shin Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 imi bagi bete in roate ah......din cate imi amintesc eu ca tine nu mai e vreuna...deci putem sa ti spunem pe nume... Ti-o cauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Ti-o cauti cine cauta, gaseste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Amrita n-a ajuns, inca asteptam invoirea de la parinti, semnata si stampilata.. Mi-am luat hamster (de la kali!!) si porcusor de guineea... asa ca acum incerc sa-mi pastrez energia pt animalele mele! voi chiar credeti ca am sa fac show cu Pustiu!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Mi-am luat hamster (de la kali!!) si porcusor de guineea... asa ca acum incerc sa-mi pastrez energia pt animalele mele! voi chiar credeti ca am sa fac show cu Pustiu!?!?!? Cu pustiu?? Neaah.. n-are "stofa".. da' am fost fo' 15 uameni, sigur se gasea un pretendent.. Da' ce faci cu animalele alea de ai nevoie de atata energie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Cine ne-a pozat azi la gratar sa ne dea de stire cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Cine ne-a pozat azi la gratar sa ne dea de stire cu poze... Mi-e lene sa le pun aici, asa ca ti le-am trimis pe mess. Asteptam celalalt set de poze. Cine vrea pozele la ia de la mine sau de la prodigy. Asta daca vreti sa vedeti motoristi la coasa. Foarte frumos la gratar, prodigy multumim inca odata pentru invitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 looool motociclisti la coasa ai...? dar ati stat bine fara balarii =)) Cu placere si oricand avem chef locatia e disponibila...nu de alta dar asa poate reusesc sa ridic casuta acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Dragi tovarasi, Dupa cum v-am spus vineri, duminica, 1 iunie, merg la paintball. Care mai vrea va rog sa va anuntati Mai multe detalii aveti aici Pentru sambata, 31 mai, propun un gratarel pe Arges. Vine si Kali deci vom papa un peste foarte foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Dragi tovarasi, Dupa cum v-am spus vineri, duminica, 1 iunie, merg la paintball. Care mai vrea va rog sa va anuntati Mai multe detalii aveti aici La paintabll m-as baga si eu, ca suna interesant, am experienta zero la asa ceva. Mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 in weekend se intrevede o Cheia , doritori ...? sa fie gasca cat mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 OO, gratareanu! Desigur! Duminica e mai problematic la mine. PS: NU vreau sa va stric cheful, dar sambata voi fi acolo cu elevii mei... Apucasem sa antamez inainte sa imi spuna Cami... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 in weekend se intrevede o Cheia , doritori ...? sa fie gasca cat mai mare Abia asteptam o Cheia.. asa ca sper sa imi rezolv motorul pana atunci (probl. la distributie) si o sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 Parca vad ca va cer elevii mei sa-i plimbati cu motoretele, ca ii vedeam cum se uita lung dupa a mea cand mergeam la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 La paintabll m-as baga si eu, ca suna interesant, am experienta zero la asa ceva. Mai vine cineva? Si experienta mea tot zero este, dar ce conteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 parca mai interesant cheia......nu ca gratarul si paintball-ul au fost propuse de Carmen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 parca mai interesant cheia......nu ca gratarul si paintball-ul au fost propuse de Carmen Hmm... Ma provoci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Hmm...Ma provoci... Asa si?... Provocarile sunt interesante.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Asa si?...Provocarile sunt interesante.... Ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 care ai plastic si m-ajuti diseara sa-mi duc mobra din sebastian in berceni ? tre' sa o las acolo pt schimbat cauciucuri, ca maine sa iau raru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Mi-am luat hamster (de la kali!!) si porcusor de guineea... asa ca acum incerc sa-mi pastrez energia pt animalele mele! voi chiar credeti ca am sa fac show cu Pustiu!?!?!? ... inceputul era promitator, n-am mai vazut demult niste poale in cap & stuff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 paintball sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 MERGE CINEVA LA SEARA CAMPIONILOR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 MERGE CINEVA LA SEARA CAMPIONILOR? Detaliaza...nu stiu ce e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 MERGE CINEVA LA SEARA CAMPIONILOR? mai sint bilete? si cit e un bilet Detaliaza...nu stiu ce e! e un meci demonstrativ pe ghencea parca. hagi and company contra unei selectionate internationale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 mai sint bilete? si cit e un bilet e un meci demonstrativ pe ghencea parca. hagi and company contra unei selectionate internationale Suna a mega party de manele, cu toate starurile invitate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate