cosmin_sn Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Imi pare rau ca nu ma depravez cu alcool ca tine, betivule ) Incepem sau nu sa ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Bagam o carte ...vinul il aduceti voi are la lidl mai eftin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Ne vedem la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 a sucombat in baie ... dati un telefon , si poate o sa va pun sarpele pe masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Ne vedem la tine? yep a sucombat in baie ... dati un telefon , si poate o sa va pun sarpele pe masa he he he, rezista masa ...ca-i obisnuita cu anaconda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 a sucombat in baie ... dati un telefon , si poate o sa va pun sarpele pe masa Poate hamsia.......... he he he, rezista masa ...ca-i obisnuita cu anaconda Ia uite ce adunatura de modesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Wow vad ca au mai ramas useri loiali acestui topic )) ,it's still alive! Insa nu-l observ pe shinu, tot in carantina e sau are contu suspendat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) Ia uite ce adunatura de modesti. ce-ai inteles tu mah ??!!! ))) io stau cu picioarele pe masa un guest il stiu da care-i al doilea ? Sa revenim la lucruri serioase. Care mergi maine la raducu ,pe la pranz ..14-14:30 ? Editat Noiembrie 11, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Blaze, mai traiesti ? Shinu cred ca s-a apucat de planorism. Aloooooooo a inceput o noua saptamana asa ca vreau sa promiteti ca ne vedem joi la Cearceafuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Blaze, mai traiesti ? Shinu cred ca s-a apucat de planorism. Aloooooooo a inceput o noua saptamana asa ca vreau sa promiteti ca ne vedem joi la Cearceafuri. Te duci la cearceafuri să le dai ălora 10 lei pe o bere, dar nu vii la cinematograf că e scump? Te duci la cearceafuri să le dai ălora 10 lei pe o bere, dar nu vii la cinematograf că e scump? ÂŞi apropo de cinematograf, cine are chef de film, noi mergem miercuri la Immortals de la 20:15. Mai sunt vreo 4 locuri pe rezervare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Te duci la cearceafuri să le dai ălora 10 lei pe o bere, dar nu vii la cinematograf că e scump? ÂŞi apropo de cinematograf, cine are chef de film, noi mergem miercuri la Immortals de la 20:15. Mai sunt vreo 4 locuri pe rezervare. Eu merg,am rezervat un loc ! am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 eu bag ca migul pana noaptea tarziu saptamana asta. dar in weekend... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Te duci la cearceafuri să le dai ălora 10 lei pe o bere, dar nu vii la cinematograf că e scump? Nu merg la cinema nici daca ar fi un leu biletul, din principiu. De cand cu criza o ard cu cinema social la 10 lei biletul, dar preturile la cola (la dozator) erau la fel ca pe terasele de pe Radu Beller. Daca nu vreti la Cearceafuri, spuneti voi unde sa mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Nu merg la cinema nici daca ar fi un leu biletul, din principiu. De cand cu criza o ard cu cinema social la 10 lei biletul, dar preturile la cola (la dozator) erau la fel ca pe terasele de pe Radu Beller. Daca nu vreti la Cearceafuri, spuneti voi unde sa mergem. Filmul e miercurea si meetingul joia ,nu se suprapun.Nu a zis nimeni ca nu vrea la cearceafuri,dar nici ca vrea Editat Noiembrie 15, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Putem sa mergem la bowling joi, numai sa nu mai dea cu efect Claman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Putem sa mergem la bowling joi, numai sa nu mai dea cu efect Claman. Ar merge o bila ,joia ora costa 60 lei pt membrii idm,eu stiu unul ....nu stiu sa dau drept..numai cu efecte speciale Editat Noiembrie 16, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Ar merge o bila ,joia ora costa 60 lei pt membrii idm,eu stiu unul ....nu stiu sa dau drept..numai cu efecte speciale Daaaaa!!!! Mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Hai....nu mai joaca nimeni ? http://www.freeonlinegames.com/game/bowling.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Sa reusim sa ne vedem macar odata pana trece si anul asta. ] Sa mergem sambata in Bikers. Mergem.Eu centrez, eu dat cu capul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Sa reusim sa ne vedem macar odata pana trece si anul asta. ] Sa mergem sambata in Bikers. Mergem.Eu centrez, eu dat cu capul... Tu aperi,tu marchezi ....tu postezi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Eu arbitrez ) Bine ca la un moment dat facusem un forum separat, acum si asta a murit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Eu arbitrez ) Bine ca la un moment dat facusem un forum separat, acum si asta a murit. N-a murit ,e in hibernare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Claudiule,numai noi scriem, asa ca mai bine trec maine pe la tine sa bem cafeaua, ca tot aia e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Claudiule,numai noi scriem, asa ca mai bine trec maine pe la tine sa bem cafeaua, ca tot aia e.... Bine, o sa pregatesc un pix si o foaie cand vii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Da ma da la cafea cine va mai citeste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate