mandibula Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Hai ca incet-incet ne invatam. Azi invatam sa scriem numele cu litera mare (eh ma laud si eu, probabil eram la inceput de proprozitie si d-aia) si cit de curind invatam sa nu ne mai tragem de sireturi. vezi ?????????????? daca mergi in adidasi pe motor ???? daca ai folosii echipament adecvat, nu s-ar mai intampla lucrul asta ! dar...ne zici si noua cine te-a suparat ???? ca de la un timp esti cam intzepator, si nu cred ca esti mare consumator de shveps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) Ne mai intalnim azi la un "ceai" fierbinte ?? Si ,care te mai bagi sambata la schi ? Editat Ianuarie 21, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 iarashi "ceai"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 vezi ??????????????daca mergi in adidasi pe motor ???? daca ai folosii echipament adecvat, nu s-ar mai intampla lucrul asta ! Oh, da, abereaza-te, abereaza-te. Ia citeste mai jos de postul citat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) offf tu chiar nu ai simtul umorului .... esti antisocial man !...chiar nu inteleg ce cauti pe topicul asta . 1 lucru e sigur ... nu te invit la nunta mea Editat Ianuarie 21, 2010 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Si ,care te mai bagi sambata la schi ? tu mergi cu schi sau cu placa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) tu mergi cu schi sau cu placa? Sunt om serios ,merg cu schiurile . No offence BBL, Borris Jurnalul.ro pt camere web de pe partii Editat Ianuarie 21, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Sunt om serios ,merg cu schiurile . No offence BBL, Borris Jurnalul.ro pt camere web de pe partii asa, asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 vin si io !!! cu fashu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 offftu chiar nu ai simtul umorului .... Ba da. Da' nu fac risipa si nu rid doar cind mi se arata un deget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 vin si io !!!cu fashu !!! mergi? ca loc in masina e Mesaj completat Ba da. Da' nu fac risipa si nu rid doar cind mi se arata un deget. pacat, ala e cel mai fain ris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 vin si io !!!cu fashu !!! Poti sa-ti aduci si o masinuta cu tine , un RC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) Poti sa-ti aduci si o masinuta cu tine , un RC razi tu razi harap alb .... vb peste cateva luni . aaa in cazul in care nu esti la curent ... am renuntat la RC-uri o sa construiesc de la 0 o combinatie intre un kart si un buggy Mesaj completat Ba da. Da' nu fac risipa si nu rid doar cind mi se arata un deget. pai daca continui asa .... cred ca pe topicul asta nu ti se vor arata decat degete scuze, azi sunt mai irascibil decat de obicei...nu mi-am luat toata portia de cofeina. rechinu OUT. Editat Ianuarie 21, 2010 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 razi tu razi harap alb ....vb peste cateva luni . aaa in cazul in care nu esti la curent ... am renuntat la RC-uri o sa construiesc de la 0 o combinatie intre un kart si un buggy Mesaj completat pai daca continui asa .... cred ca pe topicul asta nu ti se vor arata decat degete Asa mai merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 razi tu razi harap alb ....vb peste cateva luni . aaa in cazul in care nu esti la curent ... am renuntat la RC-uri o sa construiesc de la 0 o combinatie intre un kart si un buggy Mesaj completat pai daca continui asa .... cred ca pe topicul asta nu ti se vor arata decat degete si marmota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Asa mai merge Si ce motorizare o sa aiba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 pai daca continui asa ....cred ca pe topicul asta nu ti se vor arata decat degete Daca de degete mijlocii zici, am mai vazut d'astea de la asazisii prieteni. Se mai intimpla. Pamintul inca se mai invirte. Se pare ca nu-i mereu bine sa pui lupul paznic la oi sau pseudobikerul sef la forum de motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Daca de degete mijlocii zici, am mai vazut d'astea de la asazisii prieteni. Se mai intimpla. Pamintul inca se mai invirte. Se pare ca nu-i mereu bine sa pui lupul paznic la oi sau pseudobikerul sef la forum de motociclisti. hey, Gargamel hai nu te mai arici asa ca nu vrea nimeni sa razi...ca dc nu esti arici nu mai esti tu si dc mai vb cu noi strumfii, dc nu iti place sa vb cu tine si sa glumim? sau ma rog....sa ne tragemm de sireturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Pe ardaf nu-l mai luăm pentru că a chițăit tot filmul. Nu Âştiu ce i-a făcut ÂŞonea Ardaf chitaie oricum,numai la gandul ca maine se va duce iar la birou si ca fi din nou cateva ore langa persoana pe care o iubeste cel mai mult.Ardaf e un Chitzaila. offf\ lucru e sigur ... nu te invit la nunta mea Finule chiar daca nu il chemi tu la nunta il invita nasul. Oricum va rog sa remarcati cum Mandibula s-a invatat cu gandul ca vom fi la nunta lui curand... [ Diseara se organizeaza vreo smechericiune ceva?Ar trebui la ora 7 e ok? Mesaj completat ps ardaf e indragostit el nu are timp sa intre pe site si cica profit eu ca nu-si poate spune parerea. Mesaj completat Planeta militari care mergi la aerobic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Planeta militari care mergi la aerobic? merg si eu cand o sa-mi cumpar colanti roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 merg si eu cand o sa-mi cumpar colanti roz Eu imi iau unii violeti ca sa pastreze la caldurica flacara violeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Diseara la cearceafuri la o pizza ?? Doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Mai dăm Âşi rateuri din când în când dar măcar ne-am râs Mai bine mergeam la ăla cu veverițele pentru că la cât de tâmpit a fost cel de aseară era cam tot aia. 'neața! Si ti-am zis! Neata! Mesaj completat La 7.30-8 la Cearceafuri. Vreau pizzaaaaaa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Si ti-am zis! Neata! Mesaj completat La 7.30-8 la Cearceafuri. Vreau pizzaaaaaa!!! okei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2010 Dragi tovarasi, inteleg ca nu mergeti cu mine in excursie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate