shin Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Iaca si mobrita mea... Mai trebe curatata, ingrijita, schimbat ulei plus filtru, pus alarma ... Dar e un inceput ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Iaca si mobrita mea... Mai trebe curatata, ingrijita, schimbat ulei plus filtru, pus alarma ... Dar e un inceput ... am mai vazut moto asta dar nu mai stiu pe unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Ia bagati si voi un mic update: unde, cand?? Ma refer, desigur, la intrunirea militaroshilor.. care, desigur, va atinge noi cote de participare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Ia bagati si voi un mic update: unde, cand?? Ma refer, desigur, la intrunirea militaroshilor.. care, desigur, va atinge noi cote de participare.. Va asteptam, domnu'. Si poate-l luati si pe Gixxeru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Va asteptam, domnu'. Si poate-l luati si pe Gixxeru' Uhmmm... o sa vorbesc cu el.. vrei sa pun o vorba buna?? Da' tot nu-mi ziserati unde si cand!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Uhmmm... o sa vorbesc cu el.. vrei sa pun o vorba buna?? Da' tot nu-mi ziserati unde si cand!! E nevoie de o vorba buna? Locatia: Nest. Este pe Uverturii. Cum vii dinspre Sir, treci de teatrul Masca si la urmatorul semafor, pe partea dreapta este terasa. Ora: 20.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) Eu am inteles ca e la 20:30 la Nest adica pe Uverturii colt cu Dezrobirii exact inainte de intersectie langa restaurantul Cerbul este barul asta aveti telefoane: folositi-le yo voi fi prezent si mai aduc un viitor posesor de moto ca are carnet si echipament... am inteles ca vine si Borris, S buburuza, asteptam si vechea garda la apel Kali, Jonlup, Babanu, danradu, DKW etc sa ne vedem cu bine LE mai cami ce repede scrii Editat Mai 23, 2008 de Zuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) Si eu, si eu!! Daca nu gasesc locul va sun, poate ca n-o sa fiu punctuala dar, ajung! @ Kali: in seara asta vreau neaparat sa iau 2 hamsteri de la tine! Am tot incercat sa te sun dar... Editat Mai 23, 2008 de Amrita Devi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Prodigy, facem si Tiramisu, da' tre' sa avem timp sa trecem pe la Metro sau Cora dupa ingrediente... LASA-TE DE TIRAMISU.... PUNE MANA DE-TI IA PERMISU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 De abia astept sa ne vedem! S-ar putea sa vedem si fete noi Eu o sa plec in scurt timp de la munca. Ma duc in Otopeni cu Dragos sa iau medicamentele pentru azil. Kali, sper sa ajungi si tu ca as vrea sa vorbim despre asta si sa stabilim ce facem. V-am pupat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Va adunati acolo chiar daca ploua? eu oricum stau foarte aproape.. asa ca ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Va adunati acolo chiar daca ploua? eu oricum stau foarte aproape.. asa ca ma bag. Ihi! Eo stau cel mai aproape, oricum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 FACE SHINU CINSTE...UDA MOTORU !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 Scuze, am avut tel pe silentios, sunt la job si am avut ceva de lucru. Sigur ca da, te astept! Vb cand ajung in cartier. PS: marti ma duc sa vad ce e cu treaba aia, gata, am prins curaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Vorbim diseara mai multe... acum pot sa te ajut si eu si mai mult!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Hmmm ...fete noi...interesting...! Shinu nu cred ca apare i-a pus bunica-sa interdictie pe militari =)) Anunta-te bei nene daca vii .....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 o sa apar si eu pe la nest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 FARA MOTOARE>>>>>>>BAUTA>>>>>>>) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Sunt pe teava Acu' plec din Victoriei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Ma refer, desigur, la intrunirea militaroshilor.. care, desigur, va atinge noi cote de participare.. din pacate azi nu o sa pot sa vad si eu cu ochii mei recordurile de participare.... Eu am inteles ca e la 20:30 la Nest adica pe Uverturii colt cu Dezrobirii exact inainte de intersectie langa restaurantul Cerbul este barul asta aveti telefoane: folositi-le yo voi fi prezent si mai aduc un viitor posesor de moto ca are carnet si echipament... am inteles ca vine si Borris, S buburuza, asteptam si vechea garda la apel Kali, Jonlup, Babanu, danradu, DKW etc sa ne vedem cu bine LE mai cami ce repede scrii dupa cum am zis, din pacate, nu avem cum in seara asta... sper saptamana viitoare. sa ne povestiti ce-ati facut... mai ales daca s-au luat de ciuf amrita cu shinu bre zuzule, din ce mi-aduc eu aminte, parca o chema Carmen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Hmmm ...fete noi...interesting...!Shinu nu cred ca apare i-a pus bunica-sa interdictie pe militari =)) Anunta-te bei nene daca vii .....! Era vorba de fetze @Jonlup: prietenii imi spun Cami @JJ: multumesc pentru bluza Ma bucur ca v-am (re)vazut in seara asta (multi dintre voi ati cam tras chiulul in ultima perioada), iar pentru cei care totusi n-au ajuns: RUSINICAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 sa ne povestiti ce-ati facut... mai ales daca s-au luat de ciuf amrita cu shinu Amrita n-a ajuns, inca asteptam invoirea de la parinti, semnata si stampilata.. Era vorba de fetze @Jonlup: prietenii imi spun Cami @JJ: multumesc pentru bluza Ma bucur ca v-am (re)vazut in seara asta (multi dintre voi ati cam tras chiulul in ultima perioada), iar pentru cei care totusi n-au ajuns: RUSINICAAA :lol: Sunt un gentleman, ce bluza mea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Fortam o plimbare azi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Fortam o plimbare azi??? Stai un pic sa-mi bag benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Cine vrea si e interesat.....maine ora 11 intalnirea lujerului Cora......plecam la gratar la corbeanca.........detalii mai tarziu aici pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate