super_buburuza Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Telefonu ala smecher fara taste de umbli cu degetu pe ecran ? Misto cizmele , mai misto decat negre ,,,numai ca acum o sa tii motoreta asta rosie Ba eu cred ca o sa-si cumpere alta.....ROZ Mesaj completat Bai, panaramelor, gavaritzi ce vreti sa facem de Revelion, ca sa stim si noi cum aranjam cu munca. Presa lucreaza, bre! Sa stiu dc imi iau liber de Craciun sau de Revel. Kali, stii ca noi suntem niste ametiti. Eu zic sa-ti iei liber de Revelion ca de facut, facem noi ceva. Eu oricum va fac sarmale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Ba eu cred ca o sa-si cumpere alta.....ROZ Mesaj completat Kali, stii ca noi suntem niste ametiti. Eu zic sa-ti iei liber de Revelion ca de facut, facem noi ceva. Eu oricum va fac sarmale Eu nu vreau sa aud de sarmale facute de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Sper sa nu intrerup conversatia intre voi dar a mai aparut o mobra de 600 in militari,daca va adunati intr-o anume locatie poa' vin si eu la anu ca acum chiar nu imi place sa scot mobra la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 (editat) Sper sa nu intrerup conversatia intre voi dar a mai aparut o mobra de 600 in militari,daca va adunati intr-o anume locatie poa' vin si eu la anu ca acum chiar nu imi place sa scot mobra la plimbare Bun , poate joi seara e mai cald si uscat pe jos si dam o tura sa mancam mici pe la branesti Ne hotaram pe forum , iar daca nu o sa fie pana la anul mai e un pic Editat Noiembrie 10, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Bah, eu is amarat rau... deci cer ajutorul, cui vrea si are posibilitatea ... de unde fac rost de o prindere de surub patrata de la o borna de baterie? Ca eu am pierdut-o pe una si stau cu mobra pe stop acu ca s-a facut vremea buna. Iar , daca nu, de unde dreaqu cumpar o baterie noua pe aici pe aproape de noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Bah, eu is amarat rau... deci cer ajutorul, cui vrea si are posibilitatea ... de unde fac rost de o prindere de surub patrata de la o borna de baterie? Ca eu am pierdut-o pe una si stau cu mobra pe stop acu ca s-a facut vremea buna. Iar , daca nu, de unde dreaqu cumpar o baterie noua pe aici pe aproape de noi? Radule , baterie iti pot aduce eu la 150 lei Yuasa japoneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2009 LMA, raducu. ! /index.php?...p;#entry2185202 Mesaj completat Bah, eu is amarat rau... deci cer ajutorul, cui vrea si are posibilitatea ... de unde fac rost de o prindere de surub patrata de la o borna de baterie? Ca eu am pierdut-o pe una si stau cu mobra pe stop acu ca s-a facut vremea buna. Iar , daca nu, de unde dreaqu cumpar o baterie noua pe aici pe aproape de noi? De aia ai vecini, ma Stai sa ma scormonesc de bateria mea. Suza e sub husa. Mesaj completat Eu nu vreau sa aud de sarmale facute de tine Habar n-ai tuuuuuu.... Bai, claman, ce avatar ti-ai tras! De cand nu ne-am mai vazut, ti-a crescut si paru', ma... Sper sa nu intrerup conversatia intre voi dar a mai aparut o mobra de 600 in militari,daca va adunati intr-o anume locatie poa' vin si eu la anu ca acum chiar nu imi place sa scot mobra la plimbare Pai nu tre sa astepti pana la anu'. Socializeaza, fiule! Bun venit la noi in salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Eu nu vreau sa aud de sarmale facute de tine Vorba lui Kali...habar n-ai tu De abia astept ziua de maine Mesaj completat Bah, eu is amarat rau... deci cer ajutorul, cui vrea si are posibilitatea ... de unde fac rost de o prindere de surub patrata de la o borna de baterie? Ca eu am pierdut-o pe una si stau cu mobra pe stop acu ca s-a facut vremea buna. Ce soarta cruda Mesaj completat Iar , daca nu, de unde dreaqu cumpar o baterie noua pe aici pe aproape de noi? Mymoto Cotroceni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Ba eu cred ca o sa-si cumpere alta.....ROZ Mesaj completat Borisake roz cred ca nu merge cu rosu dar daca ti-ai luat cizme roz cred ca tu esti mai in tendinte . Kali, stii ca noi suntem niste ametiti. Eu zic sa-ti iei liber de Revelion ca de facut, facem noi ceva. Eu oricum va fac sarmale Cami bag si eu niste sarmale in sutien sa le bag pe sustache la club.Eu sunt pt vanghelion.Cine e pentru? Eu nu vreau sa aud de sarmale facute de tine Claudiule si eu simt otrava cum trece din cami in sarmale si ma feresc. Sper sa nu intrerup conversatia intre voi dar a mai aparut o mobra de 600 in militari,daca va adunati intr-o anume locatie poa' vin si eu la anu ca acum chiar nu imi place sa scot mobra la plimbare poti sa te intalnesti cu noi si fara mobra. Kali ce se intamplu iea postat de 2 ori intr-o zi.Ce parere ai despre apucaturile lui Boris .....cizme roz........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) Tizule,nu-ti mai zic si io de baterie,ca vad ca ai deja vreo 4-5. @Kali: merci! Editat Noiembrie 11, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 neata' borris..daca vrei iti vopsesc eu cizmele rosii ! daca nu...sa stii ca se poarta si rozul, se asorteaza cu o camasa daia ROZ de biropat, care se crede macho, dara are adanci semne de intrebare in legatura cu orientarea lui sexuala . sa le porti sanatos. ( cizmele...nu semnele de intrebare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 mandibula poti sa le faci perlate ,dar boris va fi dezamagit ca nu se vor mai asorta cu camasa roz pe care tocmai a cumparat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zevzecus Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Bah, eu is amarat rau... deci cer ajutorul, cui vrea si are posibilitatea ... de unde fac rost de o prindere de surub patrata de la o borna de baterie? Ca eu am pierdut-o pe una si stau cu mobra pe stop acu ca s-a facut vremea buna. Iar , daca nu, de unde dreaqu cumpar o baterie noua pe aici pe aproape de noi? Incearca la Suzuki de pe Timisoara, intre Romancierilor si Plaza Mall. Telefon 021 440 02 22. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) mai bine te duci in vitan si iei una de scuter...ca sa nu-ti lasi pielea pe-acolo ( pe timisoarei ) Mesaj completat mandibula poti sa le faci perlate ,dar boris va fi dezamagit ca nu se vor mai asorta cu camasa roz pe care tocmai a cumparat-o. perlate le fac pe ale mele haidi mah...recomandati-mi si mie un vopsitor bun si ieftin ca daca-mi mai cere unu 200 de euro sa-mi vopseasca niste carene il ud in gura, ca's 300 noi aftermarket...si colantate. Editat Noiembrie 11, 2009 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 perlate le fac pe ale mele haidi mah...recomandati-mi si mie un vopsitor bun si ieftin ca daca-mi mai cere unu 200 de euro sa-mi vopseasca niste carene il ud in gura, ca's 300 noi aftermarket...si colantate. Bai tre sa avem grija si la mandibula ca si asta isi face camasi perlate,unde mai pui ca e dispus sa dea si bani pt sex oral.Daca le dai 400 te lasa sa-i scuipi si in poponet?nu de alta dar ma bag si ca tre sa duc la vopsit vreo 2 oale si o cratitza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Multumesc boieri dumneavoastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Bah, eu is amarat rau... deci cer ajutorul, cui vrea si are posibilitatea ... de unde fac rost de o prindere de surub patrata de la o borna de baterie? Ca eu am pierdut-o pe una si stau cu mobra pe stop acu ca s-a facut vremea buna. Iar , daca nu, de unde dreaqu cumpar o baterie noua pe aici pe aproape de noi? Prinderea de surub la Hornbach gasesti sigur. baterie ....la Claudiul Mesaj completat Buna dimineatza boieri ( ca sa-l citez pe Amiba) azi am gasit iin sfarsit masca sterila. E smekera are filtru de aer si nu intra bacteriile ). voi? vad ca tot nu vreti sa inchideti sezonu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Prinderea de surub la Hornbach gasesti sigur.baterie ....la Claudiul Mesaj completat Buna dimineatza boieri ( ca sa-l citez pe Amiba) azi am gasit iin sfarsit masca sterila. E smekera are filtru de aer si nu intra bacteriile ). voi? vad ca tot nu vreti sa inchideti sezonu! pina nu da zapada nu se inchide sezonul si cu masca ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) pina nu da zapada nu se inchide sezonul si cu masca ce faci? pai ma protejez de gripa porcina Eu calatoresc cu metroul ca cu masinul nu mai imi place si lucrez cu f multe persoane.....so.... Editat Noiembrie 11, 2009 de legally_blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 pai ma protejez de gripa porcina Eu calatoresc cu metroul ca cu masinul nu mai imi place si lucrez cu f multe persoane.....so.... am vazut si eu persoane pe la metrou cu masca. eu am zis ca nu imi pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 am vazut si eu persoane pe la metrou cu masca. eu am zis ca nu imi pun eu am primit una de ziua mea pt boli d-astea contagioase,dar e cam aiurea de purtat pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 eu am primit una de ziua mea pt boli d-astea contagioase,dar e cam aiurea de purtat pe strada. da m-am simtit si eu airea cu aia pe fata, dar asta e...nu poti stii care e bolnav si incerc sa iau toate masurile de protectie, cu atat mai mult cu cat in firma l acare lucrez sunt 3 cazuri confirmate si 4 suspecti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 da m-am simtit si eu airea cu aia pe fata, dar asta e...nu poti stii care e bolnav si incerc sa iau toate masurile de protectie, cu atat mai mult cu cat in firma l acare lucrez sunt 3 cazuri confirmate si 4 suspecti.... tu ti-ai pus masca mea pe fatza,blondo? ca io vorbesc de aia primita de la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) gata cu gluma..ca a aparut cod6-mw2 Editat Noiembrie 11, 2009 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Habar n-ai tuuuuuu.... Bai, claman, ce avatar ti-ai tras! De cand nu ne-am mai vazut, ti-a crescut si paru', ma... Mi-am tras par de culoare maronie oricum nu prea aveam Vorba lui Kali...habar n-ai tu De abia astept ziua de maine Da , azi trebuie sa mancam peste si sa bem un vin ...toti sunt invitati (my place) si daca nu ajunge pestele cumparam ceva conserve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate