jordy Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Să-l stăpâneÂşti sănătos ....se umple militariul de cbr-iÂşti eu oricum eram cbr-ist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) vld-ule /index.php?...p;#entry2356175 Editat Martie 29, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Kali, Kali, vreau iguana Gropi de marcat is cum faci dreapta din Iuliu Maniu spre virtutii pana in cearsafuri. Am facut Janta varza in prima, a doua am ratat-o dar e la fel de rea. Salutari tovarastesti si gogosesti pt toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 care are pozele de la ziua lui Sonex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Cât a costat nenea Să-l stăpâneÂşti sănătos. Vreau să-l văd. multam. il vezi la prima intilnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 nici eu nu am pozele de la ziua mea,poate le are ineva si pe cele de la ziua lu cami... Mesaj completat unde e vreo vulcanizare pe la noi pe aici sa schimb si eu roata spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Salutari tovarastesti si gogosesti pt toata lumea! Heyyy ce face cel mai frumos gogosika din lume? ) e chiar funny ca te-au poreclit asa ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Dap , gogoÂşică ăsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Sonex este cel mai frumos (ce vrea el) din lume. Si Claudiul la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Sonex NU este cel mai frumos (ce vrea el) din lume. Si Claudiul la fel fac cinste , ufff m-am inrosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Lume, lume, intrucat azi parasesc meleagurile dambovitele pentru meleagurile oltene va doresc Paste Fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Sonex este cel mai frumos (ce vrea el) din lume. Si Claudiul la fel true true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Lume, lume, intrucat azi parasesc meleagurile dambovitele pentru meleagurile oltene va doresc Paste Fericit. Paste fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 Hristos a inviat, panaramelor! Trebuia sa va anunte si pe voi cineva, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 nici eu nu am pozele de la ziua mea,poate le are ineva si pe cele de la ziua lu cami...Mesaj completat unde e vreo vulcanizare pe la noi pe aici sa schimb si eu roata spate... Eu la bestia a' mica am schimbat cauciucul la sama service.....la capatul lu' 61 linga benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Adevărat a înviat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 nici eu nu am pozele de la ziua mea,poate le are ineva si pe cele de la ziua lu cami...Mesaj completat unde e vreo vulcanizare pe la noi pe aici sa schimb si eu roata spate... p- p-alea de la Bubu tu le ai in aparatul meu care a ramas la tine... pe cele de la ziua ta ... hihihi...EU le am! in alta ordine de idei... Ca sa nu fac credit la banca sa-mi platesc telefonul, si sa nu ziceti ca nu v-am zis, joi seara, 8 aprilie, la ora 20:30, in club Tribute, este concert Spin. intrare 30 ron. Va invit in numele formatiei, eu, cred ca voi veni si eu ) ... sa vedem cum stau cu banii ) Mesaj completat p- p-alea de la Bubu tu le ai in aparatul meu care a ramas la tine... pe cele de la ziua ta ... hihihi...EU le am! in alta ordine de idei... Ca sa nu fac credit la banca sa-mi platesc telefonul, si sa nu ziceti ca nu v-am zis, joi seara, 8 aprilie, la ora 20:30, in club Tribute, este concert Spin. intrare 30 ron. Va invit in numele formatiei, eu, cred ca voi veni si eu ) ... sa vedem cum stau cu banii ) A! Cristos a inviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Sonex este cel mai frumos (ce vrea el) din lume. Si Claudiul la fel Multumim,sa trimiti factura la Claudiul ca eu o priesc pe cea de la Kida. true true Stiam eu ca inca ma iubesti. p- p-alea de la Bubu tu le ai in aparatul meu care a ramas la tine... pe cele de la ziua ta ... hihihi...EU le am! in alta ordine de idei... Ca sa nu fac credit la banca sa-mi platesc telefonul, si sa nu ziceti ca nu v-am zis, joi seara, 8 aprilie, la ora 20:30, in club Tribute, este concert Spin. intrare 30 ron. Va invit in numele formatiei, eu, cred ca voi veni si eu ... sa vedem cum stau cu banii Rox sunt curios cat poti sa intarzii tu la propriul tau concert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Iesim joi cu mobrele la mici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Iesim joi cu mobrele la mici? Joi e concertul Spin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Iesim joi cu mobrele la mici? pfff Joi e concertul Spin p-asta il doare in basca ma Claman ... mai zici ca e numaru 1!!!! ai cazut Soneo pe 100!!! gata de la ratie! ti-ai pierdut locul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Syastok kyvanok! Ve salute fratili la voi de la Budapeshta si va doreste numai de bine, care mai are 2 zile de stat prin straini si se intorce la voi... Si daka se intoarce nu mai va fi Klaudiul si nice Sonex cel mai frumosi... o se fie Klaudiul, Sonecs bacsi si Gogoshika.. 3 cai frumosh i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Syastok kyvanok! Ve salute fratili la voi de la Budapeshta si va doreste numai de bine, care mai are 2 zile de stat prin straini si se intorce la voi... Si daka se intoarce nu mai va fi Klaudiul si nice Sonex cel mai frumosi... o se fie Klaudiul, Sonecs bacsi si Gogoshika.. 3 cai frumosh i Ce ai băut mă de scrii aÂşa poetic ? ÂŞi mă mai vezi Âşi frumos ...e clar , ai pățit tu ceva ...syastok kyvanov Mesaj completat PS : Mulțam Androneasco Mesaj completat Editat Aprilie 10, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Ce liniste e pe aici.Parca nu aveti motociclete sau sunteti cu ele tot timpul pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate