Borris Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Gata fraților! Mi-am tras roți! Scoateți hărțile, pregătiți traseele, vorbiți cu ăia de la BrăneÂşti să pună micii pe grătar că venim ÂŞonea, poate laÂşi Âşi tu copilăriile Âşi mergem la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 Bai, ce frumoasa eeeee!!! Panarama, tinushi secret, a? Trebuia sa ma intalnesc noaptea cu amiba ca sa dezvaluie secretul (nu stie sa-si tina gura:)) ) Daca reusesti sa-l scoti pe shonex la plimbare, sa-mi spui si mie. Munceste asta ca un caine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Frumoasa domne` ...sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 La multi ani ! VADUMBRE se pare ca tu dai mititeii joi seara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 La multi ani ! VADUMBRE se pare ca tu dai mititeii joi seara ) multumesc frumos cladiu! eu dau mici daca ajung in bucuresti pana joi(plecat in deplasare cu munca) daca nu cu prima ocazie cand ne intalnim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Hai ca fac eu pe Andreea Marin si se lasa cu pupicuri. Se stiu ei care sunt inculpatii. Deci joi, la mici? Asta inseamna bere pentru nevasta sa iasa cu fiara, si plecat pe la 8 si ceva, ca sa ajung de la fotbal si sa fac un dus. Ne vedem joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 15, 2010 Autor Share Postat Iunie 15, 2010 Exista varianta unui preafrumos gratar sambata, la bunicul lui choparica, la Naipu. Estem si balta, daca doriti sa va dati cu undita prin zeama. Daca nu, stam in curte, pe langa cires Pt joi, cred ca il inscriu pe choparica, fiindca eu lucrez si v-as ajunge din urma undeva pe la 9 seara la Mihailesti. Ma gandesc ca pe la ora aia va si intoarceti deja. Sa nu uit ca l-am inscris pe choparica.... Sa nu uit ca l-am inscris pe choparica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Poze din weekend , Enisala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Micii de joi - prezent. Grătarul de sâmbătă - prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 unde au pus aia semnalu ... pe cetate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Joi la mici ma bag si eu ..da` sa mergem la Branesti ca-i mai frumos , Sambata nu promit inca nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Unde e loc de intalnire joi? Poate vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Probabil ca ne vom strange in benzinaria Mol dupa Cora , probabil , sa mai asteptam sa vedem ce zic si ceilalti @amiba ...vezi sa-ti pui si tu casca aia pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 15, 2010 Autor Share Postat Iunie 15, 2010 Ce fatza are danradu. Parca-i dr. House Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 (editat) Ce fatza are danradu. Parca-i dr. House Ca sa fie House ii trebuie 1000 RR (Repsol) si suport de baston. Editat Iunie 16, 2010 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Neața. Pentru cei care vor să meargă diseară la BrăneÂşti, e ok să ne întâlnim la ora 20:00 la benzinăria Mol de după Cora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 17, 2010 Autor Share Postat Iunie 17, 2010 Ca sa fie House ii trebuie 1000 RR (Repsol) si suport de baston. Sadicule... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Neața. Pentru cei care vor să meargă diseară la BrăneÂşti, e ok să ne întâlnim la ora 20:00 la benzinăria Mol de după Cora? Va intalniti la 20.00 si ne asteptati si pe noi 10-15 minute? Tre sa ajung de la santier acasa si plecarea de aici e la 19.30. Asa ca e totul in functie de trafic. Pot sa ajung la timp sau sa intarzii putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Va intalniti la 20.00 si ne asteptati si pe noi 10-15 minute? Tre sa ajung de la santier acasa si plecarea de aici e la 19.30. Asa ca e totul in functie de trafic. Pot sa ajung la timp sau sa intarzii putin. 20:15 la benzinăria Mol de la liceul TV (după Cora) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 18, 2010 Autor Share Postat Iunie 18, 2010 Militariule, maine se pleaca la 12, de la benzinaria Mol de pe pasajul Lujerului. Confirmati care veniti si cate persoane, ca sa stiu ce si cat iau de potol pt maine. As vrea sa bag carnea la o zeama bengoasa, sa traga pana maine Confirmarea via sms, pls, ca nu pot sta pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 imi trimiteti si mie la plic...ca deja-mi ploua-n gura Mesaj completat prea tare : http://www.220.ro/funny/Nu-Ma-Claxona-Fraiere/UfxhEKV4Id/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 lmahb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Se mai aude ceva cu mititeii de joi ?? Ca am tot postit saptamana trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Se mai aude ceva cu mititeii de joi ?? Ca am tot postit saptamana trecuta Pai uita-te ce e afara. Eu zic pas, dar ce ziceti de asta? /index.php?...45034&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate