legally_blonde Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 uite...daca tii sa continuam pe tema asta...o blonda total ne-legala Doooaaaamneee noi vb aici de chestii serioase si voi tot in tatze bucutze o dati... Alex, pan asa vii tu cu ispite d'astea era decenta la noi in topic. te rog frumos..... Mesaj completat Ca tot vine Halloweenul, daca se costumeaza vreo don`shoara asa, cred ca ma indragostesc. Alex, iar imparti cu noi farame din colectia ta de nuduri si seminuduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Doooaaaamneee noi vb aici de chestii serioase si voi tot in tatze bucutze o dati... Alex, pan asa vii tu cu ispite d'astea era decenta la noi in topic. te rog frumos..... Mesaj completat Alex, iar imparti cu noi farame din colectia ta de nuduri si seminuduri? Nope. Impart cu voi ceea ce se numeste Google search...dar poate ar trebui sa mai puna mana pe o carte de arta sa imi fac o colectie de nuduri. Imi pare rau, dar decenta pe topic a scazut de cand ai postat tu prima oara. Editat Octombrie 19, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Nope. Impart cu voi ceea ce se numeste Google search...dar poate ar trebui sa mai puna mana pe o carte de arta sa imi fac o colectie de nuduri. Imi pare rau, dar decenta pe topic a scazut de cand ai postat tu prima oara. norocu' lui ca nu are filtrele mele...juma' din ce-a postat el nu m-a lasat serverul sa accesez. si acu'...cum i-ar sta blondei legale costumata asa? hmmmm... deja mi-ai dat subiect de meditatie mon cher ce ziceti doamna - ne veti transforma macar o parte din fantezii in realitate? ca acu' vine haloweenu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) vad ca incepeti a merge pe miriste .... ma retrag , numai bine mai vorbim Editat Octombrie 19, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 mergem miercuri la film?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 Laaaa-buuuuuuushhh! Laaaa-buuuuuuushhh! Cutzu-cutzu! Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Imi pare rau, dar decenta pe topic a scazut de cand ai postat tu prima oara. esti obraznic, si se vede influenta topicurilor in care postezi. In locul tau mi-as vedea de treaba si nu m-as mai baga in seama aiurea adunand posturi din femei dezbracate. Din cate am observat eu baietii din topicul asta nu se incing la orice tatza, pentru ca spre deosebire de altii ei vad in realitate nu trebuie sa google-easca. Cu postul asta ai dat cu mucii in fasole si nu cred ca mai am ce sa-ti adresez..... Mesaj completat Uite propun filmul : The Rebound Idila cu dadaca mea http://www.cinemarx.ro/trailere/The-Reboun...mea-473199.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Imi pare rau, dar decenta pe topic a scazut de cand ai postat tu prima oara. rautate "mica" ce esti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 sau asta: new in town : http://www.cinemarx.ro/trailere/New-in-Tow...ras-392365.html Mesaj completat rautate "mica" ce esti ! Bogdan, nu-i bai...il inteleg, insa stii cum ii...am si eu niste standarde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Laaaa-buuuuuuushhh! Laaaa-buuuuuuushhh! Cutzu-cutzu! Neata hello , hello ce mai faceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 eu vroiam sa zic altceva ... ce aveti voi de impartit e teaba voastra ... nu ma bag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Bogdan, nu-i bai...il inteleg, insa stii cum ii...am si eu niste standarde Ia mai lanseaza tu niste zvonuri d-ale din standardele tale. Oricum mai mult nu te duce mintea, si deja intreci masura. Si era o zona asa placuta Militari, pana sa cobori tu nivelul, ca deh ai standarde. Discutie incheiata, ca vad ca iti arde de porcaiala specifica tie, iar eu nu am chef. Sa fii sanitara. Editat Octombrie 19, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 Neata, Dane! Fusera niste saptamani de foc, in afara de munca (amandoi), n-am mai prestat nimic. Ceva belele cu catzeii, acum ne revenim. Nu prea putem onora gratarelele, pt ca suntem prinsi inca fo 2 sapt cu diverse (nunti in familie). So... Poate pe la vreo terasa, ceva. :beer: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Neata, Dane! Fusera niste saptamani de foc, in afara de munca (amandoi), n-am mai prestat nimic. Ceva belele cu catzeii, acum ne revenim. Nu prea putem onora gratarelele, pt ca suntem prinsi inca fo 2 sapt cu diverse (nunti in familie). So... Poate pe la vreo terasa, ceva. :beer: Ce amenințări cu terase Âşi bere. Hai să vă mai Âşi vedem că deja am uitat cum arătați Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 okay , nu intra zilele in sac , este timp si de gratare si nebunii . vedem cum facem si iesim intr-o seara pe undeva , seara dupa 21 , ca nu ne mai vazuram de un car de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Laaaa-buuuuuuushhh! Laaaa-buuuuuuushhh! Cutzu-cutzu! Neata helouuuu Mesaj completat e musai sa facem un gratar in weekend sa ne intalnim cu totii , exceptand pe cei plecati din tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Lume, ce faceti de revelion? Eventual undeva cu ski (snowboarding)? Noi am gasit ceva in Bulgaria, 38 Euro/noapte cu demipensiune in Bansko. Daca vreun pasionat de ski e interesat, PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Lume, ce faceti de revelion? Eventual undeva cu ski (snowboarding)? Noi am gasit ceva in Bulgaria, 38 Euro/noapte cu demipensiune in Bansko. Daca vreun pasionat de ski e interesat, PM. Buna idee BBl-ule...si eu ma gandeam zilele trecute ce fac de rev. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Ce amenințări cu terase Âşi bere. Hai să vă mai Âşi vedem că deja am uitat cum arătați Arata la fel de bine ca si pana acum. Mai putin cand ma injura pe mine ca ii dau flashuri in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Lume, ce faceti de revelion? Eventual undeva cu ski (snowboarding)? Noi am gasit ceva in Bulgaria, 38 Euro/noapte cu demipensiune in Bansko. Daca vreun pasionat de ski e interesat, PM. E miÂşto în Bansko, am fost anul trecut. Dar de ce de revelion? Or să fie foarte aglomerate Âşi pârtiile Âşi telecabina, prețurile explodează fără sens.... O să mă duc Âşi eu, dar după perioada de foc (Crăciun + revelion). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Lume, ce faceti de revelion? Eventual undeva cu ski (snowboarding)? Noi am gasit ceva in Bulgaria, 38 Euro/noapte cu demipensiune in Bansko. Daca vreun pasionat de ski e interesat, PM. 38 de euro de persoana ?? Editat Octombrie 19, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 E miÂşto în Bansko, am fost anul trecut. Dar de ce de revelion? Or să fie foarte aglomerate Âşi pârtiile Âşi telecabina, prețurile explodează fără sens.... O să mă duc Âşi eu, dar după perioada de foc (Crăciun + revelion). Pai de revelion e concediu mai lung. Nu mai vreu weekenduri. Asa am 6 zile de placa, poate ma satur cat de cat. 38 de euro de persoana ?? Dap, e mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Pai de revelion e concediu mai lung. Nu mai vreu weekenduri. Asa am 6 zile de placa, poate ma satur cat de cat. Dap, e mult? E cam mult. Eu am dat vreo 20 de euro pe cameră Edit: Am greÂşit mai sus. Am dat 20 de euro de persoană. Editat Octombrie 19, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 So... Poate pe la vreo terasa, ceva. :beer: Ai zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 mooaaaa..ce de pagini! maine ma duc sa-mi prelungesc ab la idm,asa ca hai cu ping pongu` ala. ..si cu soarele in we. @bbl..la ski acolo nu de rev..are dreptate boris. anul asta cred ca imi rup libere in timpul saptamanii pt ski..plecat dimineata,venit seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate