alexutzza Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 L-am vazut eu prin primavara, imi murise mobra si si-a scos bacteria de pe a lui sa-mi dee curent Ii scump la vedere mai Chiar, tu cand/cum/pe unde mai iesi? Prin primavara si acu e toamna Shinule ,cand ne faci tiramisu ? Eu is undercover. Spre exemplu, pe Shinu l-am vazut saptamina trecuta trecind prin fata pe la magazinul de moto din Cotroceni.Eu ies (cu motorul prin trafic) cam zilnic. Doar ca nu astept sa apuna soarele si sa se elibereze orasul, bag kilometri la orice ora a zilei. Stii ca nu la mers cu mobra ma refer mai.... la iesit cu noi pe undeva...cu sau fara motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Stii ca nu la mers cu mobra ma refer mai.... EU DA si am specificat ca sa nu cumva sa inteleaga cineva ca "n-am scaun"la iesit cu noi pe undeva...cu sau fara motor...Te pomenesti ca tie dor de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 (editat) Tiramisu? Cand vrei tu, da sa fie pe naspa, sa nu stie lumea Pe unde mai iesi mai, ca nu te-am mai vazut de mult? PS: cand se mai strange gasca "veche" si au chef de tiramisu Sau cand ne invita militarii in vizita, ca tot suntem pe teritoriul lor Editat Octombrie 26, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Vine iarna deci trebuie sa ne mentinem in forma. Uite ce va propun( baietii o vor considera gay ...da na tot va zic) Street dance cu CRBL 100 lei/luna=8 sedinte, 2/sapt- a cate 60 de minute. Interval orar 9:00am-6:30 pm Io ma duc azi. Va zis maine dc a scos untu din mine http://www.crbl.ro/cursuri-de-dans.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Salut, Am facut o boacana azi. Am picat cu motorul. Imediat dupa Lujerului pe banda a 3-a, cea de langa scuar, imediat dupa fantana ai arteziana , am ciupit frana pentru ca unul incepea sa intre la mine pe banda. Din pacate nu era apa era ulei pe jos. Astfel s-a dus motorul si eu. Motorul cu baia de ulei sparta. Grija in zona respectiva pe banda a treia si am lasat si eu o baltoaca de ulei pe banda intai putin mai incolo. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Eu ziceam ca mai bine invat tango. Da' nu are nimeni curaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Tiramisu? Cand vrei tu, da sa fie pe naspa, sa nu stie lumea Pe unde mai iesi mai, ca nu te-am mai vazut de mult? PS: cand se mai strange gasca "veche" si au chef de tiramisu Sau cand ne invita militarii in vizita, ca tot suntem pe teritoriul lor prin aceleasi locuri in care ieseam si anul trecut. tu nu ai mai iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Salut, Am facut o boacana azi. Am picat cu motorul. Imediat dupa Lujerului pe banda a 3-a, cea de langa scuar, imediat dupa fantana ai arteziana , am ciupit frana pentru ca unul incepea sa intre la mine pe banda. Din pacate nu era apa era ulei pe jos. Astfel s-a dus motorul si eu. Motorul cu baia de ulei sparta. Grija in zona respectiva pe banda a treia si am lasat si eu o baltoaca de ulei pe banda intai putin mai incolo. Asfalt uscat. ooofff imi pare rau sa aud. Tu esti ok? Mesaj completat Eu ziceam ca mai bine invat tango. Da' nu are nimeni curaj. e si tango. in weekend si mie mi-ar placea, dar la street dance nu trebe partener Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 io mi-s ok, mana putin deranjata. Ideea e sa aveti si voi grija la baltocile de ulei de pe acolo sa nu mai pateasca si altu ce am patit si eu (i.e. botez pentru mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 prin aceleasi locuri in care ieseam si anul trecut. tu nu ai mai iesit eu ies dar trec numai pe la ore neomenesti : 4-5-6 seara si 5-6 dimineata legally, daca propui si un patinoar m-as baga eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 eu ies dar trec numai pe la ore neomenesti : 4-5-6 seara si 5-6 dimineata legally, daca propui si un patinoar m-as baga eu pai merg si la patinuar de rugula, dar astept sa se deschida alea in aer liber. Acum unde e deschis? Mesaj completat io mi-s ok, mana putin deranjata. Ideea e sa aveti si voi grija la baltocile de ulei de pe acolo sa nu mai pateasca si altu ce am patit si eu (i.e. botez pentru mine ) ma, io mai ies azi cu ea ca treb sa ajung repede la dans si apoi gata. O bag la somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 hahahaaa street dance cu cerebel Hai ÂŞonex nu te bagi Âşi tu? Oricum la Direcția 5 ai fost, de-acum nu mai contează )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Vine iarna deci trebuie sa ne mentinem in forma.Uite ce va propun( baietii o vor considera gay ...da na tot va zic) Street dance cu CRBL 100 lei/luna=8 sedinte, 2/sapt- a cate 60 de minute. Interval orar 9:00am-6:30 pm Io ma duc azi. Va zis maine dc a scos untu din mine http://www.crbl.ro/cursuri-de-dans.html Vezi ca CRBL vrea sa isi ia motor (ne-a zis noua) si nu e prea convins. Daca ii zici si tu ca ai motor poate il dai si o tura. Mesaj completat pai merg si la patinuar de rugula, dar astept sa se deschida alea in aer liber. Acum unde e deschis?Mesaj completat ma, io mai ies azi cu ea ca treb sa ajung repede la dans si apoi gata. O bag la somn S-a deschis ala din Dr. Taberei. Am auzit reclama pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Vezi ca CRBL vrea sa isi ia motor (ne-a zis noua) si nu e prea convins. Daca ii zici si tu ca ai motor poate il dai si o tura.Mesaj completat S-a deschis ala din Dr. Taberei. Am auzit reclama pe strada. Intradevar s-a deschis in dr.taberei ...am trecut eu p`acolo si patinau aia la greu @borris ...vezi poate ii vinzi cbr-u lu crbl-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 huuoo..patinoar la iarna,cand o fi zapada pe jos..bagam zilele astea ceva role? io nici nu mai am patine,ca ale naibii s-au rupt dupa 2-3 purtari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 huuoo..patinoar la iarna,cand o fi zapada pe jos..bagam zilele astea ceva role?io nici nu mai am patine,ca ale naibii s-au rupt dupa 2-3 purtari. Dieta,regim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Noi cred ca bagam un patinaj zilele astea asa de dezmortire. Daca vrea cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Pai spune cind ca sa dam sfara in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Pai spune cind ca sa dam sfara in tara. Miercuri, ca tot e zi de film. Sa nu stricam plimbarea de joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Miercuri, ca tot e zi de film. Sa nu stricam plimbarea de joi. vreti sa va trageti pe gheatza ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Buna dimineatza dragii mei, la dans nu am fost ca mi-o fost lene- am fost lashopping in schimb la role merg si merge si prietena mea- de preferat maine ca joi chiar mergem la dans. la patinaj cred ca ar trebui sa mai asteptam - ca apoi toata iarna ne vom invarti in cerc deci unde si cand? Mesaj completat http://www.movieplex.ro/horror/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 De maine se raceste vremea, azi cica 19 grade, dar n-as prea zice... astept sa vad ce planuri aveti si pe unde ma strecor si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 De maine se raceste vremea, azi cica 19 grade, dar n-as prea zice... astept sa vad ce planuri aveti si pe unde ma strecor si eu azi sigur au fost 19 dc nu mai mult. Eu am murit de cald pe la 10 prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 (editat) eu ies dar trec numai pe la ore neomenesti : 4-5-6 seara si 5-6 dimineata Cristi, de obicei la 7 ne strangeam la ceai ,deci puteai sa mai pierzi nitel timp de la 6 pn la 7. @sebyteo :Seby,ce faci mai ? Editat Octombrie 27, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Buna dimineatza dragii mei, la dans nu am fost ca mi-o fost lene- am fost lashopping in schimb la role merg si merge si prietena mea- de preferat maine ca joi chiar mergem la dans. la patinaj cred ca ar trebui sa mai asteptam - ca apoi toata iarna ne vom invarti in cerc deci unde si cand? Mesaj completat http://www.movieplex.ro/horror/ F tare ideea celor de la Movieplex Daca nu lucrez eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate