Borris Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Buna dimineata la toata lumea . maine vreau si ieu bilet la filmulet 'neața. Am încercat ieri pe la 11 dimineața să fac rezervări pentru miercuri la filmul 2012, dar n-am mai prins locuri libere. În câteva ore s-au ocupat toate sălile. Zici că-i pe vremea lu' ceaÂşcă când băga lapte la alimentară O să mai încerc să rezerv mâine dimineață că am văzut pe site că mai bagă săli suplimentare. A înebunit lumea cu rahatul ăsta de film... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 'neața. Am încercat ieri pe la 11 dimineața să fac rezervări pentru miercuri la filmul 2012, dar n-am mai prins locuri libere. În câteva ore s-au ocupat toate sălile. Zici că-i pe vremea lu' ceaÂşcă când băga lapte la alimentară O să mai încerc să rezerv mâine dimineață că am văzut pe site că mai bagă săli suplimentare. A înebunit lumea cu rahatul ăsta de film... Da , a innebunit lumea vor sa vada sfarsitul lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Sunt curios citi or sa se sinucida dupa filmul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 (editat) Sunt curios citi or sa se sinucida dupa filmul asta. nici unul filmul e foarte ok . excluzand efectele speciale ( ati innebunit toti,numai efecte aveti in cap ) ,filmul ala va mai zice si altceva ,si nu ca veti muri toti asa dintr-o data. Editat Noiembrie 24, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 nici unul filmul e foarte ok . excluzand efectele speciale ( ati innebunit toti,numai efecte aveti in cap ) ,filmul ala va mai zice si altceva ,si nu ca veti muri toti asa dintr-o data. eu inca nu l-am vazut ,dar am de gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 /index.php?showtopic=455458 Mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2009 Copchii, need help L-am zapacit si pe choparica, saracu', cu d-astea. Pe 11 dec am serbarea de Craciun cu panaramele mele mici. Vreau sa arate spectaculos, asa ca ii echipez in ingerasi si m-am gandit ca ar fi o varianta f misto sa folosesc niste cerculete pe post de aura. cerculete luminoase, tip "angel-eyes". Imi trebuie bare de plastic transparent, rotunde, cu diametru de cel putin 8 mm. Stiti vreun loc sigur unde gasesc asa ceva? Vazusem ceva in Praktiker, nu mai stiu pretul exact, dar imi amintesc ca erau pe profil hexgonal. Erau, de fapt, niste bare/bete d-alea de tras perdeaua pe sina. Stiti vreun loc unde se gasesc? Arde rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 cerculetele sunt mai usor de facut din furtun transparent..daca nu e prea rigid,o sarma subtire si otelita prin el rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Astazi am trait un moment de maxima umilinta ce mi-a fost provocat de zeul zarurilor si miscarilor strategice. Nimeni altul decat fiul prazului care s-a dovedit mai inspirat decat intuitia mea feminina portindu-ma cu 4-2. Tin sa mentionez ca nu sunt Sonea. Sunt prietenul lui imaginar. Boris sau Claudiul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2009 cerculetele sunt mai usor de facut din furtun transparent..daca nu e prea rigid,o sarma subtire si otelita prin el rezolva. M-am gandit si la asta, multumesc mult! Problema e ca nu se refracta lumina in el si vreau sa folosesc sistemele acelea cu leduri de la brichete (alea cu led + 3 baterii).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 nici unul filmul e foarte ok . excluzand efectele speciale ( ati innebunit toti,numai efecte aveti in cap ) ,filmul ala va mai zice si altceva ,si nu ca veti muri toti asa dintr-o data. A dracu de multe efecte, noroc cu carul,.....eu zic sa-i prindem pe eroii principali si sa-i batem mar, par si prun ca numai din cauza lor se intimpla toate (incepind cu distrugerea orasului lor, distrugerea parcului Yellowstone si apoi Parisul si celelalte). Oricum e timp pina in 2012 de strins acel biliard de euro Ce ma uimeste pe mine este ca incepe la americani ca unda ajunge si pe drumul scurt (USA-ASIA) si pe drumul lung (USA-Europa-Asia) in acelasi timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 /index.php?showtopic=455458 Mergem? I'm in. Orice e cu bang bang merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) Astazi am trait un moment de maxima umilinta ce mi-a fost provocat de zeul zarurilor si miscarilor strategice. Nimeni altul decat fiul prazului care s-a dovedit mai inspirat decat intuitia mea feminina portindu-ma cu 4-2.Tin sa mentionez ca nu sunt Sonea. Sunt prietenul lui imaginar. Boris sau Claudiul... asa iti trebuie daca te pui cu zeii , tu esti muritoare Ce bine imi pare ca ai luat bataie (tzeapa) Editat Noiembrie 25, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 'neața. Am încercat ieri pe la 11 dimineața să fac rezervări pentru miercuri la filmul 2012, dar n-am mai prins locuri libere. În câteva ore s-au ocupat toate sălile. Zici că-i pe vremea lu' ceaÂşcă când băga lapte la alimentară O să mai încerc să rezerv mâine dimineață că am văzut pe site că mai bagă săli suplimentare. A înebunit lumea cu rahatul ăsta de film... am io filmul pe DVD facem sunday movie la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 am io filmul pe DVD facem sunday movie la mine? Acu zici? L-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Acu zici? L-am vazut Il am de luni numai ca nu am avut timp sa va anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 am io filmul pe DVD facem sunday movie la mine? Vreau si io, ca sunday i'm not in town. Dai si mie sa fac o copie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) am io filmul pe DVD facem sunday movie la mine? Pai sa aduca cine are proiectorul sa ne uitam ca la cinema Si sa aduca cineva si ceva de pus pe gratar Sa mai aduca cineva si ceva de baut (sucuri , bere, vin ) floricele Editat Noiembrie 25, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Pai sa aduca cine are proiectorul sa ne uitam ca la cinema Si sa aduca cineva si ceva de pus pe gratar Sa mai aduca cineva si ceva de baut (sucuri , bere, vin ) floricele putem face si sambata. BBL asa merge pt tine? Dc nu....facem si copie mi-am luat home cinema si nu mai e nevoie de proiector floricele am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 putem face si sambata. BBL asa merge pt tine? Dc nu....facem si copie mi-am luat home cinema si nu mai e nevoie de proiector floricele am eu ma gandeam sa aduc eu floricelele si sa aduceti voi restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 ma gandeam sa aduc eu floricelele si sa aduceti voi restul Tu adă floricelele Âşi sticla aia de vin de care te tot faci că uiți Oana Âşi pe tine te-am trecut în carnețel cu sticla de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Oana Âşi pe tine te-am trecut în carnețel cu sticla de vin eu nu am uitat, dar nu ne-am mai vazut de atunci. O am in beci- la pastrare . cand vii la mine ti-o dau!- a se intelege sticla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 putem face si sambata. BBL asa merge pt tine? Dc nu....facem si copie mi-am luat home cinema si nu mai e nevoie de proiector floricele am eu Eu plec vineri seara la ai mei si ma intorc luni dimineata (luni e liber yupppi, e buna si multinationala asta la ceva) Cum ramane cu paintballul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 M-am gandit si la asta, multumesc mult! Problema e ca nu se refracta lumina in el si vreau sa folosesc sistemele acelea cu leduri de la brichete (alea cu led + 3 baterii).. vezi ca ar mai fi bratarile alea fosforescente de se dadeau pe la concerte, unesti 2-3 si iese aura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Se bagă cineva diseară la Laser tag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate