DKWraith Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 poate reusesc sa ajung si eu. si sa raman Poate si reusesti! ca asa iti sta bine, in Meletari! Pai da, Rechine! Ca tu esti foarte ocupat! Nu prea mai stai cu noi!! Cami, nu fi rea cu el, a mai schimbat si el aerul, dar se pare ca nu-i prinde bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 2 saptamani de concediu. 2 joi bifate. jur! nenea cu frigi vine? daca-mi aduc bericile... oare mi le tine? si daca mi le tine cate vor disparea? Vine. Si iti tine si bericile. Cate vor disparea? Pai daca am zis ca le tin...le tin. Pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Deci in seara asta la coloana ,da ? Luati pungi de gunoi pt seminte...sa fim civilizati ,baiatu' cu frigideru sa ia si o maturica ca are debara in dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Deci in seara asta la coloana ,da ? Luati pungi de gunoi pt seminte...sa fim civilizati ,baiatu' cu frigideru sa ia si o maturica ca are debara in dreapta Eu vand seminte. 3 lei cornetu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Eu vand seminte. 3 lei cornetu' Seminte de Chiajna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Pe Claman il paste un V4 De la Honda ,evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Pe Claman il paste un V4 De la Honda ,evident. Ma paste un V ,ai ghicit .... un V-STROM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Heheee, nu-i rau ) Se putea si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Heheee, nu-i rau ) Se putea si mai bine. Cred ca vroiai sa spui "se putea si mai ...scump" ) Deci ,pana la urma mergem sau nu la mare sambata dimineata ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Mergem,mergem.........Plecam la 7? Eu in afara de Saveasca o sa o iau si pe Negrutza.......... La ora 5 plecarea din benzinaria de langa TV, directia Mare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Mergem,mergem.........Plecam la 7? Eu in afara de Saveasca o sa o iau si pe Negrutza.......... La ora 5 plecarea din benzinaria de langa TV, directia Mare..... Aoleo fratilor ....la 5 ???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Am vorbit si cu nasul si el zice sa plecam la 7...... da sa plecam....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Aoleo fratilor ....la 5 ???!!! Offf.....si somnul de frumusete???? Am vorbit si cu nasul si el zice sa plecam la 7...... da sa plecam....... Am postat in acelasi timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Poate intarzie cineva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Poate intarzie cineva.... Buna asta,pai tu intarzii mereu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Buna asta,pai tu intarzii mereu! Asa a fost....) Pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 poze de la busitura are careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Hello lume bronzata. Noua ne-a placut (chiar si lui Nanook, care doarme de rupe). Mai vrem. Angel, vrem pozeee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Sariti cu "picturile" si cu filmele ...hai bbl ,baga clipurile la montaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Negrutza e suparata ca nu a fost si ea cu noi.Dorm si eu ca si Nanook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Sariti cu "picturile" si cu filmele ...hai bbl ,baga clipurile la montaj Maine, ca acas nu merge computadoru si acu nu am aparatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Angel zice sa punem pozele aici, pt ca pe facebook il afla matracucile si il rupe pe genunchi Roxana. E ca fricos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Salutare Salutare E cineva interesat de un TransAlpina in weekend mai exact simbata 23.07.2011 Spunetimi si mie cum e traseul se poate face intr-o zi Stiu ca voi ati fost anul trecut Daca ramin peste noapte exista camping pentru cort sau cazare voi cum ati procedat Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Salutare Salutare E cineva interesat de un TransAlpina in weekend mai exact simbata 23.07.2011 Spunetimi si mie cum e traseul se poate face intr-o zi Stiu ca voi ati fost anul trecut Daca ramin peste noapte exista camping pentru cort sau cazare voi cum ati procedat Multumesc o zi este cam mult ... , dar poti pune cortul la Obarsia Lotrului si a doua zi vii ori pe voineasa ori mergi spra sebes si vii pe sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Salutare Salutare E cineva interesat de un TransAlpina in weekend mai exact simbata 23.07.2011 Spunetimi si mie cum e traseul se poate face intr-o zi Stiu ca voi ati fost anul trecut Daca ramin peste noapte exista camping pentru cort sau cazare voi cum ati procedat Multumesc o zi este cam mult ... , dar poti pune cortul la Obarsia Lotrului si a doua zi vii ori pe voineasa ori mergi spra sebes si vii pe sibiu Confirm ce spune Dan. E frumos in Obarsia Lotrului de stat cu cortul..apoi continua spre Sebes,e frumos drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate