cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Dute tu miezule ca altii lucreaza la patron A inceput sa-ti placa pe patine Imi place sa ma dau inainte si innapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 imi vand replica de airsoft g36 ke 750 roni sig 220 500 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 imi vand replica de airsoftg36 ke 750 roni sig 220 500 roni Cum bă 750? Eu am dat pe a mea 500 nouă. Apropo, o vând Âşi eu pe a mea. G36 K, cu 400 de roni Am făcut rezervări mâine la Sherlock Holmes de la 20:00. Cine vrea să vină să vină să-mi spună pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 da...dar a ta nu are luneta, e modelul cu teava scurta. a mea mai are niste upgraduri, + 2 incarcatoare. link sig http://sklep.airsoftguns.pl/product-eng-11...0146-JG082.html link g36 ke http://sklep.airsoftguns.pl/product-eng-11...812-JG0838.html Mesaj completat Cum bă 750? Eu am dat pe a mea 500 nouă. Apropo, o vând Âşi eu pe a mea. G36 K, cu 400 de roni Am făcut rezervări mâine la Sherlock Holmes de la 20:00. Cine vrea să vină să vină să-mi spună pe mess. pardon...cred ca a ta se numeste g36c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 imi vand replica de airsoft Mandibula ori te-ai intors pacificator din cipru ori ai renuntat sa mai impusti cate o piptipoanca... Mesaj completat Diseara dupa 8.30, eu ma duc sa beau (sa mananc) o ciocolata in Alter Ego.Mai merge vreunul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Mandibula ori te-ai intors pacificator din cipru ori ai renuntat sa mai impusti cate o piptipoanca... Mesaj completat Diseara dupa 8.30, eu ma duc sa beau (sa mananc) o ciocolata in Alter Ego.Mai merge vreunul? imi cumpar un hpi rc drift Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) imi cumpar un hpi rc drift super tare eu sunt inebunit dupa rc-uri vezi pe sierra.ro mai multe modele un elicopter as lua eu (mi se pare mai funny) @cosmin_sn faceti ceva, undeva, candva, vin si eu Editat Ianuarie 5, 2010 de vadumbre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Am făcut rezervări mâine la Sherlock Holmes de la 20:00. Cine vrea să vină să vină să-mi spună pe mess. Misto filmu PS: buna ziua lume. La multi ani .va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 @cosmin_sn faceti ceva, undeva, candva, vin si eu Facem ceva, candva, undeva. Te suna Sonea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 mergem pe aici sa bem ceva,ma gadeam la cearefuri?pe la 20-20.30?vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 pe la 21:00 iese a mea de la munca si pe la 21:25 sunt acolo unde stabiliti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 M-as baga si eu dar inca nu mi-a trecut receala si nu risc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 nici eu nu mai ies ca tebuiesa fiu in vizita la cineva la ora 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 pe la 21:00 iese a mea de la munca si pe la 21:25 sunt acolo unde stabiliti CLUJ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 CLUJ?!? ce cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 ce cluj? Esti la 21:25 oriunde se stabileste intilnirea, chiar si la CLUJ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Esti la 21:25 oriunde se stabileste intilnirea, chiar si la CLUJ? da, daca acolo ajungeti si voi eu de ce nu as ajunge... dau masina pe racheta si vin(am un R pe schimbator, nu asta inseamna? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 La multi ani, legally blonde! Ma, copii, eu sunt de editie pana pe 14 inclusiv. Adica ies intre 22.00 si 00.00 zilnic. N-am libere. Eventual vanati-l pe Choparica, sa nu stea singurel acasa. Desi numai singurel nu mai e el acum Kiki al nostru are o colega de apartament: Coditza se intituleaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 La multi ani, legally blonde! Ma, copii, eu sunt de editie pana pe 14 inclusiv. Adica ies intre 22.00 si 00.00 zilnic. N-am libere. Eventual vanati-l pe Choparica, sa nu stea singurel acasa. Desi numai singurel nu mai e el acum Kiki al nostru are o colega de apartament: Coditza se intituleaza. Urmeaza sa va luati un piton si sa-i faca cioparix culcus sub parchet. La multi ani,Oana. Mesaj completat La multi ani, blondo Eu is foarte obosita, dar daca se iese nu zic nu M-am tuns. Sunt o diva Va trimit invitatii mai incolo la petrecere care vrea sa mearga sambata Kaliiiii, iar il lasi pe Chioparix pe mana noastra? Mesaj completat Semnat: Cami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Urmeaza sa va luati un piton si sa-i faca cioparix culcus sub parchet.La multi ani,Oana. Mesaj completat La multi ani, blondo Eu is foarte obosita, dar daca se iese nu zic nu M-am tuns. Sunt o diva Va trimit invitatii mai incolo la petrecere care vrea sa mearga sambata Kaliiiii, iar il lasi pe Chioparix pe mana noastra? nu mai ințeleg nimic .....obosită , divă cosmine , ce ai mă ? aha , tu ierai divo Editat Ianuarie 5, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Io eram. Am gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Io eram. Am gresit pe tine te iertam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 bre, ce-i destrabalarea asta p-acilea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 nu mai ințeleg nimic .....obosită , divăcosmine , ce ai mă ? aha , tu ierai divo se pare ca sunt ucis cu armele mele...bine ca nu a scris ca vreau sa ma casatoresc anul asta cu vreun barbat. Io eram. Am gresit Prima data in viata ta cand recunosti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate