Cesar Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Incerc sa racolez si pe altii, nu ma trimite la plimbare Mesaj completat Gata am anulat iesirea pe motocicleta de maine, ies cu sotia la o plimbare mai lunga si masina e mai comoda dar vremea se incalzeste ireversibil deci... poate weekendul viitor are cineva chef de serpentine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 multumesc ca venirati si chiar daca sunteti niste betivi tot prietenii mei sunteti...Ca cine se aseamana s-aduna.Vreau POZE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 (editat) Sunt bunica, maaaa! Coditza a depus primul ou PS; Kali sunt =)) Editat Martie 20, 2010 de Choparica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Uraaaaaa!!!! Inca un motiv sa ne petrecem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 La multi ani, buburuzooooooooo!!!!! Te iubim muuuuult!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 La multi ani!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 La multi ani, Camy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 la multi ani Cami!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 22, 2010 Autor Share Postat Martie 22, 2010 Sunt bunica, stimati militaristi Eu si choparica vom legana pe genunchi ce va iesi din 25 de oua de iguana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Bai,aveti grija ca tot ce iese pe usa lui Kali se face mare fudatorȘ Nelson,TZitzi,Kiki si Cioparix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 La multi ani Cami, ca je abia am ajuns de pe drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Multumesc, tovarasi! Si eu va iubesc Kaliiiii, poate vrei sa spui 24 de oua ca unul e dat deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 22, 2010 Autor Share Postat Martie 22, 2010 Sanatosi sa fie. Ca dam, dam cu draga inima! Acu' facem si noi o cheta sa cumpar un incubator? 171 ron Investiti in viitorul dvs! (mama, ce marketing!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Acu' facem si noi o cheta sa cumpar un incubator? 171 ron Investiti in viitorul dvs!da' de ce-ti trebe incubator, nu le si cloceste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 La Multi Ani,Cami!!! PS: ma `erti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Nasu,VLD te las pe tine sa incerci......... KALI MAI BINE IMI DATI MIE BANII DE INCUBATOR SI CLOCESC EU OUALE CA TOT STAU ACASA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 La Multi Ani, Cami ! nu am mai ajuns duminica...plasticele mi-au mancat tot we. lustrangiu sef. baieti caut si eu un garaj, unde sa-mi pot vopsii carenele. am nevoie doar de curent pt compresor, si pt lumina Mesaj completat /index.php?...t&id=578718 Mesaj completat "Niste invatacei militieni la rutiera, merg cu sefu pe teren sa capete experienta. Ajung la un accident moto si le prezinta al batran - Uitati motociclistul care nu avea echipament, vai steaua lui, o mana pe borna aia, picioru colo in copac, capu zici ca e piftie... Acum uitati-l si pe cel cu echipament. Zici ca e viu ! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Rechine, te plictisesti tata? Ia astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) Bebelule, te cerea Rechinu de nevasta? Kali here Editat Martie 23, 2010 de Choparica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 puteai sa stergi si tu gusa aia de acolo ... n-ai auzit de photoshop ??? NU MERGETI NICIODATA PE INTELEGERE AMIABILA ! 99% PUTETI SA PRIMITI URMATORUL RASPUNS : "DUPA ANALIZAREA DECLARATIILOR DE LA DOSAR, A FOTOGRAFIILOR AUTOTURISMELOR IMPLICATE, A AVARIILOR PRODUSE, PRECUM SI A DINAMICII ACCIDENTULUI, S-A CONCLUZIONAT CA EVENIMENTUL RUTIER DIN DATA DE... NU S-A PRODUS IN CONDITIILE DECLARATE DE CATRE CONDUCATORII AUTO IMPLICATI IN EVENIMENT. PRIN URMARE , kuku ASIGURARI ESTE EXONERATA DE PLATA DESPAGUBIRII AFERENTE DOSARULUI IN CAUZA " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eerie Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 In mod sigur nu am stat sa citesc toate cele 1000++ pagini,dar dau si cu cu subsemnatul. Alex,ITist de militari,calaret de GSX600f! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 In mod sigur nu am stat sa citesc toate cele 1000++ pagini. Nici noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 In mod sigur nu am stat sa citesc toate cele 1000++ pagini,dar dau si cu cu subsemnatul. Alex,ITist de militari,calaret de GSX600f! Bine ai venit intre noi,suntem doi cu Gsx-f.vino cand se organizeaza o intalnire,propun maine la cearceafuri ca e si Karaoke,la ora 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Bine ai venit intre noi,suntem doi cu Gsx-f.vino cand se organizeaza o intalnire,propun maine la cearceafuri ca e si Karaoke,la ora 20. DAca scoti si vaca de la hibernare esti zeul meu, pentru Ardaf nu vorbesc. Seriozna ne vedem si noi un pic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 25, 2010 Autor Share Postat Martie 25, 2010 Eu ie maine la job si la antrenament. Nu stie cand ajunge. Sau daca ajunge. De Pasti nu organizam si noi nimic? Putem face un gratar la mine la tzara. Sunt libera sambata, duminica si luni, a doua zi de Pasti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate