cosmin_sn Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 salut !locuiesc in militari ... si in curand o sa-mi cumpar o motocicleta. poate ma primiti si pe mine in grupul vostru, sa iesim impreuna pe motoare prin oras. mersi si numai bine ! Fata te dau cu corabia mea,numai ca trebuie sa sufli in panze...... De maine se raceste vremea, azi cica 19 grade, dar n-as prea zice... astept sa vad ce planuri aveti si pe unde ma strecor si eu USHI cu vremea rea,asta e topicul unde toata lumea vorbeste doar pozitiv de vreme . Si eu vreau la pati sa fac un triplu tulup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Si eu vreau la pati sa fac un triplu tulup. pai merge si pe asfalt..chiar si fara role. Mesaj completat ..trebuie doar sa bei destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 pai merge si pe asfalt..chiar si fara role. Mesaj completat ..trebuie doar sa bei destul. Bă, tu de ce mai postezi că nu mai eÂşti motociclist de câteva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Bă, tu de ce mai postezi că nu mai eÂşti motociclist de câteva zile de nervi. da` macar nu zic de mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 de nervi. da` macar nu zic de mobre. Da , corect ...nu zici de mobre dar vrei sa ne tragi la role si alte activitati numai sa nu ne plimbam si noi cu mobrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 hai,bre..io astept sa iesiti cu mobrele..nu auzi ca vin pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 claman: ai dreptate, asa este, Raducu va ia prin invaluire sa nu mai iesiti nici voi cu mobrele. Dar daca iesiti totusi cu mobrele, fie-va mila, luati-l si pe el pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Abia astept sa-l vad pasager pe Raducu . Eu nu-l iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 claman: ai dreptate, asa este, Raducu va ia prin invaluire sa nu mai iesiti nici voi cu mobrele.Dar daca iesiti totusi cu mobrele, fie-va mila, luati-l si pe el pasager ma ingani,sau mi se pare mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 ma ingani,sau mi se pare mie? Iooooo, nici vorba, dar se pare ca gandim la fel Mesaj completat Abia astept sa-l vad pasager pe Raducu .Eu nu-l iau Io il iau ma, asa sa fie el primul meu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Io il iau ma, asa sa fie el primul meu pasager yy haa!!! mare grija la frane si accelerari puternice. phooaa..nu prea ma simt confortabil sa fiu primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 phooaa..nu prea ma simt confortabil sa fiu primul. Ai prins ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Ai prins ideea si ce te faci daca apare unu' care vrea sa fie primu? asa ca mine de ex...ai casca de schimb pt om? genunchere? protectii? sau tre' sa se dea in pantaloni scurti si slapi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Nu, nu. Eu il iubesc mult pe Raducu si tin mortis sa fie el primul meu pasager. @vladase: Daca vrei sa mergi pasager la mine pe moto tre' sa mai astepti sa-mi fac mana cu Raducu. Pe urma pot sa te plimb in pantaloni scurti si slapi, fara probleme. Am casca de schimb, se pune??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Nu, nu. Eu il iubesc mult pe Raducu si tin mortis sa fie el primul meu pasager. @vladase: Daca vrei sa mergi pasager la mine pe moto tre' sa mai astepti sa-mi fac mana cu Raducu. Pe urma pot sa te plimb in pantaloni scurti si slapi, fara probleme. Am casca de schimb, se pune??? hm...pana'l rodezi tu pe raducu' mi se tocesc mie slapii de mers la discoteca asta e daca doamna il vrea pe Raducu' primu'... as fi acceptat doar casca, sa sti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Abia astept sa-l vad pasager pe Raducu .Eu nu-l iau il iau eu ............da pe mobra lui Editat Octombrie 28, 2009 de legally_blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 il iau eu ............da pe mobra lui Pai si atunci unde e fun factor-ul pt el? 99% din timp o sa se gandeasca la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 hm...pana'l rodezi tu pe raducu' mi se tocesc mie slapii de mers la discoteca asta e daca doamna il vrea pe Raducu' primu'... as fi acceptat doar casca, sa sti Raducu e mai special, el ar merge si fara casca Ha' cu noi la munte si te plimb off-road. Vreeeei??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Pai si atunci unde e fun factor-ul pt el? 99% din timp o sa se gandeasca la mobra nu neaparat..deja a mers pe ea..dar locul ala de la vfr e pt fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Raducu e mai special, el ar merge si fara casca Ha' cu noi la munte si te plimb off-road. Vreeeei??? nu, multumesc! tin la mostenitorii mei... plus ca deja am vb cu neste oameni pt Iron si eu ma cam tin de cuvant da' pt oras daca vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 hai,bre..io astept sa iesiti cu mobrele..nu auzi ca vin pasager? si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 si io si tu pasagera? daca ne strangem mai multi,luam naiba un taxi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 nu, multumesc! tin la mostenitorii mei...plus ca deja am vb cu neste oameni pt Iron si eu ma cam tin de cuvant da' pt oras daca vrei... ce ti-e si cu instinctul de conservare Poi, daca tii la mostenitori asta inseamna ca nu te risti sa mergi doar cu casca, ca altfel te contrazici cu ce-ai spus mai devreme Mesaj completat daca ne strangem mai multi,luam naiba un taxi. Uite idee de afacere: sa-ti deschizi o firma de taxiuri-motociclete sa se plimbe "pasagerii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 si tu pasagera?daca ne strangem mai multi,luam naiba un taxi. yeap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) yeap io glumeam,blondo,da` am uitat de smile. gaseste ceva de calarit,ca io m-am scos. i s-a facut mila de mine,ca stie ce groaza am de stat pasager..in mers. Editat Octombrie 28, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate