cosmin_sn Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Pai atunci eu nu mai vin Nu ai decat, daca esti dumanoasa nu mai sunt prieten cu tine. dar din afara gastii acceptati , vecin cu voi de cartier la o aruncatura de bat si cateva statii de metrou usor ) deci vii cu un mertzan la mine si MAI discutamstati-ar prazu'n .... fipt in pamant ! Mandibula simt ca nu ma mai iubesti deloc,ma lasi in bataia vantului rau in ultimul timp,cred ca tre sa te momesc cu niste praz murat. Mesaj completat unde mergem sa cantam imnul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 unde mergem sa cantam imnul? Il cantam fiecare pe unde apuca , ieu la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Eu sunt la santier fac plaja topless,ceva de exceptie se intampla pe aici,baiatul lui Kali va fi tatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 oana,multam! PS: boris e mai usor ca Cla..o sa-l iau la anu` cu mine prin calatorii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 poate sa vina iarna. ca eu nu mai pot merge cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 poate sa vina iarna. ca eu nu mai pot merge cu motorul Cred ca eu o sa caut ceva manusi de iarna. Ajung repede la munca si o sa merg pana ninge cred. Momentan rezist mai bine decat motorul, parca e facut pentru mers la temperaturi intre 15 si 25 de grade (vara sa incalzeste rau). Japonezi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Cred ca eu o sa caut ceva manusi de iarna. Ajung repede la munca si o sa merg pana ninge cred. Momentan rezist mai bine decat motorul, parca e facut pentru mers la temperaturi intre 15 si 25 de grade (vara sa incalzeste rau). Japonezi.. as mai merge si eu, dar nu am cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 poate sa vina iarna. ca eu nu mai pot merge cu motorul Lasa Jordy , bine ca esti ok ...pana la sezonul urmator mai e destul timp Cam toata lumea a bagat-o la iernat , azi Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Lasa Jordy , bine ca esti ok ...pana la sezonul urmator mai e destul timp Cam toata lumea a bagat-o la iernat , azi Borris eu pina nu ningea nu o bagam la iernat. acu ma uit sa vaz care mai sint preturile pe piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Copile ratacite acceptati la intalniri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Copile ratacite, DA. Pe tine, NU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Atunci , imi aleg un colt sa pot plange in liniste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Atunci , imi aleg un colt sa pot plange in liniste ! Da' de ce intrun colt, iti ofer ditamai umarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 eu pina nu ningea nu o bagam la iernat. acu ma uit sa vaz care mai sint preturile pe piata Ce ai patit? Preturile sunt bune in seizon asta. Borris nu avea de vanzare ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Ce ai patit? Preturile sunt bune in seizon asta. Borris nu avea de vanzare ceva ? am avut accident ieri dimineata. si a mea cam varza pe partea stinga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 as mai merge si eu, dar nu am cu ce ti-o mai dau pe a mea din cand in cand...nu te pot vedea asa legat de maini si de picioare,de patutul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 ti-o mai dau pe a mea din cand in cand...nu te pot vedea asa legat de maini si de picioare,de patutul ala. poate imi iau vfr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 AMIN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 nu te pot vedea asa legat de maini si de picioare,de patutul ala. I/auzi Madalushule, e cu bondage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 I/auzi Madalushule, e cu bondage. se referea la patut de bebelus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 se referea la patut de bebelus fiecare cum ii place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 madalusho,poti sa plangi pe tamplele lui serban...sunt in colturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 madalusho,poti sa plangi pe tamplele lui serban...sunt in colturi. Stie Raducu ceva, si e inginer mai batrin ca mine (doar ca nu era vorba de timple mestere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 am avut accident ieri dimineata. si a mea cam varza pe partea stinga Imi pare rau sa aud. Bine ca esti teafar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Imi pare rau sa aud. Bine ca esti teafar Pana la urma asta conteaza cel mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate