claman Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 din pacate noi nu vom putea fi prezenti ,adica moa cu Borris ...suntem absenti dar motivat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 uimeste-ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 uimeste-ma ! nu te uimim rechine , suntem la ski,de fapt eu la ski si Borris la snowboard ca e mai cul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Lary, lasa-mi si mie id-ul tau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fane4end Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 din pacate la ora aia snt deja la munca ...... poate altadata se nimereste sa fiu liber sau sa fie mai pe zi adunarea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 nu te uimim rechine , suntem la ski,de fapt eu la ski si Borris la snowboard ca e mai cul Lasa ca te faci tu mare si o sa fi si tu cul. Snowboard rulz. Si io plec azi sa fiu cul, asa ca va pup pe toti si ne vedem data viitoare. PS Kali io sunt iertat, ca doar ma vazusi in fata blocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Lasa ca te faci tu mare si o sa fi si tu cul. Snowboard rulz. Si io plec azi sa fiu cul, asa ca va pup pe toti si ne vedem data viitoare. PS Kali io sunt iertat, ca doar ma vazusi in fata blocului. Se pare ca sunt inconjurat numai de tipi si tipe cul ) , nu mai am scapare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 As fii venit si eu insa nu am vazut in timp util topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2011 Ne vazuram ieri. Cam putinei. Dar am tras o distractie pe cinste. Azi mergem la o cantare mica, intr-un birt in zona Pache Protopopescu. Daca va tenteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 BBLule, vinzi mobra bre? Pe ce ai pus ochii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2011 Ooooo, veledeul! :* shi fashi, oai? te-am asteptat vineri, la adunare. Nu mai stiu nimic de tine, nu ti-e rusine? Asa te porti cu surorile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2011 Ooooo, veledeul! :* shi fashi, oai? te-am asteptat vineri, la adunare. Nu mai stiu nimic de tine, nu ti-e rusine? Asa te porti cu surorile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 BBLule, vinzi mobra bre? Pe ce ai pus ochii? AM pus anuntul mai demult, aveam nevoie de bani. Ideea e ca daca as vinde-o nu as stii ce sa imi iau. Tre sa indeplineasca urmatoarele conditii: - sa fie Honda, - sa fie sportiva cat de cat (circuit si portiuni virajate) - confortabila la drum lung, atat pentru pilot cat si ptr pasager. Noul F este o mare porcarie, ca la ala ma gandeam initial, acum am ceva retineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 (editat) AM pus anuntul mai demult, aveam nevoie de bani. Ideea e ca daca as vinde-o nu as stii ce sa imi iau. Tre sa indeplineasca urmatoarele conditii: - sa fie Honda, - sa fie sportiva cat de cat (circuit si portiuni virajate) - confortabila la drum lung, atat pentru pilot cat si ptr pasager. Noul F este o mare porcarie, ca la ala ma gandeam initial, acum am ceva retineri. VFR , noul CBR F pare de 250 cmc . mie nu mi-a placut , vazut live ca in poze da foarte bine Editat Februarie 1, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 AM pus anuntul mai demult, aveam nevoie de bani. Ideea e ca daca as vinde-o nu as stii ce sa imi iau. Tre sa indeplineasca urmatoarele conditii: - sa fie Honda, - sa fie sportiva cat de cat (circuit si portiuni virajate) - confortabila la drum lung, atat pentru pilot cat si ptr pasager. Noul F este o mare porcarie, ca la ala ma gandeam initial, acum am ceva retineri. ai descris un gsxr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 AM pus anuntul mai demult, aveam nevoie de bani. Ideea e ca daca as vinde-o nu as stii ce sa imi iau. Tre sa indeplineasca urmatoarele conditii: - sa fie Honda, - sa fie sportiva cat de cat (circuit si portiuni virajate) - confortabila la drum lung, atat pentru pilot cat si ptr pasager. Noul F este o mare porcarie, ca la ala ma gandeam initial, acum am ceva retineri. ai descris un gsxr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 AM pus anuntul mai demult, aveam nevoie de bani. Ideea e ca daca as vinde-o nu as stii ce sa imi iau. Tre sa indeplineasca urmatoarele conditii: - sa fie Honda, - sa fie sportiva cat de cat (circuit si portiuni virajate) - confortabila la drum lung, atat pentru pilot cat si ptr pasager. Noul F este o mare porcarie, ca la ala ma gandeam initial, acum am ceva retineri. ai descris un gsxr. maftineldesevercamergecaktu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 (editat) Sambata 05.02.2011 , reuniune de clasa la Palat , subiectul dezbatut fiind ... metode de ''parlit ''si ''ars '' carnea pe gratar si concentatia de apa din lichidele care nu ingheata , alte teme si subiecte , vor fi propuse si discutate la fata locului . Prezenta Militaristilor si nu numai este obligatorie . Editat Februarie 1, 2011 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 (editat) Sambata 05.02.2011 , reuniune de clasa la Palat , subiectul dezbatut fiind ... metode de ''parlit ''si ''ars '' carnea pe gratar si concentatia de apa din lichidele care nu ingheata , alte teme si subiecte , vor fi propuse si discutate la fata locului . Prezenta Militaristilor si nu numai este obligatorie . Editat Februarie 1, 2011 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Prezent.Nici nu mai stiu de cand nu am intrat pe forum.Sa fie intr-un ceas bun.Sambata tre sa ne vedem toti la o Palat. Rechine la nunta ta........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Sambata 05.02.2011 , reuniune de clasa la Palat , subiectul dezbatut fiind ... metode de ''parlit ''si ''ars '' carnea pe gratar si concentatia de apa din lichidele care nu ingheata , alte teme si subiecte , vor fi propuse si discutate la fata locului . Prezenta Militaristilor si nu numai este obligatorie . Suna bine , dar eu mai propun sa ne reluam activitatea degustativa la cearceafuri in una din zilele saptamanii mai convenabila pt toti , de ex. vinerea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 (editat) Prezent.Nici nu mai stiu de cand nu am intrat pe forum.Sa fie intr-un ceas bun.Sambata tre sa ne vedem toti la o Palat.Rechine la nunta ta........ Sonex ... cand este ziua de nastere a lui Rechinu' ... ai grija ca in tine ne este baza in ceea ce priveste cadoul pentru el , vedem de unde facem rost de asbest , scutul il gasim repede Editat Februarie 1, 2011 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Sonex ... cand este ziua de nastere a lui Rechinu' ... ai grija ca in tine ne este baza in ceea ce priveste cadoul pentru el , vedem de unde facem rost de asbest , scutul il gasim repede decat s-o ardem aiurea la sarsafuri, sa dau 5 roni pe-ocola de .25, mai bine ardem gazu pe drum, sau investim banii intr-un gratarel , ori la PALACE, ori la sonex mansion. nu cred ca ne refuza nici unu . si de 5 roni iau 2.5l de cola, si beau pana nu mai stau in picioare. dezvolta cu asbestu si scutul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate