cosmin_sn Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 nu e adevarat , mai bine ca vine insotita sa-i plateasca altcineva biletul Claudiule sa nu mai mergem la fil ca asti nu ne dau nici scobitori nici servetele gratis.Daca mergeti pe la arc sunati-ma si pe mine. Mesaj completat Ruxandra ai disparut de tot ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) Claudiule sa nu mai mergem la fil ca asti nu ne dau nici scobitori nici servetele gratis.Daca mergeti pe la arc sunati-ma si pe mine. Mesaj completat Ruxandra ai disparut de tot ......... daaaa , tare aia de la terasa , ne-a oferit servetele si scobitori din partea casei si ospataru ala , mi-a pus un pahar de bere de 330 ml si mi-a luat sticla 50 ml cu ce-a mai ramas in ea mergem la arc , eu plec pe la 7 si ceva Editat Septembrie 16, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Ruxandra ai disparut de tot ......... Nu chiar de tot..doar asa putin... de ce Sonea? ti-e dor de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 si de ce ar conta cu cine vine? sau cine ii plateste biletul? si DA, cu mine vine @ oana: Poate asa mai apari si tu prin militari. Nu chiar de tot..doar asa putin... de ce Sonea? ti-e dor de mine? Indubitabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Buna dimineata colegi , prieteni Azi e joi , deci ar trebui sa ne intalnim pt o plimbarica ...mie mi-a placut la Branesti la mici dar putem merge si in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Buna dimineata colegi , prieteni Azi e joi , deci ar trebui sa ne intalnim pt o plimbarica ...mie mi-a placut la Branesti la mici dar putem merge si in alta parte Buna dimineazta soare, I'm in de data asta ca la dentist am fost ieri Ma gandesc sieu la o locatie faina. Avem o limit amaxima de km? Mesaj completat Poate asa mai apari si tu prin militari. Indubitabil... Nu mai apare in Militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Neata , parca.... asa ar trebui sa ne vedem , dar vedem , in functie de timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Avem o limit amaxima de km? nu ne-am gandit la o limita de km , dar sa nu sarim prea mult Neata , parca.... asa ar trebui sa ne vedem , dar vedem , in functie de timp . timp ? te referi la vreme Dane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 nu , timp efectiv ... am o perioada mai solicitanta si parca nu-mi ajunge timpul .... fuge al naibii de repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 poate am timp si eu sa ajung la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 nu , timp efectiv ... am o perioada mai solicitanta si parca nu-mi ajunge timpul .... fuge al naibii de repede sa stii ca nu esti sigurul care are sentimentul ca nu-i ajunge timpul, dar orice ai face nu trebuie sa uiti de tine sau sa nu ai timp de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 nu , timp efectiv ... am o perioada mai solicitanta si parca nu-mi ajunge timpul .... fuge al naibii de repede Lasa Dane , bine macar ca tu mergi la drum lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Lasa Dane , bine macar ca tu mergi la drum lung Cla ne dai tu sms? ca eu am schimbat telul si nu mai am mesajul deci nici nr tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Cla ne dai tu sms? ca eu am schimbat telul si nu mai am mesajul deci nici nr tau da , va dau eu sms ...dar ar trebui sa punem locul intalnirii aici sa vada toti ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 da , va dau eu sms ...dar ar trebui sa punem locul intalnirii aici sa vada toti ochii pai dc ne vedem la benzinaria aia de langa liceul TV e ok, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 pe unde vreti a merge asta seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 pe unde vreti a merge asta seara pai ieri ziceau ceva de Pustnicu sa mancam mici cu cartofi prajiti si nelipsitii papanasi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Eu zic sa ne vedem la fel ca data trecuta . Deci la 20:00 la benzinaria Mol de langa liceul TV , de mers hotaram acolo unde mergem . Branesti ,Pustnicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Eu zic sa ne vedem la fel ca data trecuta . Deci la 20:00 la benzinaria Mol de langa liceul TV , de mers hotaram acolo unde mergem . Branesti ,Pustnicu ok with me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Nu mai confirma nimeni ? E ok la 20:00 , Zeule ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Nu mai confirma nimeni ? E ok la 20:00 , Zeule ? eu plec home, daca nu ne mai intalnim ma anunti...sau cum vrei daca ramanem noi doi facem cina romantica nu-i bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 eu plec home, daca nu ne mai intalnim ma anunti...sau cum vrei daca ramanem noi doi facem cina romantica nu-i bai Da , cina romantica cu mititei , cartofi prajiti si papanasi , intalnirea se tine , or sa vina dar se anunta mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Da , cina romantica cu mititei , cartofi prajiti si papanasi , intalnirea se tine , or sa vina dar se anunta mai greu ) da ce draga crezi ca numai fructele de mare ma arajeaza?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Nu mai confirma nimeni ? E ok la 20:00 , Zeule ? Eu nu pot chiar la 8.00. Sper ca ma asteptati un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Eu nu pot chiar la 8.00. Sper ca ma asteptati un pic Zeule, da LogOut si apoi LogIn ca ai user de zeita momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate