shin Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 o taiam chill spre munci uite-mi caut anturaj, ca mi-e dor de prieteni vechi si parca tot mai greu ii vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 neatza .. bun gratarelul , mai vreau .. glumesc , o zi buna pai dragule v-am zis sa ma sunati.... ca io am stat degeaba duminica, iar propunerea era valabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 pai dragule v-am zis sa ma sunati.... ca io am stat degeaba duminica, iar propunerea era valabila. next time.. si inca ceva .. nu sunt drag... sunt rau , maraii si zgarii ... next time mergem numai pe invitatii scrise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 next time.. si inca ceva .. nu sunt drag... sunt rau , maraii si zgarii ... next time mergem numai pe invitatii scrise bine ma raule care esti pai invitatia mea a fost scrisa...vezi pagina....nu stiu care de pe topic. As zice sa mergem pe confirmari scrise ca aia nu s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 numai sfaturi "bune" pe aici. am si precizat ca vreau in militari, pe apusului, mai aproape de mine...topicurile cu garaj sunt departe. nevermind Suntem mai multi din militari care ne ducem motoarele in diverse locatii fiindca nu avem un garaj (nu e cazul meu ) cred ca propunerea lui Raducu sta in picioare ..daca el isi duce vfr-ul acolo ai putea sa o garezi si tu acolo. Mesaj completat Noi am fost la biliard aÂşa cum am vorbit, nu ne-am tras pe fâÂş cum au făcut alții (altele de fapt ) Da asa e , si sonea nici macar nu a raspuns la telefon ....cate rautate pe omul asta ,in ultima vreme nu se mai face vazut de oricine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) bine ma raule care esti pai invitatia mea a fost scrisa...vezi pagina....nu stiu care de pe topic. As zice sa mergem pe confirmari scrise ca aia nu s-a intamplat k, o data ai scapat... next time nu te mai iertam , te calcam Editat Octombrie 19, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Nenea uamenii, dati si voi un semn pe mess daca mai iesiti ? Mie mi s-a cam luat de stat in casa si mobra inca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 k, o data ai scapat... next time nu te mai iertam , te calcam bine. wd asta ne organizam temeinic si chiar facem gratarel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 bine. wd asta ne organizam temeinic si chiar facem gratarel. siiiiigur...si biliard, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 da-mi si mie punga cu floricele Ia cu incredere. The show is about to begin. bine. wd asta ne organizam temeinic si chiar facem gratarel. De ce sa il faceti cand gasiti gata facut la metro, prakiker si alte magazine de genu. Gasiti asa din caramida: sau asa din metal: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Ia cu incredere. The show is about to begin. De ce sa il faceti cand gasiti gata facut la metro, prakiker si alte magazine de genu. Gasiti asa din caramida: sau asa din metal: nu ... este mai frumos facut de noi , avem o gramada de fier beton , tabla .. cat cuprinde , flex , bormasina si aparat de sudura .. poate vii sa dai si tu o mana de ajutor .. tii la capete ptr sudura si apoi odata facut .. suflam in el pana se incinge Editat Octombrie 19, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 nu ... este mai frumos facut de noi , avem o gramada de fier beton , tabla .. cat cuprinde , flex , bormasina si aparat de sudura .. poate vii sa dai si tu o mana de ajutor .. tii la capete ptr sudura si apoi odata facut .. suflam in el pana se incinge Pe frigul asta o sa suflati cam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Pe frigul asta o sa suflati cam mult. pai .. tocmai de aceia te invitam si pe tine , pentru a ne ajuta cu suflatul .. unde-s multi puterea creste si gratarul se-ncalzeste .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 pai .. tocmai de aceia te invitam si pe tine , pentru a ne ajuta cu suflatul .. unde-s multi puterea creste si gratarul se-ncalzeste .... ca sa se'ncinga treaba iti trebuie multe, nu multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Cum le stie vlad, ca un om mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 ca sa se'ncinga treaba iti trebuie multe, nu multi detaliaza ... nu de alta dar ca sa se tie exact la ce referi .. multe spirale , multi electrozi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 D`astea?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 da.... merge un gratar si pe barca.... dar de unde facem rost de lemne ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) D`astea?!? ceva de genu'...da' alea's prea dezbracate saracele, si nici n-au antrenament... in 5 minute au racit, in zece au ztaztele vinete si in 15 au dat ortu' popii... tineretu' de azi e prea sensibil. mai bine ceva asa, ca pe vremuri... Editat Octombrie 19, 2009 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 O aleg pe don`shoara nazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 pai .. tocmai de aceia te invitam si pe tine , pentru a ne ajuta cu suflatul .. unde-s multi puterea creste si gratarul se-ncalzeste .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 O aleg pe don`shoara nazi. poate din simpatie pentru cultura germana? eu as incerca s-o atrag pe rusoaica de partea corecta a axei, cred ca as reusi s-o transform din cubu' ala de gheata in ceva de genu... am talentul de-a scoate ce-i mai rau din oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) poate din simpatie pentru cultura germana? eu as incerca s-o atrag pe rusoaica de partea corecta a axei, cred ca as reusi s-o transform din cubu' ala de gheata in ceva de genu... am talentul de-a scoate ce-i mai rau din oameni Nu neaparat. Dar... si totusi... Editat Octombrie 19, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Nu neaparat. Dar...si totusi... uite...daca tii sa continuam pe tema asta...o blonda total ne-legala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Ca tot vine Halloweenul, daca se costumeaza vreo don`shoara asa, cred ca ma indragostesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate