legally_blonde Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 neata , pai hai sa vedem care mai vine cu propuneri . sau ramanem tot la branesti ca la mihailesti nu sunt buni miciimai este popasul vlasia , la tartasesti iesirea chitila neatza dragilor, Ce faceti? Hai sa mergem la pustinicu ca-i fain . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 neatza dragilor, Ce faceti? Hai sa mergem la pustinicu ca-i fain . Mergem. Ne vedem la 20:00 la benzinăria de pe Iuliu Maniu de lângă TV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Mergem. Ne vedem la 20:00 la benzinăria de pe Iuliu Maniu de lângă TV? da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 neatza dragilor, Ce faceti? Hai sa mergem la pustinicu ca-i fain . Mergem unde-o fi , important e sa ne strangem toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Voi faceati aseara galagie in sala de cinema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Voi faceati aseara galagie in sala de cinema? Oana facea galagie , ea cu Dana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Oana facea galagie , ea cu Dana Da, nu Âştiu ce le-a făcut Claudiu, dar au chițăit în continu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Da, nu Âştiu ce le-a făcut Claudiu, dar au chițăit în continu Ieuu ? nu am facut nimic ,eu eram un rand mai jos . Chitaiturile erau de la hamsterii din film , Borisake cand isi pune ochelarii 3D ne vede pe toti personaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 da' sonea vine si el azi ? sa vin si eu special pt el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) da' sonea vine si el azi ? sa vin si eu special pt el ÂŞonea e fițos Âşi ne-a cam abandonat. Dar poți să vii pentru mine Mesaj completat Ieuu ? nu am facut nimic ,eu eram un rand mai jos . Chitaiturile erau de la hamsterii din film , Borisake cand isi pune ochelarii 3D ne vede pe toti personaje Apropo de filme, săptămâna viitoare o să fac rezervări la Gamer. Tre' să vedem cine vine ca să Âştiu ce rezervări fac. Editat Septembrie 24, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 ÂŞonea e fițos Âşi ne-a cam abandonat. Dar poți să vii pentru mine Mesaj completat Oh,doamne, stii doar ca pt tine traiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Mergem. Ne vedem la 20:00 la benzinăria de pe Iuliu Maniu de lângă TV? ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 In weekend noi putem doar duminica sa venim la plimbare. Sambata avem o petrecere si nu putem sa lipsim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 In weekend noi putem doar duminica sa venim la plimbare. Sambata avem o petrecere si nu putem sa lipsim. Pai duminica o sa se plimbe sonea ...si cine o mai fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 In weekend noi putem doar duminica sa venim la plimbare. Sambata avem o petrecere si nu putem sa lipsim. dap si eu sunt in aceeasi situatiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Fericitilor; eu simbata MUNCESC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) Da, nu Âştiu ce le-a făcut Claudiu, dar au chițăit în continu Intre mine si dana era Gixx. Clau era cu un rand mai jos.... si chitaiam ca era haios filmu si ne-am gandit sa radem ca niste purceluse de Guineea ))))... Stai sa vad ce e cu gamer ala ... da Final destination 4 nu vedem? Mesaj completat Fericitilor; eu simbata MUNCESC. las ca te plimbi cu mien si cine o mai fi duminica Gixxx.....ti-ai auzit numele si ai venit? tu nu vii cu noi disear'? Editat Septembrie 24, 2009 de legally_blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Daca e tot 3-d vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) Editat Septembrie 24, 2009 de legally_blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Diseara? Unde sa vin cu tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Diseara? Unde sa vin cu tine? Ai fost cu militaristii la film? Vezi, io zic sa te muti in Militari, la Universitar si ai rezolvat problemele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Diseara? Unde sa vin cu tine? Pai ne vedem pe langa Liceul TV si apoi mergem la pustnicu sa mancam mici si papnasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 mici si papnasi Vin si eu, e voie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Pai ne vedem pe langa Liceul TV si apoi mergem la pustnicu sa mancam mici si papnasi Nu promit ca vin Tocmai ce am aflat ca s-a externat din spital un prieten si s-ar putea sa fac un drum pana la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Pai ne vedem pe langa Liceul TV si apoi mergem la pustnicu sa mancam mici si papnasi liceul tv e sufletul meu acolo mi-am petrecut 4 ani din viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate