claman Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Daca e ceva ce nu stiu, invat si tot nu ma bate nimeni haha , te-am prins ,,,sa vezi ce bataie iti dau la ping-pong , cu o mana joc cu tine cand o sa termin cu tine o sa fii o simpla "buburuza" superbuburuza va fi un mit Editat Octombrie 13, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 haha , te-am prins ,,,sa vezi ce bataie iti dau la ping-pong , cu o mana joc cu tine cand o sa termin cu tine o sa fii o simpla "buburuza" superbuburuza va fi un mit ti-ai doriiii Super Buburuza nu se lasa invinsa asa cu una cu doua. Au mai fost care au incercat sa termine cu ea si n-au reusit. N-ai vazut inregistrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 haha , te-am prins ,,,sa vezi ce bataie iti dau la ping-pong , cu o mana joc cu tine tu aveai de gand sa joci ping pong cu 2 maini pe paleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 tu aveai de gand sa joci ping pong cu 2 maini pe paleta? da , ca sa o pot bate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) bre acejtia, ce-i debandada asta acilisha? dkw-u' la butonetzi! Editat Octombrie 13, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Daca e ceva ce nu stiu, invat si tot nu ma bate nimeni Nu te mai lăuda atât că ping pong nu e ca jocul de table să dai la noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 haha , te-am prins ,,,sa vezi ce bataie iti dau la ping-pong , cu o mana joc cu tine cand o sa termin cu tine o sa fii o simpla "buburuza" superbuburuza va fi un mit pai ce a claudiule tu crezi ca e sah sa se joce cu 2 maini?Borisake ea oricum nu bate pe nimeni nici la table...Vai insemna ca recunosc ca sunt un nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 neata , auziti nu va legati de Buburuza la table ... in weekend am trait un cosmar.... singura mea alinare a fost sa ma gandesc la Sonea..... la toamna trecuta si de ce nu si anul asta , Cami in weekend mi-a administrat un un scor sec.... apropiat de cel facut de Romania cu Serbia ... ( explicatia mea .. am jucat in deplasare .. si nu cunosteam terenul ... + bulanul avut de Buburuza...) . hai sa ne apucam de tenis poate este vreo sansa .... Sau mai este varianta la table..... sa jucam in echipa.. noi in gasca si Cami singura .. poate avem vreo sansa . o zi buna la toata lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 ziua de azi promite,chiar daca o sa fie racoare,asa ca io diseara role..de la 18.30 in herastrau. care mai doreste,care mai pofteste.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 auzi?..tu ce nu stii?..ca sa organizam o partida,sa-l scoatem pe claman din rahat.ma oripileaza gandul ca-l vad in vreo rochie vaporoasa. Sa vezi ce bataie iti dau ! Unde ai umblat aseara? N-ai venit sa bei un ceai cu noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Sa vezi ce bataie iti dau ! Unde ai umblat aseara? N-ai venit sa bei un ceai cu noi ... la job. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Sa vezi ce bataie iti dau ! Unde ai umblat aseara? N-ai venit sa bei un ceai cu noi ... Ati baut ceai pe furis Mesaj completat neata , auziti nu va legati de Buburuza la table ... in weekend am trait un cosmar.... singura mea alinare a fost sa ma gandesc la Sonea..... la toamna trecuta si de ce nu si anul asta , Cami in weekend mi-a administrat un un scor sec.... apropiat de cel facut de Romania cu Serbia ... ( explicatia mea .. am jucat in deplasare .. si nu cunosteam terenul ... + bulanul avut de Buburuza...) . o zi buna la toata lumea . Buburuza are zarurile ei masluite , d-asta castiga mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 ziua de azi promite,chiar daca o sa fie racoare,asa ca io diseara role..de la 18.30 in herastrau.care mai doreste,care mai pofteste.. promite promite. Eu m-am aventurat cu motorul azi si as veni si la rolarit . Auzi da tu la cat termini treaba de pui MR numai la 6 jumate? Io asear al a6 jumate am plecat de la berou. sper sa fiu mai rapida azi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Ati baut ceai pe furis Mesaj completat Buburuza are zarurile ei masluite , d-asta castiga mereu nope..si-au dat intalnire de ceai pe topicul de role. ..iar cu buburuza..ce sa zic..nu stiu cum o sa joace ping pong cu zarurile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 promite promite. Eu m-am aventurat cu motorul azi si as veni si la rolarit . Auzi da tu la cat termini treaba de pui MR numai la 6 jumate? Io asear al a6 jumate am plecat de la berou. sper sa fiu mai rapida azi .... Daca termini tu prima primesti si bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Daca termini tu prima primesti si bonus ce bonus? cum e noul moto? hapilica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) blondo,voi fi si la 19.00 tot acolo. eu termin (munca) functie de ora de role. ...pot sa termin la 5.30 dar si la 11 noaptea...azi voi termina la 6. Editat Octombrie 14, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 blondo,voi fi si la 19.00 tot acolo. eu termin (munca) functie de ora de role. ...pot sa termin la 5.30 dar si la 11 noaptea...azi voi termina la 6. bun asa. In principiu si eu...dar in ultima vreme mi-am incalcat principiul asta si am stat ca negresa pe plantatie problemul e ca treb sa ajung home sa iau rolele ca de schimbat nu ma schimb, raman cu echipamentu' moto pe mine, abia nu ma mai bushesc cand cad cu rolele ...ca ultima data am facut buba . si mai e zici ca ne vedem la plimbare? moooam' si daca ploaie? Io tot nu am paltoloni de iarna ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 bun asa. In principiu si eu...dar in ultima vreme mi-am incalcat principiul asta si am stat ca negresa pe plantatie problemul e ca treb sa ajung home sa iau rolele ca de schimbat nu ma schimb, raman cu echipamentu' moto pe mine, abia nu ma mai bushesc cand cad cu rolele ...ca ultima data am facut buba . si mai e zici ca ne vedem la plimbare? moooam' si daca ploaie? Io tot nu am paltoloni de iarna ..... daca mai cobesti iei bonusul. PS: si io imi astept izmenele si nu mai vin odata..plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 promite promite. Eu m-am aventurat cu motorul azi si as veni si la rolarit . Auzi da tu la cat termini treaba de pui MR numai la 6 jumate? Io asear al a6 jumate am plecat de la berou. sper sa fiu mai rapida azi .... te-am zarit de dimineata pe uverturii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 te-am zarit de dimineata pe uverturii DA? PAI UNDE VIne MAGAZINUL TAU? ca next time ma opresc la o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 DA?PAI UNDE VIne MAGAZINUL TAU? ca next time ma opresc la o cafea magazinul e pe dezrobirii aproape de uverturii , eu intorc la ultimul scuar pana in semafor si atunci te-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 DA?PAI UNDE VIne MAGAZINUL TAU? ca next time ma opresc la o cafea nu s-au dezghetat degetelele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 nu s-au dezghetat degetelele? nu au inghetat ca am manusi de iarna. pantaloni nu am da am manusi Scriam intr-un document cu caps si am ramas asa auzi da vrei sa vii la D5 ca nu aminteles exact? io maine o sa ma duc sa iau belete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 auzi da vrei sa vii la D5 ca nu aminteles exact?io maine o sa ma duc sa iau belete nu..ca nu mai canta si "Indianka" m-as duce la un concert la aia cu "..esti soarele meu!...esti viata mea!.." Mesaj completat @ERU..am un bun prieten care se ocupa de mobrele noastre din r4f(consumabile,garare iarna,accesorii,echipament,tuning,service,busheli)...are aparat de dejantat nou nout. uite numarul: Musta(Catalin) 0742.997.755 ..ii spui din partea cui si e ok.El nu centreaza,dar daca nu arde,se duce el...este foarte atent cu mobrele. Preturi ok...poti apela cu incredere si cu altele. last news: in cateva zile ii vine si masinaria de echilibrat. PS: e in zona Razoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate