mandibula Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 sonex... o explicatie te rog ! adica cum e baiatul lu' KALI tactic ? le da invartite ? cu manta ? astept prazul ala murat...care ar merge de minune cu o mancare de praz, si daca tot suntem in post, si o dam in diverse culinare, nu gasim si noi o fiica prazului sa ne faca o mancare de prune uscate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Neatza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Neatza ... neatza era cand m-am dat io jos din pat...la 7.45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 trebuie vazut : http://www.cinemarx.ro/trailere/Couples-Re...ive-511282.html http://www.cinemarx.ro/filme/Avatar-Avatar-388118.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 trebuie vazut : http://www.cinemarx.ro/trailere/Couples-Re...ive-511282.html asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 trebuie vazut : http://www.cinemarx.ro/trailere/Couples-Re...ive-511282.html http://www.cinemarx.ro/filme/Avatar-Avatar-388118.html Avatar apare pe 18 la Movieplex. Pe ăla vreau să-l văd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 trebuie vazut : http://www.cinemarx.ro/trailere/Couples-Re...ive-511282.html http://www.cinemarx.ro/filme/Avatar-Avatar-388118.html Mergem Mesaj completat Mai ales la AVATAR , poate gasim si jucarii (roboti ) de cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 da robotele nu au ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Neatza ... Da' cd-ul meu cu 2012 unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) Da' cd-ul meu cu 2012 unde e? Nici noi nu l-am mai vazut Maine vreau sa va vad la 20.00 ( sau putin peste ) la cearceafuri Kaliiii, poate reusesti sa ajungi si tu sa vorbim despre copiii aia de la Valea Plopului ca eu vreau sa merg si poate ne organizam intr-un we. Strangem si noi cate ceva si mergem. Am si cateva colege care vor sa vina. Editat Decembrie 2, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) Nici noi nu l-am mai vazut Maine vreau sa va vad la 20.00 ( sau putin peste ) la cearceafuri Kaliiii, poate reusesti sa ajungi si tu sa vorbim despre copiii aia de la Valea Plopului ca eu vreau sa merg si poate ne organizam intr-un we. Strangem si noi cate ceva si mergem. Am si cateva colege care vor sa vina. La cearceafuri inauntru sau afara ? Editat Decembrie 2, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Da' cd-ul meu cu 2012 unde e? la mine nu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 La cearceafuri inauntru sau afara ? Afara ca e cald ) Daca nu e ok alegeti voi un alt loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Afara ca e cald )Daca nu e ok alegeti voi un alt loc Afara nu mai sunt mese si scaune , deci aduceti fiecare cate un scaunel sau o patura sa ne punem pe jos Mesaj completat Maine vreau sa va vad la 20.00 ( sau putin peste ) la cearceafuriKaliiii, poate reusesti sa ajungi si tu sa vorbim despre copiii aia de la Valea Plopului ca eu vreau sa merg si poate ne organizam intr-un we. Strangem si noi cate ceva si mergem. Am si cateva colege care vor sa vina. Sa vina sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Sa vina si Filip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Da' cd-ul meu cu 2012 unde e? ma......e in lucru ca sa zic asa. am o problema tehnica si nu stiu cum sa-l piratez. il am in laptop oricum Mesaj completat Buna ziua dragalashilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Buna ziua dragalashilor ^^^^^^^^^^^^^^^^^deci, observati, pe mine nu ma saluta. Bai, si eu ziceam ca ma plac avocatii; TOTI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ^^^^^^^^^^^^^^^^^deci, observati, pe mine nu ma saluta. Bai, si eu ziceam ca ma plac avocatii; TOTI. pai ce tu nu te incadrezi in categoria dragalashi/?? tu esti mai antipatic asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 pai ce tu nu te incadrezi in categoria dragalashi/?? tu esti mai antipatic asa? Eu sunt din categoria 'mistretul neprietenos', 'Grinch', ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Eu sunt din categoria 'mistretul neprietenos', 'Grinch', ..... Lasa bre ca te iobesc eu ... sunteti off-topic Mesaj completat Eu sunt din categoria mistretul neprietenos, Grinch, ..... Lasa bre ca te iobesc eu ... sunteti off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ma......e in lucru ca sa zic asa.am o problema tehnica si nu stiu cum sa-l piratez. il am in laptop oricum Mesaj completat Buna ziua dragalashilor Buna ziua , bine ca in ultimul timp te corectezi si nu ne mai dai buna dimineata la pranz cand te scoli tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Eu sunt din categoria 'mistretul neprietenos', 'Grinch', ..... ok, atunci editez: Buna ziua dragalashilor si Sherbanica zis Gargamelul bikerilor Mesaj completat Buna ziua , bine ca in ultimul timp te corectezi si nu ne mai dai buna dimineata la pranz cand te scoli tu da-mi voie sa te corectez 1. Nu ma scol ca vb aia nu sunt.......... sunt un uom si 2. va zic buna dimineazta cand ma trezesc eu sa deschis forumeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) ok, atunci editez: Buna ziua dragalashilor si Sherbanica zis Gargamelul bikerilor Mesaj completat da-mi voie sa te corectez 1. Nu ma scol ca vb aia nu sunt.......... sunt un uom si 2. va zic buna dimineazta cand ma trezesc eu sa deschis forumeanu Si eu care credeam ca te TREZESTI la pranz Editat Decembrie 3, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Si eu care credeam ca te TREZESTI la pranz hihihihihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Diseara la cearceafuri , DA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate