vlad.tepes Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Mi-e frig.Mi-e somn. Si as manca o gogoasa infuriata cu ciocolata. Mi-e pofta de mor.Mesaj completat auziti voi, da nu facem si noi duminica un gratarel ca-i faina vremea? nush de voi, eu acu halesc o pizza...iar in weekend as prefera sa bag un munte, ca a fost asa fain in crai weekendu' asta... da' hai pana una-alta sa ne hotaram pt azi: biliard e OK? IDM sau vis-a-vis de TV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Vine Iarna Cafea Unde Bem....Intalniri Unde mai facem Info Cunoscatori Plsss eu sunt nou in cartier nu cunosc pe nimeni cu moto decat 2-3 incepatori tu esti d-ala de se da p-o roata ? lemon bikers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Mi-e frig.Mi-e somn. Si as manca o gogoasa infuriata cu ciocolata. Mi-e pofta de mor.Mesaj completat auziti voi, da nu facem si noi duminica un gratarel ca-i faina vremea? gratarel .. poate .. dar gratar cu siguranta nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 ok. deci ramane biliart la TV? acolo, in fata la liceu, pe langa benzinaria aia? e ok asa? pe la 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 ok. deci ramane biliart la TV? acolo, in fata la liceu, pe langa benzinaria aia? e ok asa? pe la 8? auzi mai bine ne suni pe la un 7. Mesaj completat nu ai misca nimeni in post....?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 pina la urma unde va intilniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 pina la urma unde va intilniti? exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 eu ma duc sa-mi fac damblaua ...cand nu mai pot,va sun sa vad pe unde sunteti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) eu ma duc sa-mi fac damblaua ...cand nu mai pot,va sun sa vad pe unde sunteti. I`m in , ne vedem la 8 la benzinarie langa TV , cu mobrele Editat Octombrie 15, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 I`m in , ne vedem la 8 la benzinarie langa TV , cu mobrele Vii cu mobra la biliard? ca vad ca lumea o da din doua roti in multe bile. Da ping pong nu vrea nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 I`m in , ne vedem la 8 la benzinarie langa TV , cu mobrele ok..8-8.15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Vii cu mobra la biliard? ca vad ca lumea o da din doua roti in multe bile. Da ping pong nu vrea nimeni? Merg cu Raducu la o plimbarica Pt ping-pong mese bune sunt la IDM insa trebuie cineva cu card de membru sa nu stam o ora sa asteptam masa , pentru biliard sunt mese mai bune la Gema jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Eu zic plimbarica pana ne congelam si apoi ping pong la Bingo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Eu zic plimbarica pana ne congelam si apoi ping pong la Bingo stai pasagera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 stai pasagera? Altfel nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Altfel nu se poate pai nu se poate ca trebuie sa vada cum e pe moto la 5 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Rugaminte, daca mergeti la ping pong da-ti un telefon. La plimbare nu ma bag ca inghet destul pe santier. Deci SUNATI-MA daca mergeti la ping pong sau biliard. 0730 00 32 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 stai pasagera? Da. Si nu mi-e frig Mesaj completat Rugaminte, daca mergeti la ping pong da-ti un telefon. La plimbare nu ma bag ca inghet destul pe santier. Deci SUNATI-MA daca mergeti la ping pong sau biliard. 0730 00 32 25 Te sunam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 pai nu se poate ca trebuie sa vada cum e pe moto la 5 grade sa vezi e frumos e cand sunt grade cu minus afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 gata? v-ati organizat?...avem unde sa tragem la caldurica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 sa vezi e frumos e cand sunt grade cu minus afara confirm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 sa vezi e frumos e cand sunt grade cu minus afara CRED ca la tine e minus la tin in suflet,am auzit ca ai inima rece si ca esti neagra in ceul guri.E adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 CRED ca la tine e minus la tin in suflet,am auzit ca ai inima rece si ca esti neagra in ceul guri.E adevarat? te-ai facut dentist? te uiti la oameni in gura mai nou? sau vroiai sa-i determini varsta dupa "floarea de crin"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 eu sunt un baietel cuminte care nu se gandeste atat de departe.Kido numai la combinatii iti sta gandul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 gata ...toata lumea acasa? se pare ca sunt mai multi care tin la frig. fu perfect..coafura rezista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate