alta parte iar ne mutam iar nu ne gasesc altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Buburuzo, ce ne facem, ca numai noi doua am ramas fete in grupul asta. Numai baieti ni se alatura, vad. Dar lasa ca sunt simpatici si ei Eu voi fi prezenta cu spiritul numai. Va doresc distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Pai vino si tu E terasa de vis-a-vis de Sir. E o terasa vis-a-vis de Sir? Stiu ca se gasesc gogosi in zona asta. Mai trec si in fiecare zi (dimineata cand nu sunt prea treaz). Poate trec diseara cu ochi deschisi Mesaj completat Buburuzo, ce ne facem, ca numai noi doua am ramas fete in grupul asta. Numai baieti ni se alatura, vad. O sa vin cu sotia mea daca imi promiti ca o faci o adeverata motociclista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Rautaciosule, eu te-am primit. Ei de abia au venit da asa e , tu erai la terasa prima oara si m-ai primit la masa ta Mesaj completat Buburuzo, ce ne facem, ca numai noi doua am ramas fete in grupul asta. Numai baieti ni se alatura, vad. Dar lasa ca sunt simpatici si ei Eu voi fi prezenta cu spiritul numai. Va doresc distractie placuta tu lipsesti mai mereu , fara scutire medicala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Rux.. se aude fashu, fashu? Vin si eu, vin si Andrei si Cristi. Hai sa ne vedem copii. De Sonea regele sexului ce se aude? Aduce desfacatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Rux.. se aude fashu, fashu? Dragilor, nu sunt in Bucuresti si din cauza asta absentez. O sa va prezint scutirea saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Floricele pe campii @ Rux: pai ce sa facem daca baietii astia le sperie? De fiecare data cand a aparut o fata Sonex si Boris au sarit pe ea Il vom avea cu noi si pe Nanook cu stapan cu tot Editat August 27, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate